DV2020 bekleme odası
-
-
@Sinem Aydınlımısınız 😊
Bende Adü terk 🙄 Ömrümün 2-3 senesini yedi. -
Şu saatten itibaren herkes artık safa yatacak. Sanki çekilişe katılan kendisi değilde başkasıymış gibi, çekilişi düşünmeme, umursamama triplerine girecek 😅🤣 bir nevi totem hesabı yapacak... yemezler... 😆 Çekiliş bir gerçek ve siz buna isteyerek katıldınız... Şimdi tabiri caiz ise 2 dakika delikanlı olun ve çekilişi düşünün. Çekilişten kaçamazsınız. Yedirmem bu gül gibi çekilişi sizee 😅 Çekilişi görmezden gelirse kendini rahat hissedecekler kaç kişi acaba? Sağ baştan say..
Ben #1# 🤣
-
@topraxxx 😬 Bana çıktığı için rahatım
Bende 2☺️ -
@topraxxx Çekilişten dönenin, kaçanın kaşığı kırılsın. Çekilişten korksaydık GC'ye katılmazdık. Çekilişe başvurduk hiç pişman değiliz, yine olsa yine başvururuz arkadaş :D :p
-
@likable sen gitcen tabi öylede böylede miss gibi newyorka 😝 newyork dükü ilan ediyorum seni... Çekilebilirsin 🤣👍
-
@daydreamer ağzından bal damlıyor :)
Keşke öyle bir olasılık olsa, ne ala. -
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable sen gitcen tabi öylede böylede miss gibi newyorka 😝 newyork dükü ilan ediyorum seni... Çekilebilirsin 🤣👍
Valla arkadaşım ben çift bekliyorum ya o yüzden duygu tosarması yaşıyorum :D :P
-
bence ücretsiz oldugu için asıl gitmek isteyenlerinde hakkına giren çok zevk için katılıyorlar sistem aslında çekilişde çıkıp da gitmeyenlerin bir dahakatılmalarına izin vermese yada katılım ücretli olsa o ücreti ödeyebilen başvursa o zaman zevk için katılanlar aradan çıkar
-
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar 7 mayısta çok merak ediyorum. Aramızdan kaç kişi Bana cıktı yasasin!! Diyecek😀🤔 #10#
Bu forumdan 10 kişiye çıkarsa büyük sürpriz olur.
@tanti 10 kişinin kazanması biraz karamsar değil mi? Sanki geçen yıl daha fazla kişi kazanmıştı gibi hatırlıyorum, yanılıyor muyum?
Yahu bu arada, çevremden kimle girsek sohbete bir hayli kazanan yakınları var. Kimi diyor ''benim bilmem kimim var katıldı kazandı ilk çekilişte'', kimi diyor ''bizim komşunun çocukları başvurdu ikisine birden çıktı, gittiler''. Bunları duyunca sanki başvuran herkese çıkıyormuş gibi geliyor insana, bir umut doğuyor içime, sonra diyorum ki ''bana neden çıkmasın?''.
Çıkmazsa düşünürüm artık neden çıkmadığını :blush: -
@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@Sinem Aydınlımısınız 😊
Bende Adü terk 🙄 Ömrümün 2-3 senesini yedi.evet Aydınlıyım. Neden yedi? Aydın güzeldir. Aydın candır . Özledim memleketimi...:( ADÜ Hangi bölüm? TIP hariç zor bi bölüm düşünemiyorum :)
-
@dreams_usa güzel duygular içindesin. duam odur ki kazanırsınız, eğer kazanamazsanız nasibiniz değilmiş. Yaa nasip der yolunuza devam edersiniz. herşeyin gönlünüzce olması duası ile.
-
@uslanmaz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa güzel duygular içindesin. duam odur ki kazanırsınız, eğer kazanamazsanız nasibiniz değilmiş. Yaa nasip der yolunuza devam edersiniz. herşeyin gönlünüzce olması duası ile.
Allah razı olsun @uslanmaz , ben de sizin için aynı dileklerde bulunuyorum. Gönül ne ister biliyor musunuz? Bir çoğumuz kazanalım, burada kurulan arkadaşlığa ve desteğe orada da devam edelim, ne güzel olur :blush:
-
@Sinem Okumaya gitmemiştim çünkü 🙈 Serserilik zamanlarım olduğu için yedi yıllarımı 😛
@dreams_usa Ne güzel düşünceleriniz var. Burada işini görüp kaçmamak gerekiyor da maalesef bir çok kişi faydalanıp yok oluyordur. -
@oradaki en güzel yıllar gençlik yıllarıymış. Yaşadıkça anlıyorsunuz. :) Güzel yerdir memleketim hani memleketim diye söylemiyorum daglarından yag ovalarından bal akar. :) En kısa sürede bi gidip bi kaç gün kalsam iyi olacak galiba. :)
-
@dreams_usa bn kazansam bile burayı bırakmayı hiç düşünmüyorum başınızın belası olmaya devam edicem tatlsından. :P
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa bn kazansam bile burayı bırakmayı hiç düşünmüyorum başınızın belası olmaya devam edicem tatlsından. :P
Ona ne şüphe @Sinem :)
-
@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@Sinem Okumaya gitmemiştim çünkü 🙈 Serserilik zamanlarım olduğu için yedi yıllarımı 😛
@dreams_usa Ne güzel düşünceleriniz var. Burada işini görüp kaçmamak gerekiyor da maalesef bir çok kişi faydalanıp yok oluyordur.@Oradaki Hayatta hiç bir zaman hiç bir zorluktan kaçmadım. Zorlukları üzerine giderek yendim ve bu şekilde başarı elde ettim yahut arkamdan laf ettirmedim.
Buradan kaçmak değil de ''eeehhh yeter artık'' diyerek gidesi geliyor bazen insanın, zorlayanlar olmuyor değil. Tabi sonra karakter ağır basıyor, pes etmek yok diyor, hak edene tepkimi veriyor ve kalıyorum. Tabi forumdan atılma korkusuyla tepkimi, lafımı, sözümü de esirgemiyorum. Maalesef pire için yorgan yakan bir yapıya da sahibim :blush:
Güzellik, hoş sohbetler, yardımlaşma ve iyi niyet çerçevesinde bir forum olması ve devamlılığı umuduyla ;) -
vefa İstanbul'da bir semt adı olarak kalmasın dilegiyle. :)
-
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır aklımı kurcalıyor ama her ne kadar doğru olduğu gözüksede ben bu ÇEKİLİŞ işine inanmıyorum. Çünkü 6-7 ay gibi bir sürede çekiliş işi için çok uzun bir süre.. kanaatimce bunlar bütün başvuruları tek tek uygunluğa göre ayırıyorlardır. amerika kendisine faydalı olmayacak kimseyi sokmaz ülkesine. Tamam bir çok bölgeden başvuru var ama yinede kişisel olarak bütün soy geçmişine bakıyordur diye düşünüyorum. yani sadece paran var diye almıyorlar ... yorumlarınızı beklerim..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum