DV2020 bekleme odası
-
@szgn Merhaba, tabi ki bilemem ama size şöyle açıklayayım. Bu çekiliş ilk başladığında online değildi ve başvuruda, sonuç bildirimi de sadece mektup yolu ile oluyordu. Tarihlerde (başvuru ve açıklanma) o zamanda aynıydı. Dolayısıyla o dönem ki süreç 6-7 ayı buluyordu. O dönem öğrendiğim kadarıyla başvuru ekim kasım aylarında yapılıyor, gereken elemeler yapıldıktan sonra( hatalı başvurular) çekiliş Şubat ayında gerçekleşiyordu. Kazananlara postanın ulaşmasıda mayıs haziranı buluyordu. Daha sonra online sisteme geçildi fakat tarihlerde bir değişiklik yapılmadı.
-
@dreams_usa ben 2 kişiye çıktı forumdan diye hatırlıyorum hernedense geçen sene. Kazanıp üye olanlar hariç. Yanılıyorda olabilirim bu iki kişi konusunda.
-
Bütün başvurular bölge bölge ayrılıp bir havuzda toplanıyordur bence 😊 sonra bölge kotalarına göre sanal ortamda çekiliş yapılıyordur. Kriterlere göre ayrım yapmış olsalar 60lı yaşlarda kazanan hiç olmazdı diye düşünüyorum. Çekiliş sonucunda çıkanları kontrol edip uygunsuz başvuruları eliyorlardır.
-
2015 yılında çekilşi kazanıp son anda vazgeçip gitmeyen çok yakın bir arkadaşım var. Ben izmiri bırakamam gidemem diyen. O zamanlar ne dil dökmüştüm pişman olursun git bak bizde arkandan geliriz diye yok kandıramadık maalesef ve gitmwdi randevuya. Bu sene biz başvuru yapmayı düşünürken hemen aradı ve dediki başvurular başladı ben tekrar başvurucam sizde başvurun diye. Hemde tüm ailesi birden başvurdu. Şimdi ara ara o 2015 yılını konuşuyoruz çok pişmanım çok diyip kendine kızıyor 😊
-
Gerçekten kazanıp gitmeyenler çok büyük sıkıntı. Forumda çok karşılaşmayız muhtemelen ama ekşi sözlük gibi mecralarda maalesef yine pek çok "Kazandım, gitmeyeceğim." iletileri göreceğiz... Çok isteyip, gitmeye kararlı ve hazırlıklı olan ancak kazanamayan arkadaşlar için şimdiden sabır diliyorum. En güzeli aslında çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra bir süre sosyal medyadan uzak durmak. Ben son 2 yıldır öyle yapıyorum; en azından moral bozukluğunun daha da artmasına engel oluyor. :)
-
@academicus ekşi sözlükte gördüğünüz kazandım gitmeyeceğimcilerin bir kısmı kazanamayan insanları kızdırmak için yazanlarmış bende bir yerde okumuştum bu forumda .
-
@gözde inanırım. Maalesef trollükte üstlerine yok. Yine de olayın sıcağı ile baya can sıkıyor.
-
@academicus evet en güzeli kazanamayanların bir süre sinirlerinin bozulacağı platformlarda bulunmaması sosyal medyada her yerde troller var artık karşısındakini kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar
-
@academicus canım sıkılmaz benim öyle iletilere, söver geçerim :)
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@academicus canım sıkılmaz benim öyle iletilere, söver geçerim :)
Bu da bir yol tabii ☺️
-
Bizim gibi canı gönülden isteyenler kazansın yeter ki, gerisi kazanmış gitmemiş umrum olmaz ;)
-
ekşi sözlüğü ciddiye alan var mı ki ?
-
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Olmaz olur mu 😄
-
@tanti üzüldüm valla şuan :D
-
bu arada düne kadar çıkar mı çıkmaz mı şans falan filan diyordum ama bugünden itibaren kesin çıkacak bana yolda yürürken tam gc yi geçirdim içimden ve afedersiniz talih kuşu sıçtı üstüme :D
-
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Benim hiç bakmadığım bir yer.
-
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar 7 mayısta çok merak ediyorum. Aramızdan kaç kişi Bana cıktı yasasin!! Diyecek😀🤔 #10#
Bu forumdan 10 kişiye çıkarsa büyük sürpriz olur.
Aynen hemde çok 😃 ama en az burdan 10 kişiye çıkmalı 👍
-
Aklıma yüzde bilmem kaç olasılıkta çıkma şansı geldikçe hevesim kursağımda kalıyor :D
-
10'dan fazla kişiye çıkacak forumda 😊 temennim o yönde
-
@oradaki Aminn can-ı Gönülden. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum