DV2020 bekleme odası
-
@brkgrms gerçekten öyle ama insanlar memlekette ne hale gelmiş en yakın örnek kendim. gerçekten karmaşık duygular insan olmak bu olsa gerek
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@apex Tamam bir sey istemiyorum Ben Alcatraz da kalcam ama sen misanin ucuna bir 35 lik tak yeter :-) az da beyaz beynir Turkiyeden olsun Fete Cheese istemem, anlastik mi?
tam yağlı edirne peyniri göndereceğim merak etme, rakının yanına en güzel o yakışır))
-
@apex +1 de buradan alın
-
........
-
@badass 1-2 gün önce forumun bir sayfasında geçmiş yılların istatistiklerini görmüştüm. Yıllarda kimi ay temmuzda kimi ay ağustosta senin 26xxx dedigin cnf. Number hanesinde curr. Diye yazıyordu. Paylaşan kişi bu yılların gc talihlileri açısından en güzel yıllar olduğunu ve o yıl 30-40 bine kadar herkesin current olup görüşmeye görebildiğinin bilgisini vermişti. Senin durumundan anladığında göre bu bilgi yanlış. Öyle mi? Bu süreçte yazismalarinizda ne diyerek size ira gelmediğini bildirdiler. Yoksa siz curr. Yazısını görünce sıra gelmediğini düşünüp kendiniz mi süreci devam ettirmediniz? Bir hata söz konusu olabilir mi yani? En büyük endişem buoldu benim. Sıra gelmemesi yani.
-
@desperado +1 de buradan
-
https://youtu.be/Jltcmf7Fa60
Serkan Yürekli den ufak bir gelmeli mi gelmemeli mi videosu 🙏 -
-
........
-
Antalya adayları çoğalıyor. hadi bakalım güzel haberler alalım topluca :)
-
Hadi inşallah
-
Selam herkese. Şunun şurasında az bir zamanımız kaldı. Vaktin daha çabuk geçebilmesi için bir oyun başlatmak istiyorum. Herkes GC çıkacağını düşündüğü üyeyi etiketleyerek totem başlatalım. Kim etiketlenirse o kişi de cevap olarak başkasının adını versin. Böylece hem sinerji yaratalım hem totem yapalım :)
Ne dersiniz? Açıkçası ikili diyaloğum forumdan kimse ile yok. Çok fazla yazan bir tipte değilim. Sadece içime doğanı yazacağım. 6. his diyelim.
Uyarsa ben başlıyorum.
@brkgrms Hayırlı olsun :)
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@apex Hah iste simdi oldu. Benim mesai bitti malum Ramazan Seriat ulkemiz Suudi Amerikada mesai saatleri 11am-- 5pm arasi oldu. Ben ufaktan kacar.
iyi istirahatler)
-
Merhaba, ben olayı hala tam olarak anlayamadım. Ekim 2018'de vuranlar için mi bugün açıklanacak sonuçlar?
-
@batu Sağol sanada hayırlısı olsun 😁. You are randomly selected.
-
@brkgrms Sen direk bana söyledin konu kilitlendi. :) Başkasına da sen Hayırlı olsun de madem :)
-
@gizemb bende 13 eylülde aciklanacakmis diyip bu bomba patlatayim diyodum. Sen benden cesur ciktin.
-
-
@niyans evet.
-
@niyans başvuru yaptıktan sonra sana 2020 ile başlayan bir numaran var mı elinde olanlar işte bu numarayı bugün kontrol edecekler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum