DV2020 bekleme odası
-
@mutlukurt0534 Sen bir kazan önce dostum ondan sonra ne soruyorsan sor ivedilikle cevaplarım ben sorularını merak etme.
-
@calibraturbo Sen merak etme bağlandığın ip belli her şey belli. Görücez kim kimi koyuyor : )
-
@jesus-christ önüne gelene sataşma arkadaş insan gibi soru sorup cevap arıyoruz millet sizin tartışmanız dan konumuzu göremiyor.
-
@mutlukurt0534 Sana sataştım mı ben algıda sorunun mu var arkadaşım ? Ben kazanırsann sana yardımcı olurum dedim ama önce bir kazan diyorum sataşma mı var ?
-
@jesus-christ başkaları oldu sağol yinede
-
Siteye mobil durumda girerken 2020 sayfasında bir gariplikler oluyor. Bir tek ben mi sayfa hatası alıyorum bilemedim.
-
@nicomedian4135 doğru bendede aynı
-
Umudun tükenirse gökyüzüne bak ,
Karanlığın ardından güneş doğacak.
Şarkılar söyleyecek o gün çocuklar,
Yarınlar bugünden güzel olacak.
🙏🙏✌️👊🦅 -
Evet Amerika'da gün doğmak üzere, orada öğlen olduğunda herkes merakını gidermiş olacak en sonunda. Herkesin hakkında hayırlısı, en çok hak edenlere çıkar umarım. Buradan gidip kurtulmaya çalıştığımız tiplere çıkmaması dileği ile...
-
@nicomedian4135 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Siteye mobil durumda girerken 2020 sayfasında bir gariplikler oluyor. Bir tek ben mi sayfa hatası alıyorum bilemedim.
Bende aldım hatayı @crazycells bilginize..
-
@chromium Hayırlısı. Kazansınlar bro. ne yapalım. Onlar da bizim kardeşimiz. Ben de 2-3 gün önce foruma kaydoldum. Face sayfasından aylardır üyeyim ama buraya yeni geldim. Çıkmasın mı yani bana :)
-
@ibrahimasar başvuran herkese çıksın dilerim
-
@aysegul Olsun en kötü dolar üzerinden harçlık alırım 😂
-
Siteyi göçerttiniz yaw şimdiden🤣
-
@atakanatıl bu kurla o da birşey tabi 🙂
-
@ibrahimasar Ciddimi bu ben 6 Ekimde başvurdum tekrar ara ara baktım öyle bir şey göremedim. Bu sene için
-
@topraxxx abi şart mı illaki bankada para göstermek öğrenciyim ben pasif durumdayım ama öğrenciyim yani nerden bulayım ben 90 milyarı 15 bin doları. Vermeyecekler mi yani param yok diye. Öğrenciyim. Kazanırsamda orada öğrenci olacağım.
-
Yanlış hatırlamıyorsam başvurular iptal oldu tekrar başvuru yapın tarzı Mail gelmişti arkadaşlara.
@ibrahimasar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@brkgrms Evet ben de gördüm. Eğer ilk hafta başvursaydım yanardım. Bir daha takip etmezdim çünkü. Başvuru için gördüğümde 16 ekime kadar olan başvurular silindi tekrar başvurulmalı ibaresini görünce haberi olamayanlar için üzüldüm.
-
@ibrahimasar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@chromium Hayırlısı. Kazansınlar bro. ne yapalım. Onlar da bizim kardeşimiz. Ben de 2-3 gün önce foruma kaydoldum. Face sayfasından aylardır üyeyim ama buraya yeni geldim. Çıkmasın mı yani bana :)
Hocam kastettiğim siz değilsiniz. Öylesine başvurdum niyetim yoktu diye hak yiyenler...
-
Akşama bari sırayla yazın da okuyabilelim🤣🤣🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum