@Munisbek-Babayew, içinde söyledi: Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim
@muratozbek_91 meraba murat bey sizinle görişebilirmim
cevap almak icin sorunuzu foruma yazmaniz gerekiyor.
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Burda olaydı var yaaa, panter gibi atlardı şimdi. Brrr, ürperdim valla... Ne günlerdi 
Ya arkadaşlar fotoğrafı uygun olmayana onay kodu verirlermi ben fotoğrafçıda çektirdim fotoğrafçıya soledim 500 500 dedi ama sanırım 600×600 olması gerekiyomuş oyle duydum benim başvurum iptal mi olur bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlermi lutfen ?
@yldrmmm DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ya arkadaşlar fotoğrafı uygun olmayana onay kodu verirlermi ben fotoğrafçıda çektirdim fotoğrafçıya soledim 500 500 dedi ama sanırım 600×600 olması gerekiyomuş oyle duydum benim başvurum iptal mi olur bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlermi lutfen ?
Çözünürlükle ilgili sıkıntı olsaydı sistem kabul etmezdi zaten. Fotoğrafla ilgili diğer temel kriterlerde sıkıntı yoksa problem olmamıştır. Fakat kazanamazsanız da fotoğraftan kaynaklanıp kaynaklanmadığını asla bilemeyeceksiniz ne yazık ki. Ama tabi inşallah kazanırsınız
Vay be 4 gün 8 saat kalmış . Hay maşallah .
Son 4 gün kaldı temennim öncelik defalardır yıllarca başvuranlara çıkması benim daha ilk başvurum 2. veya 3. de çıksada olur herkese bol şans. 
merhaba herkese bende sonucları heycanla bekliyorum arada yazılanları okuyorum zaman gecti ama su 1 hafta zor geciyor inşallah gonulden isteyen herkese cıkar
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Geri sayıma son 4 kaldı 
Biz de Eşimle birlikte başvuru yapmıştık çıkarsa 4 yaşında kızım ve 9 aylık oğlumu da alıp yeni bir hayata başlayacağız Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
Benim aklıma amerika abimin arkadaşı ile düştü.Babasının restoranı vardı boston'da bana dil okulu için gel vize alabilirsen haftalık 20 saat çalışma hakkın olur aylık 3bin dolar alırsın çok rahat diyordu,alıştıktan sonra birileriyle evlenirsin kalırsın derdi ama pek yanaşmadım , tabii o zamanlar dolar 3 lira civarıydı yaşımda 19
Ne biliyim pek üstüne düşmedim adamı gittikten 3-4 ay sonra altında canavar gibi bir arabayla gördüm ve öyle çok düşündüm ki.Burada aldığım maaş gerçekten yaptığım işle orantılı gayet iyi bir maaş .Benim işim maaşım iyi olsun farketmiyor burada güzel bir araba almak için bile en az 4 yıl çalışmam gerekiyor oraya gitseydim belki şu an evimi bile alıyor olurdum ufaktan.Düşünsenize gece dışarı çıkıyorsunuz arkadaşlarınızla istediğiniz kadar arabayla gezin benzin ucuz,bir mekana gidin en fazla ödeyeceğiniz 50-60 dolar.Markete gidiyorsunuz 100 dolara evi dolduruyorsunuz.Elbette kötü yanları var,elbette zor yanları olacak , biliyoruz sağlık pahalı,biliyoruz tehlikeli olan yerleri var ama bazen buradaki yaşantına ait olmadığını hissedersin ve bir de o hayatı denemek istersin öyle benim için.Çıkarsa gram düşünmem giderim çıkmazsa da yapacak bir şey yok burada da hayatımızı devam ettiririz.Ve son olarak şunu söylicem,çok severim bu sözleri ;
Olacak olan
Olması gerektiği zaman
Olması gerektiği en mükemmel şekilde
Olur.
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bugünü ve salıyı saymazsak 3 gün kaldı.
Günaydın herkeze
aynen 3 gün kaldi salı yı
Ve bugünü saymazsakyatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz. yatcaz kalkcaz hooop ordayiz! Akmi karami belli olacak
Yahu @olcayist ak mak karıştırmayaydın keşke. İşin içine ak girince tüylerim diken diken oluyor
Oh tabi etsinem yok rahat rahat sallayın
Ha ha, ondan korkan ampullü olsun 
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Burda olaydı var yaaa, panter gibi atlardı şimdi. Brrr, ürperdim valla... Ne günlerdi
Burada olmadığı için yapılabilecek bir çok yorumumu yapmıyorum. Arkasından konuşmak gibi olmasın, zira yakışmaz bize 
2020 sayfasına sürekli girip kendimi mesajlara bakarken buluyorum. İnsanların umutları ve hayalleri adına yazdıkları güzel mesajlar beni daha çok mutlu ediyor. Bazen o yüzdelik dilimin bu güzel grubu bulması için dua ederken bulmak, yüzünü görmediğim ama gelecek kaygılarını ortak oluşu ve beklentiler o kadar çok yakın ediyor ki düşünceleri. İstiyorum ki herkes mutlu olsun. Şartların vehametini yaratanlar utansın ne diyelim. 

@dreams_usa aynen. Kendisi burada olmadığı için, söz ve cevap hakkı doğuracak şeyler konuşmayalım arkadaşlar.Kim olursa olsun bir zamanlar bu forumda arkadaşımızdı. İsim zikretmeyelim yazamayacakları için.
İstanbulda yaşayanlara Allah sabır versin. 5 saatte işlerimi halledip hemen ilk otobüsle geri döndüm. İzmirimin gözünü seveyim...
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa aynen. Kendisi burada olmadığı için, söz ve cevap hakkı doğuracak şeyler konuşmayalım arkadaşlar.Kim olursa olsun bir zamanlar bu forumda arkadaşımızdı. İsim zikretmeyelim yazamayacakları için.
@topraxxx öyle tahmin ediyorum ki, 7 Mayıs günü @crazycells yasağını kaldıracaktır. Netice de aylarca o da burada o büyük günü bekledi, öyle ya da böyle. Tabi taktir @crazycells 'in.
Bu sabaha karşı gördüğüm rüya;
***=Game of Thrones ile ilgili spoiler iceriyor***
Sanki bu 4 gün 4 yılmış gibi geçmek bilmiyor .
Ben o kıtadan reankarne olduğumu düşünüyorum 
️
@dreams_usa takdir tabiki kendisinin. Ama sanmıyorum...
Eskiden starda parliament gece sinemaları vardı. O müziği duyunca sanki orada önceden yaşadığımı hissederdim.
@suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Sanki bu 4 gün 4 yılmış gibi geçmek bilmiyor .
Bu sefer gc sizde. Demişti dersiniz...