Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

4 kişilik bir aileden 2 kişiye cikinca

Benzer Başlıklar

• ABD ye taşınma sürecinde TR deki 2. El eşyaların satımı

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    1k Bakış
    C
    Ben tum esyalari letgo uzerinden sattim. Tutmak istediklerimi , annemin ve kayınpederimin evine koydum. Aceleniz yoksa letgo uzerinden gidiyor esyalar , ayrica ihtiyaci olan insanlar vardi, bir kisim yatak , mutfak esyasini bagisladim. Yeni alinmis bazali yatak takımı hediye ettik mesela. Bunlari satın alacak insan bulmak da zor, bazı esyalar hemen satilirken bazisi duruyor oyle. Spot satanlara da ugrayıp, evdeki esyalara fiyat bictirebilirsiniz. Zor iş, kolay gelsin herkese.
  • 4 yaşındaki çocuk icin

2
    0 Oy
    2 İleti
    648 Bakış
    crazycellsC
    @kürşat 4 yaşındaki çocuk icin içinde söyledi: 4 yaşındaki çocuğum için ds 260 formunda askerlik okul iş gibi bilgileri atlayıp geçecek degilmi? DS260 ile ilgili sorularinizi lutfen sadece su konuda sorun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari Size uygun olmayan yerlere NONE, N/A, Not Available yazabilirsiniz.
  • GC Talihlisinin ailesinden bir ay önceden gitmesi ?

6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    caglarorC
    @haluk-cetiner Arkadaşların dediği gibi ama vizeler bitmeden vize almaları ve vize tarihi sona ermeden gitmeleri şartıyla. Yoksa işlemlere sadece siz devam ederseniz gittikten sonra ailenizi yanınıza almanız uzun ve yorucu olur (birlikte vize almaya göre).
  • Gördüğünüz maksimum case number ile vizeyi alan kişiler?

5
    1 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    hsndmnH
    @crazycells teşekkürler. %100 olduğunda ayın 15'i gelicek. Yarın %72 :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k