Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • 1 mayısta istenen evrak mailine 2 mayısta toparlayıp göndermiştim. Bugün “Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application” maili de geldi. Şimdi mülakat kaldı.
    numarası yakın olan evrak bekleyen arkadaşlar için rehber olur umarım.


  • @nwtzki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    1 mayısta istenen evrak mailine 2 mayısta toparlayıp göndermiştim. Bugün “Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application” maili de geldi. Şimdi mülakat kaldı.
    numarası yakın olan evrak bekleyen arkadaşlar için rehber olur umarım.

    Hayirli ugurlu olsun! Mulakati da hizlica alirsiniz umarim.

    Bu arada, sizin KCC email ve onay sureciniz gayet pozitif bir ornek oldu, imzanizi suradaki gibi duzenler misiniz? Diger forum uyelerine de moral olur.


  • @cnpist evraklar için onay mailini tam olarak ne zaman aldınız? onay belli bir tarihi geçtikten sonra o aya randevu alamiyorsunuz anladığım kadarıyla. atiyorum 3 nisanda onay aldiniz 2 nisana kadar onay alanlar haziran için mulakat alabiliyorlar fakat documents received maili o günü geçenler bir sonraki aya kalıyor. fakat işte bu sınır gün tam olarak ayın kaçı oluyor bilmiyorum.


  • teşekkürler sayın @sharm sizinde güzel temennileriniz sayesinde buralara geldik.
    mülakat mail tarihim nezaman? siz bilirsiniz 😀 😆


  • 18:50 gelen mesaj ben mail atmıştım bana gelen yazi
    Thank you for submitting Diversity Visa documents to the Kentucky Consular Center. Some of the documents listed below were either missing or illegible. In order to continue processing your case, please re-submit all documents on the list below to [email protected]. Ensure they are fully legible. Use your case number as the subject of the email. The maximum email size is 30MB. If the total size of your attachments is larger than 30MB, send multiple emails using your case number as the subject of each email.

    Documents Required for All Applicants:
    • Copy of international passport biodata page (no translation required)
    • Birth certificate
    • Military records for any applicant who is currently serving in the military or who has previously served in the military
    • Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries. If a police certificate will be sent directly to the Embassy or Consulate, submit to KCC a copy of the receipt showing you have applied
    • If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record

    For more information on required documents, refer to the Department of State's Diversity Visa webpage.

    Collect and submit your documents promptly. Your case will not be scheduled for a visa interview at a U.S. embassy or consulate until KCC has received and processed all required documents. Missing or illegible documents will delay processing of your case. If you cannot obtain a particular document, send an explanation of why you cannot obtain the document, as an attachment in .pdf or .jpeg format, to [email protected] , with your case number in the subject line. Diversity visas are numerically limited and there is no guarantee a visa will be available. Only a consular officer can determine, at the time of the visa interview, if you are qualified to receive a Diversity Visa.

    If you have questions about document submission, you may contact KCC at [email protected]. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).


  • Ben otomatik mail aldım sonra mailiniz aldık diye mail geldi ve birdaha mail geldi buda 4 oldu şimdi tekrar mi aticam ben beyin durdu ne eksik ben anlamadım dostlar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @captainblue DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @cancakicitr 15inde aradığınızda mülakatınız olup olmayacağını öğrenebilirsiniz demişler. ( Tamam işte aynı şeyi söylüyoruz. )

    Zaten 15'inde bulten aciklanacak, sonrasinda KCC'yi aramaniza gerek yok, eger mulakat aldiysaniz KCC size sonraki birkac hafta icerisinde email gonderiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha butun formlarin okunabilir ve kaliteli sekilde tarandigina emin olun.

    Bu konunun ilk iletisindeki bilgileri takip edin:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri


  • @crazycells askerlik durum belgesini Türkçe attım ve mesaj bölümüne case number yazmadım başlık yazmıştım diğer dosyalar PDF formatında attım hatayı bulmadım mail attığım adreste doğru.case number mesaj olarak başlıkla ve mesaj kısmına yazicam askerlik belgesini İngilizce aticam hatayi bulmadım bakıp.pasaport resimleride görünüyor


  • Bu randevu sürecini etkilermi.3 ay önce attığım mail şimdi bildirmeleri düşündüren konu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells askerlik durum belgesini Türkçe attım ve mesaj bölümüne case number yazmadım başlık yazmıştım diğer dosyalar PDF formatında attım hatayı bulmadım mail attığım adreste doğru.case number mesaj olarak başlıkla ve mesaj kısmına yazicam askerlik belgesini İngilizce aticam hatayi bulmadım bakıp.pasaport resimleride görünüyor

    Su durumda sorun pasaportta gibi? bir daha tarayip gondermenizi tavsiye ederim. PDF seklinde internetten indirdikleriniz zaten okunaklidir. Askerlik belgesinin de turkce olmasinin sorun yaratmamasi lazim.


  • @crazycells pasaport resim çekerek görünür şekilde atmıştım tel resmi ile okunaklı idi tarayıcı değildi


  • @mustapha bende tel ile çektim resmi ama tarayıcı uygulama kullandım.onla taratarak attım resmi


  • @crazycells teşekkürler


  • selamlar
    Sanırım asıl sorulması gereken soru şu kcc evrak istemeden mail gonderip mulakat tarihi alan var mi?
    Birde kcc ye evrak gonderirken yazilan emaili bir arkadas paylasabilir mi.malum.ingilizcemiz o kadar iyidegil
    Son olarak whatsapp gurubuna beni de ekler misiniz?telefon numarami grubun yöneticisine mail atabilirim. Nasıl iletisime gecebilirim grupla?
    simdiden tesekkur ederim.
    Hayirli ramazanlar herkese


  • @mustapha bende telefondan çekip gönderdim sorun olmadı pasaportları


  • az önce britsimon'ın bu ayki randevularla ilgili yazısını okudum. özetle avrupa bölgesinde mülakat alanların %82si geçmiş aylarda current olanlarmış. sadece %18lik bir alana bu ay current olanlar girebilmiş yani. diğer bölgelerde böyle değil ama bizim mülakat alamamızın sebebi geçmiş aylardan olan yığılmalar oldu gibi duruyor. muhtemelen bu bültende current olacaklar da bizim yığılmamız sebebiyle mülakat tarihi almakta zorlanacaklar.


  • @baha 29 Mart yarihinde onay maili geldi, onu imzaya eklememisim . Evrak onay mesaji ay sonuna denk geldigi icin mi Haziranda randevu alamadim , kimbilir belki.


  • @baha geçmiş aylardan yığılma var evet fakat bunun bence size mülakat gelmemesi ile alakası yok. Çünkü eğer öyle olsaydı Türklerden belli bir grup mülakat alırdı. Ama Türklerden haziran için mülakat alan yok. Bunun sebebi farklı. Mesela hazirandaki resmi tatillerden doalyı gc için konsolosluğun vakit ayıramaması


  • @cancakicitr bunu nerden biliyorsunuz?
    Ben forumda bile haziran ayına mülakat için mail aldığını yazan 1-2 kişi gördüm..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

66
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum