DV2020 bekleme odası
-
Sayın @Labrador Bence yanlış düşünüyorsunuz. İnsanların memleketlerini ülkelerini özlemesi kadar doğal bir şey yok. Bu dönecek seviyeye gelse bile hayat kendisinin karar kendisinin. Herkes siz gibi iradesine sahip veya özlem çekmeyecek duyguları yoğun yaşamayacak değil. Siz bunu başarabilirsiniz ama herkesi aynı kefeye koymamak gerek. Bu durumdan şikayetçi olanlar zamanında gözlerini karartıp gitmiş zamanla adaptasyon sürecine yenilmiş umduklarını bulamamış olabilirler. İsteğinizi ve bu tarz insanlara kızgınlığınızı anlıyorum. Bence biraz daha sakin olmanız ve psikolojik açıdan rahatlamanız için bunları düşünmemenizi tavsiye ederim.
-
@aysegul Abboooow. Bölüm üzerinde 4-5 gün geçtiği için izlemeyen kalmamıştır diye rahattım. Eğer büyüyü bozduysam gerçekten çok özür dilerim. :(
-
@hasnotbeen ben malum diziyi izlemiyorum ama spoiler diye millet birbirini kesiyor :) dikkat etmek lazım, iyi kurtardınız.
-
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
GC çekilişine Türkiye'nin 4 bir yanından o kadar çok başvuran var ki,her lanet yıl daha da artıyor bu başvurular,Ben Amerika'nın da sisteminin de ne yaptığını,ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum,emin olduğum tek şey ise şu ana kadar GC kazanmış olanların %80-85 inin 'vasıfsız' olduğu,benim gibi bekar olup başvuranların ise karşısında 7 kişilik aile olarak başvuranların kazanıp sırıttığı,şans denilen olayın ise PASİF kişilikli arkadaşları bulması...Bu dediklerime alınan arkadaşlar varsa,emin olun alınıp alınmamanız,laf edip etmeyeceğiniz zerre umrumda değil.Sizin de gittiğiniz de nasıl yaşadığınızı biliyoruz..Kendiniz bile itraf ediyorsunuz ki bütün gün evde oturan,çevre yapmak istiyorum diyen ancak adam akıllı insan içine çıkmayan,iş arayan ama ne işi yapabileceğini bile hala çözemeyen,foruma girip hala 'Ben memleketimi özledim' diye boş boş lak lak yapan...En azından evin terasında oturup sokağı izleyeceğinize gidip sevdiğiniz bi aktivitenin ve ya hobinizin kursunu alın,orada çevre edinin sizinle ortak ilgilere sahip insanlarla,Avcılık yaygın orada gidin doğaya çıkın,silahlara ilginiz varsa nişan kurslarına gidin ne biliyim ya elinize hayatınızı değiştirebilecek bi fırsat geçiyor,niye yani niye ? Değerini bilin şunun artık ! Oraya PASİF olmaya değil AKTİF olmaya gittiniz ! Elinize yüzünüze bulaştırmayın ve hayatın tadını çıkarın !
Katılmakla beraber ekleme yapmak istiyorum. Diyelim ki anne baba ve iki çocuklu 4 kişilik bir aileden sadece baba başvurup GC çıktığında hoop 4 kişilik kota doluyor. Bir bekar olarak ben de bu duruma acayip uyuzum. Duy sesimizi ameriga. Bu adaletsizliğe bir son ver.
-
@omertug Açıkçası hiç aklıma gelmemişti. Dizi sitelerinden alışkınım da buradan spoiler kullanmayı bilmiyorum. 😬
-
Artık #2 mi desek
-
Haftaya bugün her şey belli olmuş olacak....
-
@gizemb Ben de torentten indirdim zaten. Ama yaptığım yanlış için so so sorry. Forumda spoiler kullanmayı bilmiyordum, hatta varlığından bile haberim yoktu. :(
-
Bu çekiliş hayır işi değil sonuçta kendi ihtiyaçları doğrultusunda insanlara bir imkan sunuyor ABD, genel olarak da ihtiyaçları beyaz Amerikalıların yapmak istemeyeceği şeyleri yapacak göçmenler. Kalifiye işler için zaten farklı vize türleri var kalıcı oturum veren. O yüzden kimsenin kimseye kozacak bir durumu yok bence. Kızacaksak latinlere kızalım :)
Neyse motivasyonunuzu arttırmak için 1-2 fotoğraf paylaşayım Maimi ve Florida’nın çeşitli yerlerinden:
https://eksiup.com/p/4j18276wvjzt
https://eksiup.com/p/zq18283y2d6j
https://eksiup.com/p/6a1831eduhtg
https://eksiup.com/p/mx1832x4rqkv
-
@mbasoguz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Artık #2 mi desek
2 olmaz. Tam olarak 5 gün var. Ama biz 7sini saymıyoruz. Oyüzden bir gün geriden veriyoruz ayarı. Olsa olsa 3 olur. Saat 12yi geçince.
-
Eğer bu kart çıkarsa ortamlarda ilk seferde istemeden çıktığını Amerikanın bu kartı elimize zorla tutuşturduğunu söylemek lazım. Böyle söylemek sanki Türkiye'de kültür. :)
-
son 92,5 saat ⏳😊
-
son 92,4 saat. Her 10 dakikada bir final countdown yapalım hep beraber.
-
@nicomedian4135 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Forum 7 Mayısta en kalabalık gününü 8 Mayısta en hüzünlü gününü yaşar sanırım.
İnşallah diyorum. 5 mayıs doğum günüm aynı zamanda evlilik yıl dönümüm.7 mayıs bana güzel bir ikinci doğum günü olursa benim gibi isteyen herkesle İzmir, İzmit ya da İstanbul da partileyelim olur mu? İstmarin Jolly joker Kartal ya da İzmir Oz Venue de kurtlarımızı dökeriz.
Dip not mekanlar tanıdık olması hasebiyle örnekler çoğaltılabilir. 😁✌️🙏🙏😉@Nicomedian4135 sanırım @SUV2019 u yanlış anladın. Diyor ki, sonuçların açıklanacağı gün forum coşar, ertesi gün pek fazla kazanan olmayacağı için foruma bir hüzün çöker. Sen de ''inşallah diyorum'' demişsin. Bence bir daha düşün, inşallah diyor musun? :blush:
(La yoksa ben mi yanlış anladım? :) ) -
Başkanım sende bu çılgınlarla bir oldun ya helal 🤪 Eski formata devam 😁
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar green cardı kazanmak isteyen imzasını güncellesin.güncellemeyene çıkmasın aminnnn 😁😁😅😅🤭🤦♂️🤷♂️🤣🗽🇺🇸🤕 Ana sayfada bununla ilgili konu açtı sayın sharm.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
:) amin...
-
FreeWorld abi bugun bu videoyu bana çekmiş.Baya degerli benim için. Ordaki Akrabalarım bile beni bu derece sallamıyor Böyle naif abileri ablaları barındırdıgı için Foruma şükranlar. Atarsa safak Son 3.
-
Benim bu foruma ilk yazışım ve buraya yazmayı tercih ettim. Umarım herkesin gönlünce olur ve GC kazanırsınız. Benim aklım daha yeni başıma geldi ve DV2021 için başvuracağım artık. Hepinize sevgiler :)
-
@hasnotbeen DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@aysegul Abboooow. Bölüm üzerinde 4-5 gün geçtiği için izlemeyen kalmamıştır diye rahattım. Eğer büyüyü bozduysam gerçekten çok özür dilerim. :(
Estağfirullah ya, bir dizi için özür dilemeyin tabiki ama spoiler yemesek iyiydi tabi 😄 Yeni sezon bölümlerini biraz biriktirip izleyeceğim için spoilerdan fellik fellik kaçıyorum da ondan şeyettim, maisie yi bile twitterda takipten mi çıksam diye düşündüm o kadar yani 😄😄
-
@labrador sanırım çekilişle gitme şansı yakalamış insanlar gittiklerinde keşke daha çok hayatın içinde bulunsalar gibi bir şey demek istiyorsunuz, en azından ben öyle anladım. Bunu söyleyiş şekliniz ise biraz tepkili, sitemkâr sanki. Siz gittiğinizde daha dolu yaşayabilir, ne iş yapabileceğinizi daha iyi çözmüş olarak gidebilir ve de fırsatları daha iyi değerlendirebilirsiniz belki; belki de tam olarak böyle olmaz, siz de buradayken beğenmediğiniz durumların bir parçası olursunuz, az veya çok, bunlar yaşanmadan bilinemez. Bahsettiğiniz şekilde olan insanların neden öyle olduklarını anlamaya çalışmak lazım. Burada çok iyi iş tecrübeleri bile olsa (veya olmasa) oraya gittiklerinde ne iş yapabileceklerini hâlâ çözememeleri, örneğin oranın iş kültürüne, insanlarına ve daha birçok konuya yeterince aşina olamadıkları için bana çok olağan geliyor. Bir kişinin orada adam akıllı insan içine çıkması, kurslara, etkinliklere katılması gibi konular insanlar ekonomik özgürlüklerini kazandıktan, oradaki yaşayışa alıştıktan bir müddet sonra ancak gerçekleştirilebilecek deneyimler. Eminim kimse gittiğinde edilgen kalmak istemez, oranın yabancısı olduklarını hissetmek istemez, en az orada doğup büyümüş biri kadar hayatın içinde olabilmek ister. Ancak tüm bunlar için bir insan önce ekonomik özgürlüğünü kazanmalı ve bu durumu gelecek kaygısı en az olacak şekilde sürdürebilmeli. Bir insan orada edilgen kalıyorsa mutlaka bir sebebi vardır ve bunu anlamak gerekir. Bana göre bu durumda olan kişilere sitemkâr gözlerle bakmanız ancak onları ötekileştirmenize sebep olur. Kaldı ki sizin de bir gün öyle bir durumda olup olmayacağınızın hiçbir zaman garantisi yok, çünkü hayatın bin bir türlü hâli var. Bize burada düşen gidenlerin durumlarından, tecrübelerinden kendimiz için çıkarımlarda bulunmak ve oradaki veya daha sonra gelecek kişiler için faydalı olabilecek tecrübelerin bir parçası olmak. Bana göre bu sitemli olmakla pek mümkün görünmüyor. Genç yaşlardayken ileriki yaşları bizden önce yaşamış insanları daha çok anlamamız gerektiğini düşünürüm, bir bildikleri vardır elbet; veya yoktur, bilinmez ama kimin nasıl yaşadığı konusuna daha anlayışlı bakmanızı öneririm, çünkü kimin ne öyküsü, ne gibi yaşanmışlıkları olduğunu bilemezsiniz
-
Mesajı alıntılamadan geçtim, kimdi bilmiyorum soran ama austin adını geçirdiğim için cevap vereyim.
Bende bir austin sevdası yok açıkçası, bende hiçbir yer için sevda yok şuan usa ile ilgili, talihli olmadığım için de forumdaki genel bilgiler dışında yer seçimi için özel bir araştırmam da yok zaten.
Direk aklıma austin gelmesinin 2 sebebi olabilir;
1.si son yıllarda en yaşanılası şehir listelemelerinde ya ilk sırada yada ilk sıralarda çıkıyor olması (kaçırdığınız kısım burası olabilir..)
2.si ve daha önemlisi green card dan bağımsız olarak yıllardır instagramdan takip ettiğim hoş bir mutfak hesabına sahip kadıncağızın austinde yaşıyor olduğunu öğrenmem ve daha çok ilgimi çekmesi.
Yani sevdadan ziyade bilinçaltı sanırım benimki.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum