DV2020 bekleme odası
-
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi iftarlar. İlk defa başvurdum, açıkçası çıkmasını pek beklemiyorum ama yine de bir selam vermek istedim. Yorumları okurken bayağı eğlendim ve benim gibi başka yerlerde yaşamak için bir fırsat bekleyen insanlar olduğunu gördüm. Herkesin kendini ait hissettiği yere kavuşması dileğiyle.
-
GC çıkmasa bile artık bir şekilde bir yolla gidicem dostlar benim gibi düşünen varsa konuşalım.
-
Hiçbir somut gerekçe sunmadan, "bir şeyler oldu, kesin var bu işte bir iş, değişik şeyler oldu" diyerek 20 milyonluk kentin seçimlerini iptal ettirdi adamlar. Hakkımızda hayırlısı olsun ama çıkarsa gidermiyim gitmezmiyim düşüncesini komple sildiler. Gc olmazsa başka bir şekilde niyetim devam edecek.
-
@muhammed01 Yok babacım, onlar da memnun değil, patır patır kaçıyorlar onlar da. Bir şekilde gönülden inanmışlar. Bir şey diyemiyorum. Herkesin kendince fikirleri var. Zaten siyasi bir tartışmayı da bu foruma getiren kişi olmak istemem. Şey gibi düşün. Fenerbahçeliyim ve ne kadar kötü giderse gitsin başka takımı tutmam. İnsanların siyasi tercihleri de böyle. Değiştiremiyorlar ama sıkıntıyı da yaşıyorlar.
-
İnşallah sevdiğim ve aidiyet hissettiğim ülkeye gidiş biletimi alabilirim yarın.
-
@brkgrms Var bir çok yol. Ama en ucuzu bile GC den zor, pahalı ve riskli. Para çöpe gidip hiç bir şey elde edemeyebilirsin.
-
@ibrahimasar Avukatla görüştüm bu durumları ve başvurabileceğim bir çok yol çizdim. B planı, C planı, D planı vs... Çünkü kaybedeceğim bir zamanım yok ve hiç sevmem. Ve tabiki risk var ama umrumda değil.
-
@ibrahimasar Yeterli cesarete sahip olunduğunda hiçbir şey imkansız değildir. Eğer bu dünyaya 1 defa gelmişsek ve istemediğimiz bir yerde yaşıyorsak bence bunu değiştirmek en büyük önceliğimiz olmalı. Tek yapmamız gereken şikayet etmeyi ve korkmayı bırakıp harekete geçmek. Evet bu ülkede doğduk büyüdük bu bir gerçek, ama şikayet ederek bir yere pek varılmaz.
-
Arkadaşlar saat tam olarak kaçta açıklanacak sonuçlar?
-
@nobitium Aynen öyle dostum çok doğru söylüyorsun 👍
-
@brkgrms Benim için sırasıyla dil okulu, collage eğitimi, ve ya E2 gibi seçenekler var. Benzeri seçenekler kanada için de söz konusu. En düşük başlangıç maliyeti 5 bin $. O da hemen yerleşip iş bulma imkanı olursa. Yoksa min. 10 bin. Collage için tek olursam 10-15 arası, aile olursa 20 yi geçiyor. E2 için rahat bi 60-75 bin $ lazım. Hepsinde para çöpe gidebilir. Hiç biri garanti değil.
-
@azad7 23 saat sonra
-
@ibrahimasar Evet tabiki hiçbirinin garantisi yok benimde sizin gibi Amerika olmazsa Kanada gibi ek planlarımda var bakalım bir yolunu bulmamız gerekiyor.
-
@nobitium Ben bir harakete geçtim. Bir şeyler denedim, tutmadı. Turist vizesi için 5-6 bin tl masraf ettim. Karı koca, pasaport vize ücreti vs. İş bile buldum. Alamadım vizeyi. Tek cesaretle olmuyor malesef. Bir daha denemiycekmiyiz, deniycez. Aynı yolu mu? hayır. Mevzu bu.
-
2 yıllık aşçılık okumayı planlıyorum . Bitince diplomam ile gitmeyi düşünüyorum . Yani B planı bu en azından . Umarım herkes mutlu olacağı duruma ulaşır bir an önce .
-
@ibrahimasar Bakın, biz ülke olarak bazı şeyleri çok fazla abartıyoruz. İşin duygusal yanı bir tarafa, hepimizin istediği tek şey modern bir toplumda iyi bir hayat yaşamak. Bu sadece Kanada veya Amerika'da mevcut değil, Avrupa'da da ülkeler çok fazla kalifiye çalışan sıkıntısı çekiyor. Yeterli niteliklere sahip olunursa bu tür ülkelere de gidilebilir. Kanada'da aslında aynı şekilde, Turist olarak gitmek zaten orada kalmaya yardımcı olmaz. Çalışan olarak gitmek gerekiyor, kolay değil ama zor da değil. Dil ve meslek açısından eksikleri tamamlamak şansı artırır.
-
Merhaba,confirmation numaramı kaybettim sitede şuan için sadece Dv2019 için numara hatırlatma seçeneği bulunuyor.Daha önce başına gelmiş olan var mı?Sonuçlar açıklandıktan sonra mı dv2020 için hatırlatma seçeneği çıkıyor? Teşekkürlerr
-
@luckyone16 sonuçlar açıklansın o zaman giriş yaparsın endişe etme dostum
-
@muhammed01 Bir yere gidip gitmemek mutluluk sebebi olmamalı. Hayatın her anını mutlu olarak yaşamaya çalışmalıyız, eğer gidersek bu iyi olur ama mutsuzlukla yaşamakta akıl kârı değil. Mevcut hayatımızı bir kabullenelim ilk olarak, içinde bulunduğumuz durumda mutlu olmayı becerelim. Zaten gideceğimiz yerde de nelerle karşılaşacağımız belli değil. Eğer mutlu olmayı bilirseniz her şeyi başarırsınız arkadaşlar.
-
@nobitium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ibrahimasar Bakın, biz ülke olarak bazı şeyleri çok fazla abartıyoruz. İşin duygusal yanı bir tarafa, hepimizin istediği tek şey modern bir toplumda iyi bir hayat yaşamak. Bu sadece Kanada veya Amerika'da mevcut değil, Avrupa'da da ülkeler çok fazla kalifiye çalışan sıkıntısı çekiyor. Yeterli niteliklere sahip olunursa bu tür ülkelere de gidilebilir. Kanada'da aslında aynı şekilde, Turist olarak gitmek zaten orada kalmaya yardımcı olmaz. Çalışan olarak gitmek gerekiyor, kolay değil ama zor da değil. Dil ve meslek açısından eksikleri tamamlamak şansı artırır.
AB vatandaşlığım olsa Avrupa'da yaşardım ama Amerika'yi da hayal etmeye devam ederdim. Ne bileyim sanki orada beni çeken bir şeyler var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum