Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Bu ileti silindi!

• @muhammed01 Bey; dv lottery kontrol sayfasında öğlen açıklanacağı yazmış.7 saat fark olduğu için bizde 19:00'da kontrol edebiliyoruz.
    Ben https://dvlottery.state.gov/ sitesinin yalancısıyım :)

2020 Entrant Status Check
    2020 Entrant Status Check DV-2020 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 7, 2019. The DV-2020 registration period opened on October 3, 2018, and closed on November 6, 2018. DV-2020 entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2020.

• Hadi yine iyisiniz.... Güzel haberler var abd den...

ABD’de işsizlik 50 yılın dibinde

Obama yönetiminin aldığı ekonomik tedbirler ABD'de meyvesini veriyor. Nisan ayında ülkedeki işsizlik yüzde 3.6 seviyesiyle 50 yılın dibinde çıktı. ABD Merkez Bankası (Fed) başkanı ise ülkedeki 1.9'luk enflasyon verisini 'biraz zayıf' olarak tanımladı.
    BD’de tarım dışı istihdam Nisan ayında 263,000 ile beklentilerin üzerinde artarken, işsizlik ise yüzde 3.6 ile 50 yılın en düşük seviyesine geriledi.

ABD Çalışma Bakanlığı’nın yayınladığı ve piyasalarda yakından takip edilen aylık istihdam raporu, ılımlı enflasyonla tutarlı ve Nisan ayında sabit ücret artışlarını gösterdi.

Bu rapor Fed’in Çarşamba akşamı yaptığı para politikası açıklamasında faizleri sabit tutma kararı ve para politikasını yakın zamanda ayarlamak için çok da istekli olmadığına dair sinyalini büyük ölçüde destekledi.

• Forum'un haline bak, 5 ila 10 dakika aralıklarla birileri bir şeyler yazıyor. Bir hayli hareketsiz. Görürüm ben sizi 2 gün sonra :) :) :)

• ⭐⭐⭐⭐

Berkecan Facede sayıyordu ama buraya pek uğramamış anlaşılan. Sonuçların açıklanmasına 46 Saat kadar kaldı. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

• @oz-engineer Tabikide yardırın gelsin amerika altın madeni inebilmek için türlü türlü numara gerekiyor :)

• Ah şu imzalarda ki ''Has Not Been Selected'' larınız yok mu. Hayır yani, bir şey değil, kendiniz için evrene olumsuz mesaj gönderdiğiniz yetmiyormuş gibi, bizim de gözümüze gözümüze giriyor. Etkileniyoruz da. :) :)

• @dreams_usa vallahi ya yazmayın artık görmekten sıkıldıımm yeterr :D

• @oz-engineer
    https://www.youtube.com/channel/UClcLjYwwekEazY86KbY2Juw
    Senin gibi makine mühendisi bu kişi mülakatta yada ilk hava limanında adres değiştirebilirsin

• @dreams_usa ben 7/24 online'ım ustam beklemedeyiz 44-45 saat var bakalım

• @emir600rr loto sana cikarsa anonim olarak yok olmayacan dimi xd

• ⭐⭐⭐⭐

Katılıyorum. Bu yıl farklı bir şey yapmış olalım.
    Sildim hes nat bin selektedini. Yeterin be amerika. Sıra bizde..ver gelsin :)

• 7 Aydır green card'ı bekliyoruz bakalım bu yolculukta 44-45 saat içinde kimin hayatı değişecek ya benim ya başkasının :) Hayırlısı ile isteyen kişiye çıksın
    Green card'a başvuracağım süre boyunca yeni hayaller yeni hedefler benimle olacak green card çıkmadan bu forumdan çıkmak istemiyorum bakalım hayırlısı :)

• @ibrahimasar Aynen ya pozitif olun çıkar Allahın izniyle herkese birgün çıkacak!!

• ahan da buyruuuuunnnnn, emir altıyüz rrrrrrrrr ile hacıbayram geldiiiiii. Çocuklar, arabalarınızı sakin bir yerde sürün tamam mı. Keserim lastiklerinizi terbiyesizim :) :)

• @hcanbyrm Yok be can :D benim tanıştığım bir abi vardı bu forumdan sohbet ediyorduk vs senin gibi chatten tanışmıştık sonrasında arkadaşa green card vurdu işte pasaportu geldi amerikaya gitti gidiş o gidiş ne arar ne yazar ne sorar :D

• @dreams_usa Motor dayı motor vıııınnn vınnnnnnnnnnnnnnn :D :D :D

• @emir600rr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@dreams_usa Motor dayı motor vıııınnn vınnnnnnnnnnnnnnn :D :D :D

Ne dayısı len, ihtiyar mıyız biz :)

• ⭐⭐⭐⭐

Ben bu sene ilk kez GC forumuna girip bir şey yazıyorum. Hersene heyecanla çekilişi beklerim. Çıkmayınca çok üzülüp küserim amerikaya. Bu yıl çok rahatım nedense. Çıksa da başvurdum çıkmasa da baş vurdum. :)

• Hadi artık ne 2 günmüş sabah kalktım yemin ediyorum direk yeşilkart forumu açtım beklemedeyim burada benle aynı heyecanı paylaşan insanları görmek çok iyi geliyor

Benzer Başlıklar

• DV2020 Mahkeme Sonucu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    597 Bakış
    crazycellsC
    Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020 Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 // Mülakat takip

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    804 Bakış
    K
    İlgili başlıktan takip edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Gereksiz başlık açmamanızı rica ederiz.
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k