DV2020 bekleme odası
-
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem çok şanslısın biliyormusun..etrafındaki insanlar tamamen aydın ve sadece sana birşeyler anlatmaya çalışıyorlar ve seninle düzeyli tartışma halindeler..tek birinden bile hakaret vs duymadın..ama tam tersi yaşanmış olup ben mesela karşıt görüştekilerle bu konuları tartışmış olsaydım herhangi bir mecrada ne anam kalırdı ne bacım..bu ülkeyi sevgi kurtaracak yani biz kurtaracağız ...
sizler de şanslısınız bnm gibi karşıt görüşlerle hakaret etmeden muhabbet ederek konuşan bir dolu insan var ve eskiden bu kadar sabırlı degildik birbirimize karşı daha dogrusu bizim husumetlerimizi kaşıyanlara daha çok kanıyorduk(1980 darbesi) ama internet çagındayız ve öyle bir etkileşim var ki onlar husumet kaşıyana kadar biz mesafe almış oluyorz yani yaşasın teknoloji :)
-
bakın. farklı görüşte de olsa vatandaşımsın milletimsin belki komşum belki iş arkadaşım belki abim kızkardeşim ya da annem babamsın.. Hç fark etmez aynı gemideyiz batarsak da beraber çıkarsak da beraber. Ben bu algının gelişip yerleşmesini istiyorum. İstedigim bu. çabam da bu yönde. Çogalmamızı dilyorum.Baş edemeyecekleri kadar çok. Yenilmelerini diliyorum bir daha kıyamete kadar fitne körükleyemeyecek şekilde.
-
@sinem Lojistik depo
-
@sinem 560 sene öncesinden barhsediyorsunuz bilmem farkındaymışsınız, o zamanın dinamikleri savaş ve ordu gücü üzerindeyken, günümüzde savaşlar Bilgi ve teknoloji ile yapılıyor. Bir vatandaş olarak yöneticilerin 90 model arabaya binmesi değil Bilgi gücü benim için önemlidir. Argo tabirle ‘şekil’ geri kalmış toplumların beklentisidir. Bugün dünyada çoksa mütevazi yaşayıp ülkesini çok donanımlı yöneten bir çok yönetici mevcut... gelişmiş toplumlar yöneticilerinin Saray’larda yaşayıp, son model arabaya binmesiyle değil, Bilgi birikimi, teknoloji kazanımlarıyla övünür...
-
@dreams_usa lojistik bildigim kadarıyla hiç ölmeyecek her daim iş bulunabilir bir alan çıksın da inşallah muhakkak iş bulursun diye düşünüyorum. :)
-
@likable Kısmet olur da gidersem, Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi üzerine yüksek lisans eğitim programlarını araştıracam. Mümkün olursa eğitimi tamamlayıp öyle deneyecem şansımı. Olmazsa tırcı oluruz :)
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable Kısmet olur da gidersem, Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi üzerine yüksek lisans eğitim programlarını araştıracam. Mümkün olursa eğitimi tamamlayıp öyle deneyecem şansımı. Olmazsa tırcı oluruz :)
Hepimiz tırcıyız, tır şoförleri yalnız değil :D
-
Tanrı ignore seçeneğini koyan kullarının eline taş değdirmesin , dinimiz amin 😂😂😂 beyin yakan örümcek zihniyetleri okumak zorunda değiliz tenks to system
-
@sinem
sinem hoca düşüncelerin çok yanlış.muhafazakar insanların ülkeyi el birliğiyle çöplüğe çevirip.inşallahla maşallahla düzeleceğini düşünüp.çocuklarını yurt dışında okutmanın peşine neden düşerler anlamıyorum.bu demek oluyor ki türkiyede eğitim müfredat olarak sistem olarak çok kötü.ülke olarakta birşey vaad etmiyor.çocuklarım orada eğitim görsün.sonra huzurlu,refah,eğitimi çok iyi,insanlar daha saygılı.yaşam kalitesi güzel,alım gücü ve insan haklarına saygılı insanların haklarının son kuruşuna kadar ödendiği ülkeyi bırakıp türkiyeye hizmet etmeye gelsin diyin.yersek.eğitimcisiniz atanamışsınız.asgari ücretin altında maaş almışsınız.bu arada asgari ücret açlık sınırının bile altında.insanlar türkiyede yaşamıyor yaşamak bu değildir.nefes mi alıyoruz fotosentez mi yapıyoruz siz karar verin.bence siz ve sizin gibi insanlar ülkeyi terk etmeyin burada yaşamaya devam edin.sizden sonraki nesillerde burada kalsın. -
@annecik amin. :)
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem
sinem hoca düşüncelerin çok yanlış.muhafazakar insanların ülkeyi el birliğiyle çöplüğe çevirip.inşallahla maşallahla düzeleceğini düşünüp.çocuklarını yurt dışında okutmanın peşine neden düşerler anlamıyorum.bu demek oluyor ki türkiyede eğitim müfredat olarak sistem olarak çok kötü.ülke olarakta birşey vaad etmiyor.çocuklarım orada eğitim görsün.sonra huzurlu,refah,eğitimi çok iyi,insanlar daha saygılı.yaşam kalitesi güzel,alım gücü ve insan haklarına saygılı insanların haklarının son kuruşuna kadar ödendiği ülkeyi bırakıp türkiyeye hizmet etmeye gelsin diyin.yersek.eğitimcisiniz atanamışsınız.asgari ücretin altında maaş almışsınız.bu arada asgari ücret açlık sınırının bile altında.insanlar türkiyede yaşamıyor yaşamak bu değildir.nefes mi alıyoruz fotosentez mi yapıyoruz siz karar verin.bence siz ve sizin gibi insanlar ülkeyi terk etmeyin burada yaşamaya devam edin.sizden sonraki nesillerde burada kalsın.Artı 1 kardeşim
-
siz hiç beterin beteri var sözünü duydunuz mu Sadık bey? Peki dediginiz gbi olsun .Mevcut durum sizce çokk kötü... Peki çözümünüz nedir?
-
@mendebur ya zaten bu dedikleriniz yüzünden değilmidir ki araba vs şeylerin zenginlik göstergesi olduğu 5. sınıf ülkelerle aynı kategorideyiz..almanın ürettiği audi ye binip dış güçlere karşı forsum olacakmış bana gıptayla bakacaklarmış :)) off offf düşman çok çetin çünkü düşman cehalet...
-
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@mendebur ya zaten bu dedikleriniz yüzünden değilmidir ki araba vs şeylerin zenginlik göstergesi olduğu 5. sınıf ülkelerle aynı kategorideyiz..almanın ürettiği audi ye binip dış güçlere karşı forsum olacakmış bana gıptayla bakacaklarmış :)) off offf düşman çok çetin çünkü düşman cehalet...
karşımızdaki insanlar o dilden anlıyor ne yapalım. :)
-
Hadi ama lanet olası federaller hakkında konuşmayı bırakın. GC sayımı devam ediyor odaklanalım lütfen :D
-
Cevap yazılmış sanırım, Bakın görmüyorum okumuyorum pırıl pırıl sayfa, boşuna efor sarfetmeyiniz 😀
-
Bu arada sabah yatırım amaçlı 200 kg soğan alayım dedim borsa yerinde durmuyor ki yine Soğan = 6,95tl/kg oldu.. Biberden kar edilmez baya yükseldi
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu arada sabah yatırım amaçlı 200 kg soğan alayım dedim borsa yerinde durmuyor ki yine Soğan = 6,95kg/tl oldu
🤣🤣🤣🤣 pattiz ekin efenim balkonunuz boşunamı var , birazda siz gayret edin herşeyi devletmi yapacak 😂😂😂
-
@annecik DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu arada sabah yatırım amaçlı 200 kg soğan alayım dedim borsa yerinde durmuyor ki yine Soğan = 6,95kg/tl oldu
🤣🤣🤣🤣 pattiz ekin efenim balkonunuz boşunamı var , birazda siz gayret edin herşeyi devletmi yapacak 😂😂😂
Ekonomistler şuan için ekim olayını pek önermiyor. Kısa vadeli yatırım lazım :D
-
@sinem
beterin beteri var demek bir hoca olarak sizin içinize siniyor mu gerçekten.
bir hoca olarak bize daha kötü şeyleri göstererek halimize şükretmeyi mi öğreteceksiniz.sizce kötüden örnek olur mu.
mevcut durum bizde çooook kötü.beterin beteri.
ne yazık ki ülkemizde kurunun yanında yaşta yanıyor.halinden memnun köleler olarak yaşıyoruz.
bir kaç nesil geçmeden ülke zor düzelir her şey daha iyiye doğru gitse bile.
kendimce çözümüm yurt dışına gitmek.başka hiç bir şey çözüm olmaz.34 yaşındayım kendimden geçsem bile çoluk çocuğuma gelecek göremiyorum.
okuma yazma bilmeyen insanlar.üniversite mezunu insanların geleceğine yön verebiliyorsa yönetilmek adına daha fazla bir şey konuşmaya gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum