İlgili başlıktan takip edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Gereksiz başlık açmamanızı rica ederiz.
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
gecermi okadar ay derken geldik son saatlere herkes hakkında hayırlısı olsun .vizeyi aldıktan sonra gidebileceklere çıksın.
@badass DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2018'de ki talihsizlikten sonra bu sene bir daha denedik şansımızı bakalım ne olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun. Her şerde bir hayır vardır.
O değilde.... Yarın sistem hata verirde ayın 8 inde açıklayacağız derlerse işte o vakit zaman geçmek bilmez. Herkes tırnak yer... Oruç yer 

@topraxxx hep bir bekleme süreci var bu işte bunu öğrendim. case number ne kadar fazlaysa bu gerilim o kadar artıyor. 2018'in son bullet-in açıklandığı günü hala unutamıyorum. 2019 yılında şuan 27xxx civarında olsa gerek. işte kısmet.
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
O değilde.... Yarın sistem hata verirde ayın 8 inde açıklayacağız derlerse işte o vakit zaman geçmek bilmez. Herkes tırnak yer... Oruç yer
dakika bile kaçırmıyorlar merak etme 
@badass DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx hep bir bekleme süreci var bu işte bunu öğrendim. case number ne kadar fazlaysa bu gerilim o kadar artıyor. 2018'in son bullet-in açıklandığı günü hala unutamıyorum. 2019 yılında şuan 27xxx civarında olsa gerek. işte kısmet.
Bu sene 31.000 son rakammış case numberlar için.
hey gidi kaç ayı burada sabırla nasıl devirdik valla helal olsun zaman su gibi akıp geçti aslında..
@emregdk dayım ilkokul mezunu ve atlantada bir otelde garson, barmenlik falan yapıyor. Ben mühendisim ama acaba onu geçerli hale getirebilecek miyim, mesleki ingilizce öğrenebilecek miyim endişesi var. Ben abd iken saati 8 dolardan eğlence parkında çalışıyordum ve 1 günde 13 saat ayakta olduğumu hatırlıyorum. abd de çalışma şartları ağır. Forumdada birçok olumsuz mesaj okudum. Ama doların 6 tl olması biraz olsn endşeyi gideriyor 
........
@topraxxx mantıklı olanı yapmışlar açıkçası. insanlar buna bir umut bağlıyorlar benim gibi. bekle bekle zaman geçmiyor sonrasında kötü haber.
Valla çıksında ordan burdan para bulunur TL cinsinden borç bulursak Amerikada çalıştıktan sonra ödemesi daha kolay olur malum dolar 7-8 olacağı için
@gokcell Sabırlıyımdır
sorun yok benim için 
Bu greencard 90larda çok bilinmiyordu, internet hayatımıza girmediğinden dolayı.O zamanlar olsa en fazla 5 senede kazanılabilirdi.
Olursa uğraşmadan ABD olmazsa biraz daha uğraşmak zorunda kalarak Kanada, ama her şart altında bu sene bu ülkede son sene.... Herkese bol şans. Bu arada gidemeyecek olanların çekilişe girmesinde bir sorun yok, olasılığınızı değiştirmez onların çekilişe girmesi kazansalar bile teknik olarak, o yüzden kimseye takılmayın, kendi şansınıza güvenin sadece. 
Üç kişilik bir aileyiz.kazananlardan biri olur isem eğer 25k $ göstermek zor olacak.şuanki kur ile deli para.buraya iban bırakırım.gönlünüzden ne kadar kopar ise artık. az çok demeyin boş geçmeyin. 

@topraxxx Merhaba konudan bağımsız ama bişey dikkatimi çekti bu case number başvurudan sonra aldığımız confirmation numberdan farklı bir numara sanırım herkesde 2020 Eu xxxxx (eu burda avrupayı temsil ediyor sanırım) olarak yazılı benim başvuru sonrası aldığım çıktıda böyle bir numara yok ayrıca bi yerden mi ulaşıyoruz bu numaraya ?
@sadikcagan herkes 20 tl atsa bu iş tamamdır abi 
@ilkeryat DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx Merhaba konudan bağımsız ama bişey dikkatimi çekti bu case number başvurudan sonra aldığımız confirmation numberdan farklı bir numara sanırım herkesde 2020 Eu xxxxx (eu burda avrupayı temsil ediyor sanırım) olarak yazılı benim başvuru sonrası aldığım çıktıda böyle bir numara yok ayrıca bi yerden mi ulaşıyoruz bu numaraya ?
Case number conf.number dan başka bir numara.
Kazanırsanız, kazandığınızı gördüğünüz yazının alt tarafında bir yerlerde yazacak. Sizin avrupa bölgesindeki dosya sıra numaranız olacak.
@ilkeryat DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
conf. numberdan ayrı olarak seçilen kişilere verilen özel bir kod. kcc aylık olarak bültenler ile hangi numaraları mülakata alacağını açıklıyor örneğin ekim için EU00001 ile EU02500 gibi. sizde kendi numaranızın gelmesini bekliyorsunuz.
Maddi konuda herkesin kesinlikle haklı endişesi var. Fakat kendinize güvenin arkadaşlar. Giderken olabildiğince toplayabildikten sonra hiç bir işe erinmeden hiç bir şeyden kaçmadan çalışır çabalarsanız olmayacak bir şey yok. Evet o kadar param giderken hali hazırda yok ama sağlığım el verdiğince ben her türlü işe varım duygusu önemli. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır, herkesin ağzının tatlanması dileklerimle