Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

son 20 yılın EU - CURRENT rakamları...

Benzer Başlıklar

• Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    634 Bakış
    knnrnK
    @Hawkerx, içinde söyledi: Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ? Yani konsolosluğa durumu anlatsam bana 6 aylık bir esneme yapamazlar 6 ay sonra tekrar sağlık raporu al giriş yap demezler. O zaman mecbur Amerikaya 1 hafta giriş yapıp çıkacağım. Dunyada baska hicbir ulke cekilisle gocmenlik vermiyor. O kadarcik eziyeti de olsun artik.
  • 0 Oy
    2 İleti
    227 Bakış
    crazycellsC
    @freecrazy DS260 formunu gönderip numaramız current olmadan Turist vizesi için başvuru yaparsak red olur mu? içinde söyledi: Merhaba DV2020 CN: 47XXX. DS260 formunu doldurup gönderdikten sonra numaramız current olmadan Turist vizesi için başvuru yaparsak Amerikaya yerleşme niyetimiz belli olduğu için red yememiz söz konusu olur mu? Sorunuzu su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
  • Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ferhat Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak içinde söyledi: @crazycells çok teşekkür ederim. gerekli nedenleri gösterirseniz sorun teşkil etmezler diyorlar mesela ben üniversite okuduğumu belli edecek belgelere sahip olursam bunu kanıtlamış olur muyum? çünkü okulun bitmesine 4 sene var. egitim nedeniyle re-entry permit alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
  • yeni rakam 20.300 😡

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    629 Bakış
    G
    yeni rakam 20.300 nedir bu arkadaş anlamadım ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k