@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
Bırakın tartışmayı yaw tartışmanız yüzünden gerçek derdi olanları göremiyorlar
-
Bu ileti silindi! -
@ibrahimasar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@chromium Evet. 10 mesaj farkla bu sene şimdiden geçen yılı geride bıraktı. Dünden belliydi. Fakat 19 dan sonra üzücü bir sessizlik de bu sabırsızca bekleme potansiyelini tehdit ediyor. Birileri demişti. Geçen yıl kime çıktı kime çıkmadı derken hep yabancı yabancı insanlar foruma gelip, bana GC çıktı ne yapmalıyım tarzı geliyorlarmış. Akibet aynı olacak. Pek az kişi buradan ''Ben Kazandım'' diye sevinebilecek. Herkes buna hazır olmalı. Sağlıklı bir psikoloji için şart bu. Ben şimdi hatırlıyorum ki bir kaç sene önce de böyle bir forumda heyecanla bekledik. Bana tabii çıkmamıştı. Çok büyük hüsrana uğramıştım. Yıllarca forum falan takip etmemişim. Unutmuşum o konuyu hatta. Şimdiden sağlık olsun diyorum. İçimizden bir kaç kişiye çıkar da sevincimizi paylaşırız diye diliyorum. Elimden başka bir şey de gelmiyor. Bu kez forumu takibi bırakmayıp kimler kazanmış görüp onlarla sevinmeyi planlıyorum.
Ben de alışığım hocam. Bize çıkmayacak, biz burada üzülürken yeni biri üye olacak. İlk mesajı da "green card çıktı, öylesine başvurmuştum ciddi niyetim yoktu. Amerika'da tanıdığım yok. İngilizce bilmiyorum, param da yok ne yapayım" olacak. O kadar hayal kuran dakika sayan bizlere çıkmayan kart bu işle alakası olmayan birilerine çıkacak.
İnşallah forumdan birkaç kişiye çıkar da bize çıkmazsa en azından onlara seviniriz.
-
Başvururken doğum yerimi İstanbul Bahçelievler yapmışım ama Bakırköy doğumluyum bu sorun olurmu daha önce başına gelmiş biri varmı
-
@mutlukurt0534 Sen bir kazan önce dostum ondan sonra ne soruyorsan sor ivedilikle cevaplarım ben sorularını merak etme.
-
@calibraturbo Sen merak etme bağlandığın ip belli her şey belli. Görücez kim kimi koyuyor : )
-
@jesus-christ önüne gelene sataşma arkadaş insan gibi soru sorup cevap arıyoruz millet sizin tartışmanız dan konumuzu göremiyor.
-
@mutlukurt0534 Sana sataştım mı ben algıda sorunun mu var arkadaşım ? Ben kazanırsann sana yardımcı olurum dedim ama önce bir kazan diyorum sataşma mı var ?
-
@jesus-christ başkaları oldu sağol yinede
-
Siteye mobil durumda girerken 2020 sayfasında bir gariplikler oluyor. Bir tek ben mi sayfa hatası alıyorum bilemedim.
-
@nicomedian4135 doğru bendede aynı
-
Umudun tükenirse gökyüzüne bak ,
Karanlığın ardından güneş doğacak.
Şarkılar söyleyecek o gün çocuklar,
Yarınlar bugünden güzel olacak.

️

-
Evet Amerika'da gün doğmak üzere, orada öğlen olduğunda herkes merakını gidermiş olacak en sonunda. Herkesin hakkında hayırlısı, en çok hak edenlere çıkar umarım. Buradan gidip kurtulmaya çalıştığımız tiplere çıkmaması dileği ile...
-
@nicomedian4135 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Siteye mobil durumda girerken 2020 sayfasında bir gariplikler oluyor. Bir tek ben mi sayfa hatası alıyorum bilemedim.
Bende aldım hatayı @crazycells bilginize..
-
@chromium Hayırlısı. Kazansınlar bro. ne yapalım. Onlar da bizim kardeşimiz. Ben de 2-3 gün önce foruma kaydoldum. Face sayfasından aylardır üyeyim ama buraya yeni geldim. Çıkmasın mı yani bana

-
@ibrahimasar başvuran herkese çıksın dilerim
-
@aysegul Olsun en kötü dolar üzerinden harçlık alırım

-
Siteyi göçerttiniz yaw şimdiden

-
@atakanatıl bu kurla o da birşey tabi

-
@ibrahimasar Ciddimi bu ben 6 Ekimde başvurdum tekrar ara ara baktım öyle bir şey göremedim. Bu sene için
Benzer Başlıklar
176
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k