DV2020 bekleme odası
-
Son 2 saat 23 dakika. Allah'ım şu forumdaki güzel insanların yüzünüzü güldür bu mübarek ayda.
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ayvalik10 Ben Taaa Riyad/Suudi Arabistandayim. Dalislari genellikle Cidde Kizildeniz de yapiyorum. Kemerde daldim, Hatta cok methedilen Kas da bile daldim. Ama hic deniz canlisi kalmamis hocam. Burayla kiyaslanamaz... Hayaller Maldivler gercekler Cidde ama denizalti muhtesem guzel, o kadar mi cesitlilik olur, rengarenk, her dalmamda farkli bir canli turuyle karsilasmak ayri bir keyif.
2.5 yıl çalıştım Medine'de sürekli Jidde'de denize giriyordum :D
El Baik :). az karnımı doyurmadım orada
-
@chromium amiiinnnn
-
Arkadaşlar her şey gönlünüzce olsun herkese Kocaman Bol Şanslar
-
Amiiinnn
-
@rüzgar bak sana çıkacak gibi hissediyorum gerçekten bilmiyorum ama bir anda hissettim..
-
Çok az kaldı. Bakalım kimler hayallerine kavusacak
-
@gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar bak sana çıkacak gibi hissediyorum gerçekten bilmiyorum ama bir anda hissettim..
Bi mutlu oldum ne yalan söyleyeyim :blush:
Çok teşekkür ederim umarım hepimize çıkar.. -
#HerŞeyÇokGüzelOlacak #herşeyçokgüzelolacak 🙏
-
Herkese selamlar sonuçlar açıklandığında nasıl bi hareket sergilerim tahmin bile edemiyorum olumlu yada olumsuz her ikisinde fenaaa sanırım en iyisi yalnız olmak
-
2 saat 7 dakika :) Hayır çıktığını biliyorum da case numaramı merak ediyorum :p
-
@nicomedian4135 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist ve @topraxxx hadi benden de size gelsin birer randomly selected!!! 😁🙏
👍🏻🗽🇺🇸 Bizden de sana bir latte mochiato gelsin 🤭🤗😁
-
acayip içime doğdu sayın @Rüzgar @tanti ve bana çıkacak
-
acaba Case numaram ne..inşallah önlerden bir sıradır.Amin deyin
-
Dolar da sanki böyle zamanlarda coşuyor her halükarda nasıl basedeceğiz bu kurla bizim 6 tane taşımız anca bir taş ediyor... Bide dolarla Türkiye ye tatile geleni düşünün döviz bürosuna gidiyorsun aa bi bakmışsın bir taşın oluvermiş 6taş ye kürküm ye
-
dolar da 6.14 olmuş, sanırım çıksa da gidemeyeceğim 😒 tek kişiyim 7k dolar göstersem 43K tl eder
-
bakıyorum herkes pozitif enerji yolluyor evrene umarım sıram en önlerdedir :) ilk birinci yüz puanla kapatayım günü :D
-
@gokayk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
dolar da 6.14 olmuş, sanırım çıksa da gidemeyeceğim 😒 tek kişiyim 7k dolar göstersem 43K tl eder
Gidersin gidersin! Enseyi karartma çıkarsa gideceğim de Ok hocam. ✌️
-
@gizemb bi yemek ısmarlarsın artık kazanınca green cardı
-
Saat tam 12.00EDT’de yer dersim başlıyor. Hocaya “Lemme have a minute dude” diyip GC sonucuna bakacağım. Eğer kazanırsam bütün uçuş okuluna Einstein’dan bagel ısmarlamayı düşünüyorum. “Imma one of yours guys, let’s celebrate!” diyip Amerika oley diye üçlü çektiririm artık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum