Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

son 20 yılın EU - CURRENT rakamları...

Benzer Başlıklar

• Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    634 Bakış
    knnrnK
    @Hawkerx, içinde söyledi: Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ? Yani konsolosluğa durumu anlatsam bana 6 aylık bir esneme yapamazlar 6 ay sonra tekrar sağlık raporu al giriş yap demezler. O zaman mecbur Amerikaya 1 hafta giriş yapıp çıkacağım. Dunyada baska hicbir ulke cekilisle gocmenlik vermiyor. O kadarcik eziyeti de olsun artik.
  • üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    418 Bakış
    crazycellsC
    @Aslanaze, içinde söyledi: üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt. Merhaba, Ben üst üste 2 yıl aynı fotoğrafla kayıt yaptırdım ve bu yıl bana greencard cıktı. Vıze görüşmesinde bana sorun cıkarmı, vizeyi iptal etme olasılığı ne kadardır ? Ne gibi önerilerde buluna bilirsiniz ? Cevaplandırırsanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
  • Current süreci

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    -1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @nursenh Current süreci içinde söyledi: @crazycells" göründüğünde" olacaktı. Cümlem. Yani geride kalan herkese mail mi atılıyor. Current sürecini merak ettiğimden sordum sorumu.eski listelerde baktığımda hiç current olmayan bir yıl yok bence current olacak diye düşünmek istedim. tamamdir, simdi anlasildi :) O durumda mulakat sirasi bekleyen ve numarasi aktif olan herkes (current olunca butun numaralar aktif oluyor) bir mulakat tarihi alacak demek. Sonrasi hakkinda ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    505
    3 Oy
    505 İleti
    43k Bakış
    N
    @Mehmet-Fatih-Aslan sizin durumunuzda olan bir arkadasim baska ulkeden sira alabilmisti keske sizde oyle yapsaydiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k