Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Evlilik için baskılar da başlamışken Green Card reklamına denk geldim
merak uyandırdı araştırdım falan dedim başvurayım. Sonuç olarak gününü saatini unuttum tabi. Arkadaşın biri hatırlattı başvurular başladı vs diye. Bugün yarın hallederiz derken 4 kasımda pasaportsuz olmaz dedi
dedim kaçırdık gemiyi. Velhasıl gittim işyerine çalıştım neyse ertesi gün 6 Kasım oldu yine işteyim ptt'den mesaj geldi takip numarası hemen aradım nereden alabilirim diye ama alamayacağım söylendi umutlarım yine bitti. Nüfüsu aradım dedim numarasını söyleyin bari e devletten bakıyorum ediyorum ilk defa da pasaport aldık napcaz bilmiyorum falan derken umutsuzluk son safhada dedim bitti artık hayaller öyle bakınırken ederken Green Card başvuru sayfasını açtım ilk defa. Pasaport lazım diyen arkadaşla aynı yerde çalışıyoruz bu arada kendisi şuan Abd de
️ Onca duygu sallantısı boşunaymış. Dedim arkadaşa hani pasaport gerekiyordu 

Günaydın Arkadaşlar
️