DV2021 Bekleme Odası
-
@mesaçüsetli aynı duygu ve düşünceleri bende yaşıyorum 🤨umarim bir yoluna çaresine bakıp bulacaz sabırlı olmaktan başka çare yok şimdilik ve arastirmaktan🙄
-
SELAMLAR YERİMİZİ ALALIM BAKALIM 😀
-
valla arkadaşlar ben her sene greencard ı bekleyecek sabırda bir insan değilim..o yüzden @ibrahimasar ve benzeri arkadaşların görüşleri en azından benim için çok değerli..
-
Günaydınlar herkese, içimizde anne olan arkadaşlar ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Evet oluşan sinerji ve fikirleri dökelim ortaya lütfen :) beyin fırtınası ve fikirler lütfen...
-
@ibrahimasar inanmamak ayrı birşey olayın öyle olması farklı birşey.sadece belge veren kurslar elbetteki dil kursuda veriyor ama devam olayına dikkat etmiyor verdiği eğitimin kalitesi yok. onun için bu okullardan vize almak zor .ayrıca 35 yaş üstü insanların meslekleri dil öğrenmesini gerektirecek bir alan değilse onların vize alma şansı çok az.
-
@caat kurs değiştime mantıklı bir durum ama bunun yasal süreclerini avukatlara sormak lazım.1 yıllık kayıt yaptırmadan 6 aylık kayıt yaptıralabilir. asıl mesele gitmek gittikten sonra kalmanın yolları mutlaka bulunur .
-
Arkadaşlar ben ücretsiz bir şekilde duolingo kullanıyorum. Duolingo zaten ücretsiz beklerken bir yandanda dilinizi geliştirin tavsiye ederim.
-
@mutlukurt0534 konu dil değil kardeşim çok farklı sulardayız biz :)
-
bir dv2020 kaybedeni olarak dv2021 talihlisi olmak için buradayım, diğer fikirlere de açığım, yeter ki gidebilelim...
-
konu farklı ayrıca duolingo sana ne kadar dil öğretiyor tüm seviyeleri max yaptık düzenli kullandıkta ne oldu duolingo sadece pekiştirme yapmak için kullanılabilir bir uygulama öğretici değil.
-
hadi bakalım bizde bekleme sırasına yanaştık :)
-
@birumut Kesinlikle. Asıl mesele gidebilmekte.
-
@sealover Birşeyler konuşuyoruz, bilgisini gönderdim. Bakarsın müsait olunca.
-
Muhabbetim var ismi kendisini tanıyorum. İyi de biridir motorsiklet sevdalısı bir arkadaşım 😉😁
kalın yazı@nurullahyilmaz DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:
@daydreamer İki teker youtube kanalı var adam diye diye çıkarttı 2020'de olmadı ama 2021'de çıkacak. Artık çıkmalı
-
Elinize, yüreğinize, kaleminize sağlık. Hayaller ve muhabbet ile 🙏☺
-
Senin işinde zor arkadaşım çıkıyor ama dosya numarası yüksek. Çıkmasa daha iyi geliyor çıkmadı diyip geçiyorsun
@riderman DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:
Benim için de bir yer hazırlayın arkadaşlar. Malum çıktı ama numara çok yüksek. Sıranın bana gelmesi mucize gibi.
-
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2240/sıfırdan-i̇leri-seviyeye-i̇ngilizce-eğitim ingilizce çalışacağım diyorsanız alın size ne güzel 495 videoluk set rar dosyası 10.8 gb bunu direk download sitesine atabilirsem torrentten daha kolay olacak.
-
google drive a atıyorum şuan 30 saat diyor yüklemesine 2 gün sonra atarım buraya yeni linki :D
-
Ben de şu kenarda yerimi alayım. Ilk kez başvuracak olanlardan...
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum