Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

4 yaşındaki çocuk icin

Benzer Başlıklar

• Mayıs 9 18 yaşını doldurucam

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    750 Bakış
    VoomV
    @metert passaport almama vs gerek yokmu ingilizcemi geliştirip para biriktirim dimi ama ancak 5 bin dolarım olur eğer kazanırsam yüksek ihtimal kazanamıcam senin de tahmin ettiğim gibi ancak kazanırsam tam olarak en az ne kadar para lazım mülakkata vs elenmek istemiyorum yardımcı olurmusun lütfen ?
  • Istanbul ici danismanlik

3
    0 Oy
    3 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @hzsmart Istanbul ici danismanlik içinde söyledi: Amerikali nisanlim ile evlenmeyi planliyoruz ancak bu surece dair ikimizinde hicbir bilgisi yok. Bu konuda bizlere verebileceginiz her turlu bilgi ve yardim icin simdiden tesekkur ederiz. Sivilde de bizle gorusup. yuzyuze danismanlik yapabilecek bir danisman arkadas varsa ozelden ulasabilir. Su konuya da bakmalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Green Card aldıktan 4 sene sonra kullanma

10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @eylulb Green Card aldıktan 4 sene sonra kullanma içinde söyledi: Son olarak, ds260 formunu doldururken ogrenciydim fakat bu yaz mezun oldum. Ogrenci belgesi vs goturemeyecegim, diplomami gotursem sorun olmaz degil mi? Bir de yasanilan adreslere yurt adresimi yazmamistim. Evim de okulum da istanbuldaydi ve sadece evimin adresini yazdim, 3 sene yurtta yasadim fakat bunu belirtmeyi unutmusum. Diplomanizi goturebilirsiniz, bir sorun olmaz. Adresleri guncellemenize gerek yok, bu sekilde kalsin.
  • Türkiye içindeki mali durum...

3
    0 Oy
    3 İleti
    915 Bakış
    L
    teşekkürler cevap verdiğiniz için
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k