DV2020 bekleme odası
-
2020 sayfasına sürekli girip kendimi mesajlara bakarken buluyorum. İnsanların umutları ve hayalleri adına yazdıkları güzel mesajlar beni daha çok mutlu ediyor. Bazen o yüzdelik dilimin bu güzel grubu bulması için dua ederken bulmak, yüzünü görmediğim ama gelecek kaygılarını ortak oluşu ve beklentiler o kadar çok yakın ediyor ki düşünceleri. İstiyorum ki herkes mutlu olsun. Şartların vehametini yaratanlar utansın ne diyelim. 🤨🙏
-
@dreams_usa aynen. Kendisi burada olmadığı için, söz ve cevap hakkı doğuracak şeyler konuşmayalım arkadaşlar.Kim olursa olsun bir zamanlar bu forumda arkadaşımızdı. İsim zikretmeyelim yazamayacakları için.
-
İstanbulda yaşayanlara Allah sabır versin. 5 saatte işlerimi halledip hemen ilk otobüsle geri döndüm. İzmirimin gözünü seveyim...
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa aynen. Kendisi burada olmadığı için, söz ve cevap hakkı doğuracak şeyler konuşmayalım arkadaşlar.Kim olursa olsun bir zamanlar bu forumda arkadaşımızdı. İsim zikretmeyelim yazamayacakları için.
@topraxxx öyle tahmin ediyorum ki, 7 Mayıs günü @crazycells yasağını kaldıracaktır. Netice de aylarca o da burada o büyük günü bekledi, öyle ya da böyle. Tabi taktir @crazycells 'in.
-
Bu sabaha karşı gördüğüm rüya;
##spoiler==Game of Thrones ile ilgili spoiler iceriyor
Tarih 7 mayıs. GC için giriyorum siteye, numaraları yazdıktan sonra enter. Önce site komple kıpkırmızı oluyor. Heh yine has not been. (İç ses sövüyor). Daha sonra site yenileniyor. WTF, bekle beni Trump Reiz. Önce hüzün sonra sevinç aynı anda yaşatıyor. Tıpkı küçük Asena Arya reisin Nigth King'i pıçakladığında yaşadığım gibi. Oradan oraya şuursuzca koşturup, mal gibi sırıtıyorum sağa sola. Taaki 3 haftalık yavru iki kedinin üstüme atladığı ana kadar. Len nereden çıktınız siz. Ne güzel anın tadını çıkartıyordum. Neyse gelin mıncıklıyim sizi.
Rüyalar tersine çıkar derler. Kim dediyse onun da allah belasını versin. :-/
Deer god if u exist, just see this poor kulunu be bro.##endspoiler
-
Sanki bu 4 gün 4 yılmış gibi geçmek bilmiyor .
-
Ben o kıtadan reankarne olduğumu düşünüyorum 🙄🤷♂️
-
@dreams_usa takdir tabiki kendisinin. Ama sanmıyorum...
-
Eskiden starda parliament gece sinemaları vardı. O müziği duyunca sanki orada önceden yaşadığımı hissederdim.
-
@suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Sanki bu 4 gün 4 yılmış gibi geçmek bilmiyor .
Bu sefer gc sizde. Demişti dersiniz...🤔👍🏻
-
@suv2019 bildim bileli çocukluk dönemlerim dahil oralı hissederdim kendimi... Küçük bir sır vereyim Lakabım bile Şerif Taytıs'tı 🤣🤣🤷♂️🤦♂️
-
@ayvalik10 Güzelmiş videoları çok teşekkürler önayak olduğunuz için bir kişi daha kazandık takip edecek.
-
@hasnotbeen DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu sabaha karşı gördüğüm rüya;
Tarih 7 mayıs. GC için giriyorum siteye, numaraları yazdıktan sonra enter. Önce site komple kıpkırmızı oluyor. Heh yine has not been. (İç ses sövüyor). Daha sonra site yenileniyor. WTF, bekle beni Trump Reiz. Önce hüzün sonra sevinç aynı anda yaşatıyor. Tıpkı küçük Asena Arya reisin........spoiler....... Oradan oraya şuursuzca koşturup, mal gibi sırıtıyorum sağa sola. Taaki 3 haftalık yavru iki kedinin üstüme atladığı ana kadar. Len nereden çıktınız siz. Ne güzel anın tadını çıkartıyordum. Neyse gelin mıncıklıyim sizi.
Rüyalar tersine çıkar derler. Kim dediyse onun da allah belasını versin. :-/
Deer god if u exist, just see this poor kulunu be bro.Spoiler mı? Ciddi olamazsınız?
Şuan kızsam mı üzülsem mi ağlasam mı bilemedim...
Bunu yapmayaydınız eyiydi..
Aman Ya Rabbiiii...
Nerelere gidim.. -
O günü(Pazar günleri) beklerdim kaçırmazdım ve hep aklıma Batman gelirdi. Parliament Pazar Sinema Gecesi 😉
Eskiden starda parliament gece sinemaları vardı. O müziği duyunca sanki orada önceden yaşadığımı hissederdim.
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bugünü ve salıyı saymazsak 3 gün kaldı.
Günaydın herkeze😊 aynen 3 gün kaldi salı yı
Ve bugünü saymazsak🙂 yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz hooop ordayiz! Akmi karami belli olacak 😃👍Yahu @olcayist ak mak karıştırmayaydın keşke. İşin içine ak girince tüylerim diken diken oluyor :)
Ya kusura bakma ağzımdan kaçtı 🙂 aynen benimde sinirlerim oynuyor 🙄 kurtuluruz inşallah en kısa zamanda😀👍
-
Hem kardeşim hem kendim için başvuru yaptım. Ruyamda sonuclara bakiyorum ve ikimize de çıkmış. Benim cn tam 30.000 kardeşiminkini tam hatırlamıyorum çünkü 2 binlerde idi ve karişik sayılardı🙈🤣. Kendi kendime bana sıra gelmez diye üzülüyordum😊. Umarım en çok gitmek isteyenlere çıkar🙏
-
sayfa baya kalabalık şuan normalde 1 günde bukadar hızlı sayfa artmazdı :) kalabalık güzel olmuş
-
ulen spoiler yedimmmmm yapma ya :((((( @hasnotbeen bu hafta sonu torrentten indiren arkadaştan alıp izliyeceğim fakirik yok bizde dijiturk mürk :(( zaten düşmedide hiçbir dizi izleme sitesine bulamıyorum... sizin yorumuda gördüm şimdi @aysegul bende müzdaribim aklımdan silmeye çalışıyorum şuan okuduğum şeyi kazıya kazıya :)
-
@gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
ulen spoiler yedimmmmm yapma ya :((((( @hasnotbeen bu hafta sonu torrentten indiren arkadaştan alıp izliyeceğim fakirik yok bizde dijiturk mürk :(( zaten düşmedide hiçbir dizi izleme sitesine bulamıyorum... sizin yorumuda gördüm şimdi @aysegul bende müzdaribim aklımdan silmeye çalışıyorum şuan okuduğum şeyi kazıya kazıya :)
Silmek ne demek, bende döne döne tekrar ediyor bozuk plak gibi.. vay bana vaylar bana..
-
@aysegul bide tatlı tatlı okuyordum önce anlamadım bidaha okudum hey allahım :) neyse gc çıkıp unuttursun artık :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum