Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

safak sikistiranlar kim görelim 11

Boşver takma hayırlısıysa gelsin en azından umut devam ediyor şimdilik :)

• Hıdrellez zamanı dilek dilesek greencard için belki hemen kabul olur hahaha bu da bir seçenek . Sonuçlar açıklanmadan önce diye düşündüm. Tarihi yalnış hesaplamadıysam tabiki deee

• Yasaklı

@nilfersev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Hıdrellez zamanı dilek dilesek greencard için belki hemen kabul olur hahaha bu da bir seçenek . Sonuçlar açıklanmadan önce diye düşündüm. Tarihi yalnış hesaplamadıysam tabiki deee

pazar günü olabilir ivit. :)

• @sinem her sene ne dilediysem oldu. Şimdi geldi aklıma bu sene de yapacağım. Hatta a4 kağıdına yazıp balkona mandallıyorum akşamdan sonra aklıma geliyor. Alıyorum içeriye. Ne dilek dilediysem de kapıda resim çiziyorum.

• Yasaklı

@nilfersev bnm duam da bedduam da çabucak tutuyor o nedenle belli bi zaman dilimine ihtiyacım yok ama kandil gecesi çok dua ettim inşallah hayırlısı olsun. :)

• @sinem hayırlısı tabiiii. Sizde var mı heyecan benim ki çok azaldı . Hayatın gerçekleri malum

• Yasaklı

@nilfersev hani böyle tetik beklersin heyecan degil de hani saklambaçta ebeyi ebeleyeceksindir tam o an çişin gelir öyle bi duygu :D

• @nilfersev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Hıdrellez zamanı dilek dilesek greencard için belki hemen kabul olur hahaha bu da bir seçenek . Sonuçlar açıklanmadan önce diye düşündüm. Tarihi yalnış hesaplamadıysam tabiki deee

benimde aklıma aynısı gelmişti :grinning:

• Yasaklı

hadi canlanın arkadaşlar . :D https://www.youtube.com/watch?v=Qc8cGLUPfhE

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eyup olumsuz hiç olmadı sadece apye yani araştırmaya kalmış insan var

• @sinem bu aralar tiny house evlerini takip ediyorum. Bayılıyorum şu evlere.

• Last #13

• Yasaklı

bn de @nilfersev . Belki biliyorsundur bazı konu başlıklarında bundan bahsetmiştim mobil home -tiny house karavan hayatı da seçeneklerim arasında en azından başlangıç aşamasında .:) TLC de tiny house hunters var seyrediyor musun. :)

• @sinem şuan onu açtım tekrardan izliyorum. Florida eyaletinde kamp alanlarına da baktım gaza gelip baya uygun alan kiraları

• Yasaklı

hele bugünkü müthişti canlı seyrettim 16 bin dolara tiny artı 700 dolar aylık alan kirası yer Mc Kinney Tx... Sanki yeri kendim almışım gibi sevindim valla yüz ifadelerindeki mutluluk görülmeye degerdi. :D

• bugün bir kez daha anladım milyonluk trilyonluk da olsam caanım ülkemde insan gibi adım atılacak bir durum kalmamış, insanlar mutsuz ,agresif,depresif,tahammülsüz,en basiti kılık kıyafete bakıp yüzdeye vurduğunda yaklaşık yüzde 80 oranda koyu renk giyiniyor insanlar,rengarenk giyinen birini görüncede aykırı abest birşey yapmış gibi gözlerini deviriyorlar,neydik ne olduk.. onun için burda siyaset tartışmanın ucu bucağı kimseye faydası yok,insanlarıda hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın, bu tekdüzelik karamsarlık mutsuzluk onların suçu değil elbette,saygı sevgi ve hoşgörü ile umutlu bekleyişimizde sonucu ne olursa burda birbirimize destek olalım,saygılar.

• Yasaklı

@annecik DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

bugün bir kez daha anladım milyonluk trilyonluk da olsam caanım ülkemde insan gibi adım atılacak bir durum kalmamış, insanlar mutsuz ,agresif,depresif,tahammülsüz,en basiti kılık kıyafete bakıp yüzdeye vurduğunda yaklaşık yüzde 80 oranda koyu renk giyiniyor insanlar,rengarenk giyinen birini görüncede aykırı abest birşey yapmış gibi gözlerini deviriyorlar,neydik ne olduk.. onun için burda siyaset tartışmanın ucu bucağı kimseye faydası yok,insanlarıda hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın, bu tekdüzelik karamsarlık mutsuzluk onların suçu değil elbette,saygı sevgi ve hoşgörü ile umutlu bekleyişimizde sonucu ne olursa burda birbirimize destek olalım,saygılar.

ya yok öyle demeyin mesela bnm pardesü koyu bordo eşarbım çiçekli falan yani .. üstelik 45 yaşında sinem hanım teyzeyim ben. :D gençler cıvıl cıvıl... Karamsarlıgı biraz da kendimiz çagırıyoruz gibime geliyor.. Olumlu bakalım birbirimize hayatımıza gelişmelere sabırlı olalım biraz . düzelecektir inşallah

• @annecik evet önemli olan insanın içindeki çocuğun ölmemesi değil mi. Bugün alışverişe gittim kırmızı eşofman altı pembe badi krem spor ayakkabı ve lacivert yelekle . Ay çok hoşuma gidiyor rengarenk giyiniyorum. Ben kendimi iyi hissettikten sonra kimse umurumda değil.

• Yasaklı

bu gün hastaneye gittim bi şikayetim için. Dönüşte inmem gerekenden 5 durak önce inip eve yürüdüm. Heryer tomurcuklanmış yeşillenmiş agaçlar çiçeklerle dolu hava tertemiz güneşle sokaklar sanki yıkanıyor gibi çocuklar parklarda anneler banklarda ellerinde el işleri bi gözleri çocuklarda sakin sukunet mis gibi bir hava vardı ortam da öyleydi. Eve kadar yürümek o kadar harika geldi ki.. Bütün stresim gitti üzerimden eve geldim veletler hadi tabletleri bırakın çıkın oynayın dedim hayııırr tableti bırakmayız dediler zorla onları dışarı iteledim. :D yarım saat 45 dk kafa dinledim sonra geldiler tabi ter kir pas sonra birer duş ardından yemek derken gün bitti akşam oldu ödevlerini yaparlarken ben sizinle çene çalıyorum kısacası hayat devam ediyor ümitsizlige hiç lüzum yok çıkarsa çıkar atlar gideriz çıkmazsa devam hayata... böyle bakarsanız daha güzel yaşarsınız çıkarsa extra bonus olur. :)

• @nilfersev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@annecik evet önemli olan insanın içindeki çocuğun ölmemesi değil mi. Bugün alışverişe gittim kırmızı eşofman altı pembe badi krem spor ayakkabı ve lacivert yelekle . Ay çok hoşuma gidiyor rengarenk giyiniyorum. Ben kendimi iyi hissettikten sonra kimse umurumda değil.

evet kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız tercihleriniz o yönde olmalı elbette,bugün bir yerde güzel bir söze denk geldim ,insan üzerindeki yüklerinden sıyrıldıkça geriye içindeki çocuk kalır gibi birşeydi,sevgiyle kalalım :kissing_closed_eyes:

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    M
    @LSkae Amin kardeşim. Evvelki yıl bunları çok yaptım kurban olduğum kabul etti 3 aydır buradayız Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...👃
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k