Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2002 den beri başvuruyorum. 17. sefer olacak bu sene. Bazen youtube da bakıyorum ilk seferde kazananları. İnanın bana mucize gibi birşey ilk seferde kazanmak. Hatta kazanmak bile mucize gibi. İelts den listening den 8 puan alabilsem kanada olacak. Ama 6 dan yukarı yapamıyorum listening de. Bütün arkadaşlara başarılar.

• @suv2019 O tarihten beri kursa gitseydiniz çalışmaya devam etseydiniz 100 bile alırdınız. Haksızmıyım? Başvurular tamam ama pekte üstüne düşmemişsiniz anlaşılan 🤔🙄😟

• DV-2021 bekleme odasına not
    DV-2020 bekleme odası sayfa 280'i kontrol edin 😂 Talihli olduğumu yazmıştım. Kendinize güvenin 😛

• Şu green card müracat ücreti en az 1000 dolar olsa her isteyene en fazla 5 senede çıkar...

• Kanadaya göçmeyi yeni düşünmeye başladım. Bütün bölümler tamam ama listening den 8 almak bayağı zor.

• Listeningten 8 alan kanadada gocmen olabilir diye kim dedi?

• O sizin dediginiz gocmen olupta vatandaslik statusune basvuruda ek olarak fazla puan almak icin ielts yada toefl score gosteriliyor.

• listening 8 reading speaking ve writing den 7 puan alındığında bayağı yüksek puan oluyor. En azından benim için yetiyor.

• Bu ileti silindi!

• ........

• ben yüksek puan için demiştim isterseniz deneyin bakın listening 8 reading writing speaking 7 olunca bayağı puan getiriyor. Ama listening 7.5 olsa bayağı puan düşüyor.

• buradan bakabilirsiniz

• göçmenlik için minimum her birinden 6 puan alınması gerekiyor. Ama Kanada tecrübesi yoksa kesinlikle 6 puana havuzdan seçilme ihtimaliniz olmuyor.

• @SUV2019 kesinlikle haklisiniz. Minumum kaç puan olduğu önemli değil. Dediginiz gibi listening den en az 8 almanız puan açısından çok fark yaratıyor. Hesaplamada puanınız 450 ve üzeri ise şansınız var. Takıp ediyorsunuzdur mutlaka. Bu aralar puanlar 450 den aşağı düşmüyor bildiğim kadarıyla. Şahsen puanım tutsa kanada önceliğim ama maalesef. Burada bazı insanlar kanadayı kucumsuyordu bir aralar. Çok şaşırmıştım. Zira eğitim, sağlık, güvenlik vs. her açıdan amerikadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Bu ileti silindi!

• 400 puanı geçseniz yetiyor. Ontario 400 üzeri puanı olanlara eyalet göçmenliği veriyor.

• @Labrador 3 defa gittim. 2 defa dil okulu için 1 defa turist vizesi ile. Dil okulu için 3 er ay kaldım.

• Kanada ve ABD yi kıyaslarsak ABD de iş bulmak daha kolay. Araba benzin konut daha ucuz. Zaten Kanadanın ekonomisinin ABD ye bağlı oldugunuda Kanadadaki çoğu yerleşimin ABD sınırına yakın kurulduğunu görünce anlaşılıyor.

• Anladım. Yani açıkçası benim için şuan bulunduğum yerden daha iyi olacağı kesin. Amerika için önceliğim yoktu. Akrabalarim kanadada. Bir süre avustralya da yaşadım. Umarım kazanırsam kesinlikle yerleşeceğim her ne kadar gelirim Türkiye standartlarına göre iyi olsa da. Zaten sorun maddi değil yada gidince zengin olmak değil amaç🙂 Az kaldı bakalım.

• Kaldı 5 gün. Aynen katılıyorum. Evet maksat zengin olmak değil, iyi bir çevrede iyi insanlarla etkileşimde olmak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |