Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

  • dolar 6.12 olmuş seçimde iptal olmuş an itibariyle ülke nereye gidiyor green card çıkarsa bile gitmemiz çok zor olacak ne oluyor kazansak sanki kaç dolar götürebileceğizki Amerikaya 10 bin dolara millet zorluyor oldu 61 bin tl


  • Iste bu yuzden GC cikmasi lazim. Yasanacak bir ulke gercekten degik TR


  • Ben sevmiyorum TR'yi , yöneteni peşkeş çekenleri yalakalarını sevmiyorum çalanları çırpanları en kötüsü ülkeyi milletin elinden almaya çalışanları Bayrak sevmeyenleri Atatürkü kaldırmaya çalışanları hepsinin Allah Belasını versin ! ! ! !

    @hcanbyrm


  • Türkiye artık onların ülkesi arkadaşlar. Greencard çıkarsa acaba gider miyim diye aklımda bulunan düşünce yok oldu. Bu ülkeden en yakın zamanda gitmeliyim

    Bizim yaptıklarımızın, seçtiklerimizin hiçbir geçerliliği yok bunlar için. Biz yok hükmündeyiz madem, var sayılacağımız ufuklara yelken açarız



  • @toronaga Çok teşekkür ederim :)


  • Dolar’ı artık kimse durduramaz ülkemizin ve milletimizin Allah yardımcısı olsun 😔😡🥺

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bunlarla herhangi bir mücadele şansı yok. Adamlar o kadar rahattılar ki, biliyorlar seçimi iptal ettirebileceklerini. Oylara yeterince sahip çıkılınca sandıkta oyun tutmayacağını anlayıp YSK ile bitirdiler işi. Her zamanki standart taktik. Her zaman bir yolunu bulup bir usulsüzlük yapıyorlar. Forumdaki akp taraftarı arkadaşlar kusura bakmasın, taraflı bir yorum oldu. Ama 17 yıldır sıtkımız sıyrıldı. Mahvolduk bittik yandık eridik tükendik ama kurtulamadık. Bak memleketten kaçıp gitme sevdasındayız. Sizin olsun... Yine de biz o kadar şanslı değiliz. Daha bunların harami imparatorluğunda ömrümüz yıllarca çürüyecek.


  • @ibrahimasar O partiden kim niye göçmenlik sayfasına gelsin ki ? Onlar memnun .

  • ⭐⭐

    Türkiye gündemini takip etmiyorum çünkü bu ülkenin gündemi aklı biraz çalışan her insanı hasta eder. Şu green card çıksa da bu tımarhaneden bir an önce kurtulsak.


  • Hadi inşallah yarın çıkıyor çünkü artık son noktalara kadar geldi.


  • Merhaba arkadaşlar, herkese iyi iftarlar. İlk defa başvurdum, açıkçası çıkmasını pek beklemiyorum ama yine de bir selam vermek istedim. Yorumları okurken bayağı eğlendim ve benim gibi başka yerlerde yaşamak için bir fırsat bekleyen insanlar olduğunu gördüm. Herkesin kendini ait hissettiği yere kavuşması dileğiyle.


  • GC çıkmasa bile artık bir şekilde bir yolla gidicem dostlar benim gibi düşünen varsa konuşalım.


  • Hiçbir somut gerekçe sunmadan, "bir şeyler oldu, kesin var bu işte bir iş, değişik şeyler oldu" diyerek 20 milyonluk kentin seçimlerini iptal ettirdi adamlar. Hakkımızda hayırlısı olsun ama çıkarsa gidermiyim gitmezmiyim düşüncesini komple sildiler. Gc olmazsa başka bir şekilde niyetim devam edecek.


  • @muhammed01 Yok babacım, onlar da memnun değil, patır patır kaçıyorlar onlar da. Bir şekilde gönülden inanmışlar. Bir şey diyemiyorum. Herkesin kendince fikirleri var. Zaten siyasi bir tartışmayı da bu foruma getiren kişi olmak istemem. Şey gibi düşün. Fenerbahçeliyim ve ne kadar kötü giderse gitsin başka takımı tutmam. İnsanların siyasi tercihleri de böyle. Değiştiremiyorlar ama sıkıntıyı da yaşıyorlar.

  • ⭐⭐

    İnşallah sevdiğim ve aidiyet hissettiğim ülkeye gidiş biletimi alabilirim yarın.


  • @brkgrms Var bir çok yol. Ama en ucuzu bile GC den zor, pahalı ve riskli. Para çöpe gidip hiç bir şey elde edemeyebilirsin.


  • @ibrahimasar Avukatla görüştüm bu durumları ve başvurabileceğim bir çok yol çizdim. B planı, C planı, D planı vs... Çünkü kaybedeceğim bir zamanım yok ve hiç sevmem. Ve tabiki risk var ama umrumda değil.


  • @ibrahimasar Yeterli cesarete sahip olunduğunda hiçbir şey imkansız değildir. Eğer bu dünyaya 1 defa gelmişsek ve istemediğimiz bir yerde yaşıyorsak bence bunu değiştirmek en büyük önceliğimiz olmalı. Tek yapmamız gereken şikayet etmeyi ve korkmayı bırakıp harekete geçmek. Evet bu ülkede doğduk büyüdük bu bir gerçek, ama şikayet ederek bir yere pek varılmaz.


  • Arkadaşlar saat tam olarak kaçta açıklanacak sonuçlar?


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum