DV2020 bekleme odası
-
@ayvalik10 yoo yaptım valla .
-
Resmen 6 mayıs gecesi 😂
-
-
@gözde yes baby :)
-
@Sharm Orda doğru yaptım ☺️ 10 yıllık aldım. Ağzınızdan bal damlıyor sanki İnşallah 😌
-
🤩Günaydın Arkadaşlar🤩
Herkese Hayırlı Cumalar Olsun -
Günaydın @reader ve diğer tüm arkadaşlar. Cümleten hayırlı Cumalar.
-
-
Günaydın mutlu sabahlar olsun iyi ve huzurlu Cumalar herkese. İnançlar doğrultusunda Vurduğumuz gol olsun 🙏✌️👊
-
Bugünü ve salıyı saymazsak 3 gün kaldı.
-
@suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Günaydın herkeze😊 aynen 3 gün kaldi salı yı
Ve bugünü saymazsak🙂 yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz hooop ordayiz! Akmi karami belli olacak 😃👍 -
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ve bugünü saymazsak🙂 yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz hooop ordayiz! Akmi karami belli olacak 😃👍Yahu @olcayist ak mak karıştırmayaydın keşke. İşin içine ak girince tüylerim diken diken oluyor :)
-
bu sene çok sayıda kişiye çıkacağına inanıyorum forumdan... çok olumlu pozitif insanlarla dolu burası :) çarşının karışmasına az kaldı :)
-
Amerika aklıma nasıl düştü.. Ben liseyi ilkokulu babamın işi dolayısıyla Türkmenistanda okudum ve mezun olup Türkiyeye üniversite okumaya geldim aslen Türküz Adanalıyım :) neyse 2 üniversite serüvenim oldu o sırada işte lise arkadaşlarım evleniyor falan birini duydum amerikaya gitmiş baktım diğeride nasıl oluyor bu işler derken gc öğrendim çok sallamadım zaten Türkiye o sıralar bana yabancı bir serüvendi derken alıştım okula sisteme falan mezun oldum İstanbula yerleşicem iş miş falan ha bu arada wat öğrenip wat da yapınca öle çok amerika amerika olmadım tadını aldım çok güzeldi ama yanlız zordu hani temelli yaşamak için neyse ama laf olsun diye wat sonrasında 1 kere başvurdum çıkmadı emin değilim 2 kerede olabilir neyse işe girdim artık İstanbul serüveni sorumluluk evlilik derken baktım bunalıyorum gerçekten bazı şeyler 2 kişi için bile zor baş edilecek şeyler.. derken zamanında eşim içinde evli değilken onun adına başvurmuştum ama diyorum ya sallamıyordum çok.Şimdi bu başvuru ikimizinde ilk ciddi ve çıksın veya çıkmalı dediğimiz başvuru allahtan eşimde benimle aynı fikir yapısına sahip bir insan yoksa tek kişinin hayali ve çabasıyla zor görünüyor...:) @Oradaki bende pasaportumu 10 yıllık almıştım ama 2 senesi geçti :) o pasaportu kullanmadan eskitmemek lazım :)
-
3 gün bitip de hala 1 gün kaldığını gören üyeler isyan çıkartmasınlar aman...
-
@gizemb 6 Ayı doldurdum bende :) daha 2. kez elime alıp baktım mı bilmiyorum kaldı ki dolduracağım :/
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ve bugünü saymazsak🙂 yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz hooop ordayiz! Akmi karami belli olacak 😃👍Yahu @olcayist ak mak karıştırmayaydın keşke. İşin içine ak girince tüylerim diken diken oluyor :)
Oh tabi etsinem yok rahat rahat sallayın :)
-
Burda olaydı var yaaa, panter gibi atlardı şimdi. Brrr, ürperdim valla... Ne günlerdi :)
-
Ya arkadaşlar fotoğrafı uygun olmayana onay kodu verirlermi ben fotoğrafçıda çektirdim fotoğrafçıya soledim 500 500 dedi ama sanırım 600×600 olması gerekiyomuş oyle duydum benim başvurum iptal mi olur bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlermi lutfen ?
-
@yldrmmm DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ya arkadaşlar fotoğrafı uygun olmayana onay kodu verirlermi ben fotoğrafçıda çektirdim fotoğrafçıya soledim 500 500 dedi ama sanırım 600×600 olması gerekiyomuş oyle duydum benim başvurum iptal mi olur bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlermi lutfen ?
Çözünürlükle ilgili sıkıntı olsaydı sistem kabul etmezdi zaten. Fotoğrafla ilgili diğer temel kriterlerde sıkıntı yoksa problem olmamıştır. Fakat kazanamazsanız da fotoğraftan kaynaklanıp kaynaklanmadığını asla bilemeyeceksiniz ne yazık ki. Ama tabi inşallah kazanırsınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum