DV2020 bekleme odası
-
@rhonster ziyade olsun 😅 direk bir kafese girip beklemek lazım aslında 📈 şansa bırakmamak için 🤭
-
Merhaba bende sizin gibi beklemekteyim. Bu 3. başvuru sonucunu beklemem. 3 yıldan beri bu zamanları dejavu oluyorum :) her neyse bir kaç sorum olacak aklıma takılan..
1- Genç birisine hiç çıktığını görmedim sizin denk geldiğiniz varmı? 1996 doğumluyum artık çıkmamasını buna bağlıyorum?
2- 3 Yıldır kazanan kimi tanıdıysam evli. 23 yaşında bekar olduğum için mi kazanamıyorum?Sorularım bunlardı... (aslında bunların her biri olumsuz sonuç göre göre arkasına sığındığım durumlar :P )
-
@annecik DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@jimano DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hatırlatmakta fayda var ÇEKİLİŞLER ZATEN YAPILDI..7 Mayısta açıklanmasını bekliyoruz sadece,yani çıkana çıktı :)
Bir ara bende böyle düşünüyordum ama uzun bir filtrelemeden oluşuyor imiş bu süreç @crazycells konunun linkini paylaşırsa , şimdi bulamadım
Evet, surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış -
@mrfirat DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@academicus bazıları kazansada 2-3 gün sonra açıklıyor şahsen de kazansam hemen açıklamam çünkü bazı arkadaşlar hayallerim yıkıldı mahvoldum bittim ben gibi çok üzülüyolar biride çıkıp ben kazandım dedimi yaraları dahada derinleşiyor bu nedenle kazanacak arkadaşların hemen açıklaması doğru değil.
Eee ozaman milli piyangoda hemen açıklamasın. Oyun oynayanlar aman üzülmesin desin. Düşüncenize saygım var tabiki ama. İnsanda gerçeklerle hemen yüzleşirse daha çabuk kabullenirler. Yoksa çıkmayan öylede böylede üzülecek. Ayrıca ben bana çıkmazda başkasına forumdan bir arkadaşa çıkarsa kendime çıkmış gibi sevinmek isterim. Üzüntümü mutluluğa çevirmek daha iyi gelir bana. Burada bir aileyiz. Herşeye birlikte katlanırsak daha verimli olur. Ayrıca birbirimize bakın şuanda destek ouyoruz aslında. Birşeyler paylaşıyoruz. Hayallerimizi birbirimize anlatıyoruz. Bunu yapabildiğiniz çevrenizde kaç kişi var? Amerika sevdasını anlayabilen size hakveren, sizinle aynı isteye sahip kaç kişi var etrafınızda? Çoğumuz eşleriyle bile bu umutları hayalleri paylaşamıyor forumda. Yalanmı? 🤗
-
@anilcangokben DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba bende sizin gibi beklemekteyim. Bu 3. başvuru sonucunu beklemem. 3 yıldan beri bu zamanları dejavu oluyorum :) her neyse bir kaç sorum olacak aklıma takılan..
1- Genç birisine hiç çıktığını görmedim sizin denk geldiğiniz varmı? 1996 doğumluyum artık çıkmamasını buna bağlıyorum?
2- 3 Yıldır kazanan kimi tanıdıysam evli. 23 yaşında bekar olduğum için mi kazanamıyorum?Sorularım bunlardı... (aslında bunların her biri olumsuz sonuç göre göre arkasına sığındığım durumlar :P )
Forum bulusmalarindan hareketle rahatlikla soyleyebilirim bizim forumda bile bekar olup kazanan onlarca kisi var. Her yil 19-20 yaslarinda talihli olmus kisilere de rastliyoruz.
-
@freeworld benzer durumdayız. Ben bir de son bir kaç yıldır eşim için de başvuruyorum hala kıramadım şeytanın bacağını. Bu sene nöbetin bitmesi dileği ile! :)
-
Boşa duyar kasmaya gerek yok:) Bana çıkarsa( ki yüksek ihtimal çıkmayacak) ben burada sevincimi paşa paşa paylaşırım. Çünkü o kadar gün bekle o kadar stres çek gelsin %1 talih sana vursun. niye sevinmeyeyim ki? Başkasına çıkarsa o da paylaşsın onun yerinede sevinirim. Haa tabii çok abartmamak gerekir sevinci ama yok başkası üzülürmüş, sevinmem gibi boş bir duyar kasmaya gerek yok bence.:)
-
bnm imzama bakmanız yeterli olur. :D
-
@reader valizini eline almaya daha başlamadın dimi geçen sene sana uğur getirmedi bu arada geçen seneye baktım da kıdemlilerin sen ve bir kaç kişi dışında kimse daha gelmemiş assolistler en son çıkar gibi 1-2 gün öncesinde çıkacaklar galiba
not selected çıktıktan sonra ki süreçle ilgili bir yazı yazsan çok daha iyi olur -
@n0ne DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Boşa duyar kasmaya gerek yok:) Bana çıkarsa( ki yüksek ihtimal çıkmayacak) ben burada sevincimi paşa paşa paylaşırım. Çünkü o kadar gün bekle o kadar stres çek gelsin %1 talih sana vursun. niye sevinmeyeyim ki? Başkasına çıkarsa o da paylaşsın onun yerinede sevinirim. Haa tabii çok abartmamak gerekir sevinci ama yok başkası üzülürmüş, sevinmem gibi boş bir duyar kasmaya gerek yok bence.:)
Sen kasma..
-
@topraxxx Teşekkr ederim :)
-
@ayvalik10 Kesin dönüş yaptık,istedikleri evrak doğum belgesi bende mevcut,Anne-Baba saklamışlar bu zaman kadar :)
-
@tanti boş yapma..:)
-
@n0ne DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti boş yapma..:)
Boş konuşman için içi boş şeyler lazım
-
#9# gün kaldı desek mi ki? Nerdeyse gün bitmek üzere? 🤗 🤭 🤗
Sabrın sonu selamet ha gayret arkadaşlar... Bitecek çileleriniz inşallah.. 👍
-
Aydın Aydın Aydın.:) 09 09 09. son 9 gün . :)
-
Kaldı şurada #9 Gün hadi hayırlı olsun arkadaşlar :)
-
Bu ileti silindi! -
@szgn aman öyle deme bende sdnin dediğine yakın bir şeyler dedim .Azarın büyüğünü işittim.
-
@labrador şuan çok istedim kazanmanı umarım Kazanırsın. Başarılar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum