Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • Yasaklı

@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@Sinem Sinem Hanım Atamın çok alkol tükettiği herkes tarafından bilinen birşey o kadar güçlü olsalardı durum oraya hiç gelmezdi savaşlar zamanında biterdi çok havaya konuşuyormuşsunuz gibi geliyor şahsen bana ya da trollüyorsunuz veya ironi lakin ben her zaman ki gibi yazılanları ciddiye alıpta cevap verdim.

atamız acaba çocuklugundan beri mi içiyordu? Bir insanın siroz olması için ne kadar süre içiyor olması lzım? Siroz belirtileri nelerdir? Atanın belirtileri siroz mudur karacigerde zehirlenmeye baglı akut yetmezlik midir? Nerede bu dr raporları? 5816 sayılı kanun Atatürk ü degil düşmanlarının yediginaneleri örtmek içindir. Açıklanmalı...

• Yasaklı

1945 yılı sonunda borçlar 439.000.000 dolara yükseldi. Buna karşılık döviz ve altın olarak yedek kaynaklarımız 307.000.000 dolar seviyesindeydi. Kaynakların üretim için kullanılmayıp tamamının âtıl vaziyette bekletilmesi, Türkiye’nin aleyhine oldu. Yurdumuzdaki üretim, savaş sonrası barış günlerindeki ihtiyaçları karşılayamıyordu. Açıklar için ithalât yapıldı. Daha fazla üretim ve üretim için de yatırım yapmak gerekiyordu. Sonraki yıllarda geciken yatırımların gerçekleştirilmesi için borçlanma kaçınılmaz hâle geldi. İşbaşındaki hükümet, 50.000.000 dolar borç almak isteğini Dünya Bankası’na iletti. 28 Aralık 1949 tarihinde, Dünya Bankası’ndan bir heyet incelemeler yapmak üzere Türkiye’ye geldi. Bu gelişle, sonraki yıllarda Türkiye’nin bütün ekonomi kaynaklarını kapsayacak şekilde genişletilecek olan kontroller başlatılmış oldu. Böylece; usta pehlivanın sırtını aynı oyunla, ikinci defa yere getirmek isteyenlerin bekledikleri düzen kuruldu. BAKIN EN ÖNEMLİ KISIM BENCE BURASI...

• Yasaklı

@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem ama işte o bahsettiğin ülkelerde devlet kemer sıkıyor halkına kemer sıktırmıyor..ben sadece bişeyi merak ediyorum eğer cevaplarsan tabi..abd yi neden tercihe ettin veya ediyorsun özel değilse tabi

Oglanlar ögle yemegine geldi kesintiye ugradık kusura bakmayın.Sorunuzu cevaplayayım hemen. Tek başvurdugum ülke ABD degil Avusturalya ve Kanada da seçeneklerim arasında ama öncelikle ABD yi elemek istedim ben canhıraş bir şekilde ülkemden kaçma istegi duymadıgım için seçtigim her ülkeye de 3 er defa başvuruyorum 3 üncüden sonra eger çıkmazsa vazgeçip okulsuzluk seçenegini degerlendirecegim( açık orta ve lise)

• Yasaklı

@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem ama işte o bahsettiğin ülkelerde devlet kemer sıkıyor halkına kemer sıktırmıyor..ben sadece bişeyi merak ediyorum eğer cevaplarsan tabi..abd yi neden tercihe ettin veya ediyorsun özel değilse tabi

ayrıca emn misiniz diger ülkelerin halkının kemer sıkmadıgından. :)

• @sinem sonra malum yönetim geldi, önce Türk telekom, sonra tüpraş, şeker fabrikaları, tank palet fabrikası v.s derken satacak bir şey kalmadı. Peki ya oğullarının gemicikleri? Yok ama onlar satılmaz. Vatandaşa yastık altında ki tek 1 çeyrek altınını, 1 dolarını bile bozdur çağrısı yapıp, oğullarının milyon dolar değerinde ki 1 tek gemisini bile sattırmayan zihniyet. Komik olmayın yahu :)
    Dış güçlere, o kadar derinlere dalıp kafa yormayın, devletimizi yıkan aleni güçleri görün önce ;)

• @rhonster saygı duyarım...

• Yasaklı

@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem sonra malum yönetim geldi, önce Türk telekom, sonra tüpraş, şeker fabrikaları, tank palet fabrikası v.s derken satacak bir şey kalmadı. Peki ya oğullarının gemicikleri? Yok ama onlar satılmaz. Vatandaşa yastık altında ki tek 1 çeyrek altınını, 1 dolarını bile bozdur çağrısı yapıp, oğullarının milyon dolar değerinde ki 1 tek gemisini bile sattırmayan zihniyet. Komik olmayın yahu :)
    Dış güçlere, o kadar derinlere dalıp kafa yormayın, devletimizi yıkan aleni güçleri görün önce ;)

gemicikler nerde yahu bi görsek şu gemicikleri hangi bandırayla hangi sularda seyahat eder bu gemicikler ne taşırlar ne işe yararlar nedir yani?? Bi deyiverin bakem bi yo. :)

• @sinem hahahahaaaa senin kurnazlar o gemileri ve şirketleri malta adasına taşıdı. Diyorum ya, derine dalma gözünün önündekini göremezsin :)

• Yasaklı

@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@birumut
    siyaset yapılırsa tatsızlıklar çıkabilir.tadı tuzu kaçabilir.
    dosthane sohbetler tabiki yapılabilir.

bn tatsızlık hissetmiyorum sadece konuşuyoruz benden yana üslub olarak sıkıntınz var mı?

• Yasaklı

@sinem hahahahaaaa senin kurnazlar o gemileri ve şirketleri malta adasına taşıdı. Diyorum ya, derine dalma gözünün önündekini göremezsin :)

iyi de malta adasına taşıdılar da noldu nasıl kazanıyorlar para yani gemin var ama maltada işini yürütüyorsun ama gizli var mı böyle b dünya. :D biraz uçuk duruyo hocam bu kısım. Başka argüman bulun. :)

• Yasaklı

@sinem sonra malum yönetim geldi, önce Türk telekom, sonra tüpraş, şeker fabrikaları, tank palet fabrikası v.s derken satacak bir şey kalmadı. Peki ya oğullarının gemicikleri? Yok ama onlar satılmaz. Vatandaşa yastık altında ki tek 1 çeyrek altınını, 1 dolarını bile bozdur çağrısı yapıp, oğullarının milyon dolar değerinde ki 1 tek gemisini bile sattırmayan zihniyet. Komik olmayın yahu :)

ayrıca ben Aksarayda yaşıyorum şeker fabrikaları yerinde duruyo sadece özelleşti ki bu yapılması gereken bir hamle idi. bakınız az önce paylaştıgım ekonomik bilgilerle dolu yazı. :)

• "Gemi var gemicik var"

başka argümana gerek var mı?

• Yasaklı

@volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

"Gemi var gemicik var"

başka argümana gerek var mı?

@VolkanU sevgili kardeşim bu adamların bu gemilerle ticaret yapması sakncalı mı? Size bir soru sorayım Trump abd başkanı olmadan önce napıyordu şimdi o ticaret işlerini bıraktı mı naptı? Kim yürütüyor?

• Yasaklı

@aayhann aleykumselam hemşerim. :)

• ⭐⭐

Allahaşkına rica ediyorum bari burayı Akp - Chp savaşına çevirmeyin, zaten en çok da bunlardan bıktığım için gitmek istiyorum Türkiye'den...

• @sinem hanım Aksaray da yeni acılan devlet hastanesinin yer döşemesindeki hataları gördünüz mü ? Kimin arsaları varıd da çöplüğün yanına yaptılar o hastaneyi.Hızlı tren geldi mi Aksaray a ?Belediye başkanı kayın babasının otelinin önündeki yolu değiştirip otele park yaptı.Gemicikleri göremiyorsan yakınındakileri gör.

• Yasaklı

yahu savaş falan yok konuşuyoruz ne kadar tahammülsüz olmuşsunuz sakin olun bi. :)

• Yasaklı

@birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem hanım Aksaray da yeni acılan devlet hastanesinin yer döşemesindeki hataları gördünüz mü ? Kimin arsaları varıd da çöplüğün yanına yaptılar o hastaneyi.Hızlı tren geldi mi Aksaray a ?Belediye başkanı kayın babasının otelinin önündeki yolu değiştirip otele park yaptı.Gemicikleri göremiyorsan yakınındakileri gör.

Hastane harika olmuş yanına yapılan saray gibi hasta yakını oteli de cabası. :) Belediye başkanı degişti eski belediye balkanı Haluk Şahin Yazgı nın kayınpederi mi bahsettiginiz Yeni belediye başkanı Evren Dinçer in mi? Ayrıca Aksaray a hızlı degil normal tren gelmesi lazım. :) ama henüz gelemedi... Belki bu dönem eger ani bir ekonomik problem çıkmazsa gelir. Gerçi gelmese de sorun yok zira Aksaray kavşak şehir. Bir yanı Ankara bir yanı Adana Mersin bir yanı Konya bir yanı Kayseri... Otoyollar kaymak gibi zaten..

• @Sinem @dreams_usa @VolkanU @birumut
    Tatlıda olsa böyle muhabbetlerin bir yerde tatsızlık çıkarabileceği aşikar. Bence 7 Mayıs ve sonrası hakkında konuşmak daha iyi olur gibi :) ne dersiniz?

• Yasaklı

@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@Sinem @dreams_usa @VolkanU @birumut
    Tatlıda olsa böyle muhabbetlerin bir yerde tatsızlık çıkarabileceği aşikar. Bence 7 Mayıs ve sonrası hakkında konuşmak daha iyi olur gibi :) ne dersiniz?

tm peki. :) konu degişin katılırım bn de. :)

Benzer Başlıklar

• DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim

26
    0 Oy
    26 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Munisbek-Babayew, içinde söyledi: Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim @muratozbek_91 meraba murat bey sizinle görişebilirmim cevap almak icin sorunuzu foruma yazmaniz gerekiyor.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k