@ufo349, içinde söyledi: yurt dışı fiziksel sim kartları nasıl alabilirim
@crazycells paypal hesabı açmak istiyorum bunun için yurt dışı sim kart gerekli. bu yüzden fiziksel sim kartı almayı düşünüyorum. daha önce hiç yurt dışı hatları almadım kullanmadım. nasıl oluyor merak ediyorum. paypal için telefona onay kodu gelmesi lazım. türkiyede hat çekiyor mu nasıl kod falan gelicek onu bilmiyorum.
Hesaba baglayacaginiz bankalar Turk bankalariysa zaten ayri bir problem yasama ihtimaliniz yuksek.
Adres konusunda da... ben zamaninda adresimi faturalarin fotolarini gondererek onayladigimi hatirliyorum.

ne bi denizimiz var ne bi doğa parkımız.... Olurda çıktığı zaman Amerika’ya gittiğimde bu şehiri özleyecek miyim çok merak ediyorum.. Ankaralı olmayan herkes Anıtkabir var ne güzel diyor ama her gün Anıtkabir ede gidemiyorum.. Ankaralı olupta ne yapıyorsunuz bunu sormak istedim? Ayrıca bir başka sorumda; Amerika’da eyalet seçimi yaparken Ankaralılığı ağır basacak olan var mıdır? :))))
Yapacak çok fazla aktivite yok maalesef. Hava güzelse çık gez dolaş. Değilse evde pinekle veya kafelerde seni anlayabilen 3-5 dostunla sohbet et. Anıtkabir'e gidiyoruz da Ankara da ziyaret amacı dışında gidemiyoruz çünkü her gelen misafiri gezdirdiğimiz için 500defa ezberledik 

Zaten taş yığını her yer, yetmezmiş gibi nefes alınmayacak şekilde dolu olan avmleri saymayalım
İşten dolayı hergün Armada, Çukurambar tarafındayım ve öğlen aralarında avmden başka seçenek olmadığından (çünkü civarında bulunan her yer aşırı pahalı) yıldım avmlerden.
.