@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar,Ben nasıl kontrol edeceğim 7 mayısta Confirmation Number ile ? Bu soruyu psikoloji yönünden soruyorum.Yoksa nasıl edeceğimi biliyorum
Ben edemem kontrol montrol ya,Ellerim titreye titreye,Derin ve hızlı nefes ala ala,dokunsalar ağlayacak gibi bi mood da edeceğim sanırım...İçimden kesin kazanamadın,2 dakika bekle bi ekran gelsin zaten şak diye Has not been selected yazısını göreceksin nihahaha diye geçireceğim sanırım sjsjssjsjsj sonra da hüngür hüngür ağlayıp,en az 1 ay depresyon da abur cubura gömüleceğim (gerçi şuan ki halimden farksız ama daha umutsuz olacağım ve leş gibi bir yaz tatili geçireceğim 5 karış surat ile).Offf,Siz nasıl kontrol ettiniz geçen yıl ? Yanınıza 1 bardak soğuk su mu koydunuz,kolonya mı koydunuz bayılırsınız diye,ne yaptınız yardım edin taktik verinnnn
Geçen sene çıkmadığını görünce çok moralim bozulmuştu gerçekten. Sisteme bir heves girdim baktım belki bu Ortadoğu denen cehennemden çukurundan kurtuluş biletini almışımdır diye ama yok acı acı harflerle not selected yaziyor. O an bir ateş bastı, sonra bir ter boşandı adeta oturduğum yerde su içinde kaldım. Rahatlamak ve elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim bir baktım aynaya bildiğin domates gibi kıpkırmızı olmuşum.
Ertesi gün de gün içinde sürekli hayallerimi düşünüp düşünüp tekrardan ağlamaklı oluyordum. Yarı depresyon hali bir hafta içinde geçti ve umutlar yeni çekilişe bağlandı...
Gerçekten insan ciddi bir şekilde gitme niyetiyle başvuruyorsa olumsuz sonuca o an çok üzülüyor. Yanınıza ne koyarsanız koyun o anki üzüntünüzü gideremez maalesef. Şu coğrafya kaderimiz olmasın diye umudumuz bir çekiliş işte.
Bilmiyorum bu sene olası bir olumsuz sonuç beni geçen seneki kadar etkiler mi diye, toplamda üç defa olumsuz sonuçla karşılaştım artık alıştım Amerika'nın bana sen gelme demesine.