Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • Yasaklı

@volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

"Gemi var gemicik var"

başka argümana gerek var mı?

@VolkanU sevgili kardeşim bu adamların bu gemilerle ticaret yapması sakncalı mı? Size bir soru sorayım Trump abd başkanı olmadan önce napıyordu şimdi o ticaret işlerini bıraktı mı naptı? Kim yürütüyor?

• Yasaklı

@aayhann aleykumselam hemşerim. :)

• ⭐⭐

Allahaşkına rica ediyorum bari burayı Akp - Chp savaşına çevirmeyin, zaten en çok da bunlardan bıktığım için gitmek istiyorum Türkiye'den...

• @sinem hanım Aksaray da yeni acılan devlet hastanesinin yer döşemesindeki hataları gördünüz mü ? Kimin arsaları varıd da çöplüğün yanına yaptılar o hastaneyi.Hızlı tren geldi mi Aksaray a ?Belediye başkanı kayın babasının otelinin önündeki yolu değiştirip otele park yaptı.Gemicikleri göremiyorsan yakınındakileri gör.

• Yasaklı

yahu savaş falan yok konuşuyoruz ne kadar tahammülsüz olmuşsunuz sakin olun bi. :)

• Yasaklı

@birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem hanım Aksaray da yeni acılan devlet hastanesinin yer döşemesindeki hataları gördünüz mü ? Kimin arsaları varıd da çöplüğün yanına yaptılar o hastaneyi.Hızlı tren geldi mi Aksaray a ?Belediye başkanı kayın babasının otelinin önündeki yolu değiştirip otele park yaptı.Gemicikleri göremiyorsan yakınındakileri gör.

Hastane harika olmuş yanına yapılan saray gibi hasta yakını oteli de cabası. :) Belediye başkanı degişti eski belediye balkanı Haluk Şahin Yazgı nın kayınpederi mi bahsettiginiz Yeni belediye başkanı Evren Dinçer in mi? Ayrıca Aksaray a hızlı degil normal tren gelmesi lazım. :) ama henüz gelemedi... Belki bu dönem eger ani bir ekonomik problem çıkmazsa gelir. Gerçi gelmese de sorun yok zira Aksaray kavşak şehir. Bir yanı Ankara bir yanı Adana Mersin bir yanı Konya bir yanı Kayseri... Otoyollar kaymak gibi zaten..

• @Sinem @dreams_usa @VolkanU @birumut
    Tatlıda olsa böyle muhabbetlerin bir yerde tatsızlık çıkarabileceği aşikar. Bence 7 Mayıs ve sonrası hakkında konuşmak daha iyi olur gibi :) ne dersiniz?

• Yasaklı

@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@Sinem @dreams_usa @VolkanU @birumut
    Tatlıda olsa böyle muhabbetlerin bir yerde tatsızlık çıkarabileceği aşikar. Bence 7 Mayıs ve sonrası hakkında konuşmak daha iyi olur gibi :) ne dersiniz?

tm peki. :) konu degişin katılırım bn de. :)

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Az kaldı Hesabımı temelli kapatıp çıkıyorum bu Green Card forum sitesinden.Pardon 'Politika ve Siyaset amacı taşıyan kavga odaklı bu Website' den demeye çalışmıştım.Şunu bilmelisiniz ki 'siz karşınızdakinin sizi anlayabilecek kapasitesinin olduğunu düşünmüyorsanız,lütfen ardı ardına anlatmaya çalışmayın çünkü anlamaz.Size imalı laflar etse bile alttan almayı bilin ve uygulayın yoksa siz devam ettiğiniz sürece o da edecektir ve bu "Pointless" mesajlarınız bu gidişle son bulmayacaktır.'..

üzüldüm böyle düşünmenize bn bir şey ispat etmeye çalışmıyorum böyle bir çabam da yok muhabbet ediyoruz

• Arkadaşlar koca koca insanlarsınız yeter artık hiçkimse bunları okumak zorunda degil forumun kuruluş amacıda bu degil hiç kimseye saygınız yok bari buraya her gün giren zaman ayıran amerika için sizlere yardıma koşan insanlara saygınız olsun illa bu tartışma sürecekse özelden devam edin lütfen çoklu özel tartışma açın birbirinizi tatlı tatlı yiyin midemi bulandırıyor artık bu saçmalıklar zaten ülkemi terk edip gitmek istemem bunların yüzünden bari burada nefes alalım @sinem hanım lütfen konu devam edip gidiyor her cevap verdiğinizde tartışma dahada alevleniyor. Kapatın artık şunu ...

• Yasaklı

Annemler İzmirde yaşıyorlar geçen buraya bana misafir gelip 4-5 gün kaldılar. Annem babam ailem koyu chp lidir bu arada yani zihniyetlerimiz hiç uyuşmz ama birbirimize saygı duyarız. Neyse annem Aksaraya bayıldım o sokakların temizligi havası.. Herkes evinin dükkanının önünü süpürüyor evler geniş yollar geniş insanlar sakin huzurlu dedi. :) gülümsedim anne dedim madem öyle bak emekli de oldunuz ne işiniz var İzmirin kaosunda gelin yerleşin yanıma toruncuklarınızı sevin dedim yoookk dedi asla olmaz Biz İzmire alışkınız dedi . ben de gülümsedim sadece çünkü geçekten de begense de imrense de annemler burada yaşayamaz sudan çıkmış balık olurlar. Ama ben çok huzurluyum burada... Alah herkese bu huzuru nasib etsin amin.

• @Sinem Teşekkür ederim :)
    7 Mayısta GC çıktığında ne yapacağız tam olarak. Hayatımda en ufak bir çekiliş bile kazanamamış birisi olarak kazanan arkadaşlardan görüş bildirmelerini isterim.
    Aynı zamanda başvuru sürecinden bu yana geçen sürede çok şey değişti hayatımızda yada bana göre öyle ve olsa bile bir süre askıda bekletme ihtimalim var :/

• Yasaklı

valla öncelik parada... Gidebilmek için gereken parayı toplayabilme telaşına düşerim sanırım.:) bizimkilerden pek umutlu degilim ama kirasını alıp kiradaki evime verdigim bir ev var Aydında onu rica edip kısa bir süreligine üzerime alıp mülakatı geçtikten sonra geri vermeyi düşünüyorum. Annem olmas gidemessin nayır vermiyorum derse eşimin üzerine olan arabayı üzerime kısa süreligine alacagım o da olmazsa eşimi mahkemeye vericem. :)

• @aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@rüzgar kardeşim bu ülkeyi ne zaman üslubu yüksek ülke çıkarlarına göre hareket eden siyasetçiler yönetir ülkede siyaset o zaman başlar..siyaset falan kalmadı artık ülke uçurumun kenarında ve bunları konuşmak herkesin en doğal hakkı...ekonomi artık herkesin iliklerine kadar hissettiği bir hal aldı ve bu durum işi siyaset yapmaktan çıkarıyor..şu an burada hepimizin ortak paydası amerika yolu..ama neden böyle bir maceraya atılmak istiyoruz çünkü kimse yaşadığı hayattan fırsatlar açısından olsun maddi manevi açıdan olsun memnun değil..açık konuşalım herşey güllük gülistanlık olsaydı kim bu cennet vatanından ayrılmak isterdi..emin olun forumda 10 kişi bile kalmazdı...

Bakın yeri burası değil lütfen değil evet haklısınız mutlu olan kalsın gitmesin bende biliyorum ki Benim hayatta tanıdığım tek lider ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür. Beni de konuya çekiyorsunuz. Lütfen kapatalım kim niye gittiğini biliyor hiçbirimize durduk yere rahat batmadı. Bunlar burada olmamalı kapatırsanız sevinirim ......

• @sinem sen ne içiyorsun? Bize de ver, en azından aynı kafada olur, birbirimizi daha iyi anlarız :)

• Yasaklı

çay. :D Türk kahvesi. :) bolca okuyorum ve dinliyorum.Gözden kaçırdıklarım da oluyor tabii. :)

• @sinem hanım para önemli bir konu belli bir birikim yapmazsanız yaşam şansınız çok olmayacaktır. Mutlu olayım derken sorunlu bir hayata ve sıkıntıya yelken açarsınız belli birikimleri yapmadan böyle bir adım atmayın derim

• Yasaklı

@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem hanım para önemli bir konu belli bir birikim yapmazsanız yaşam şansınız çok olmayacaktır. Mutlu oliyim derken sorunlu bir hayata ve sıkıntıya yelken açarsınız belli birikimleri yapmadan böyle bir adım atmayın derim

zaten o nedenle 2 yıldır hazırlanıyorum ya.. biraz birikim yaptık ama yeterli bulmuyorum ben biraz saglamcıyım en z 20 bin dolar biriktirmeden gidemem sanırım o da bir iki senede hallolur çıkmışsa zaten 1-1.5 seneden önce süreç tamamlanmıyor bakaciiz. :)

• Yasaklı

bazen kendime gülüyorum paraları biriktir biriktir çıkmasın gideme ya da bi aksilik çıksın gideme nolucek bu paralar diye.. eşim de gülüyor bana dolar zengini olunca bana bakmazsın artık diyor. :)Sahi çıkmazsa napacaksınız b planınız nedir arkadaşlar?

Benzer Başlıklar

• DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 // Mülakat takip

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    804 Bakış
    K
    İlgili başlıktan takip edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Gereksiz başlık açmamanızı rica ederiz.
  • Dv2020 green card ve ssn sorunu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    427 Bakış
    crazycellsC
    DV2020 sureciyle ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari DV2020 mulakatlariyla ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri sorabilirsiniz
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k