@Hussein su basliktan guncellemeleri ve son durumu kontrol edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Henuz rezerve edilen 9095 vize hakkinda bir guncelleme yok.
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@calibraturbo İlkay Doğanı arattım youtube dan bulamadım?
İlkay Zaman demek istemiş.
@tanti geçen sene zaten rekor kırıldı göçmenlik konusunda sayısı tam hatırlamıyorum ama 250 binlerden filan bahsediliyordu yanlış hatırlamıyorsam sadece geçen yıl iltica vs hepsi dahil göç edenlerin sayısı ( bu arada affet beni taglerden adını başta tantuni yazdım ahahaha açıktım galiba
)
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti geçen sene zaten rekor kırıldı göçmenlik konusunda sayısı tam hatırlamıyorum ama 250 binlerden filan bahsediliyordu yanlış hatırlamıyorsam sadece geçen yıl iltica vs hepsi dahil göç edenlerin sayısı ( bu arada affet beni taglerden adını başta tantuni yazdım ahahaha açıktım galiba
)
İlk fırsatta karnı aç birine Tantuni ısmarlarsan affederim. Sorun yok 
@tanti kendime menemen ısmarlicam birazdan aç olan varsa gelsin buyursun
iyi ki menemenlik konserveler hazırladık vaktinde ya sadece yumurta ve baharat koyacam
yoksa üşenirdim yapmaya kesin.
Herkese iyi günler,
Hepimizin heyecandan farklı hallere girdiği şu sayılı günlerde ilk kez başvuran bir kardeşiniz olarak aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Duyduğuma göre Green Card çıktığı halde elenen kişilerin bir çoğu fotoğraftan eleniyormuş. Bu bilgiyi duyunca başvuru yaparken fotoğrafımı check etmediğim aklıma geldi ve edeyim dedim.
Başvururken istenen özellikleri kendi varolan bir vesikalığımın üzerinde oynayarak bir şekilde başvurmuştum. Ama şimdi check edeyim diyince bir baktım ki cm'si uygun, gözler doğru yerde, kulaklar açık vs ama iş çene kısmını kontrole gelince "çeneniz buraya mı denk geliyor?" Yazan kısmın dışında kalmış çenem. Sizce bu durum mülakatta sıkıntı çıkarır mı 
Yoksa fotoğraftan elenme mevzuları seçildikten sonra doldurulan belgelerdeki fotoğrafta yanlış yapınca mı geçerli sevgili dostlar?
@mehmet-js bencede tam zamanı! Haklisin 

@hato-santa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese iyi günler,
Hepimizin heyecandan farklı hallere girdiği şu sayılı günlerde ilk kez başvuran bir kardeşiniz olarak aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Duyduğuma göre Green Card çıktığı halde elenen kişilerin bir çoğu fotoğraftan eleniyormuş. Bu bilgiyi duyunca başvuru yaparken fotoğrafımı check etmediğim aklıma geldi ve edeyim dedim.
Başvururken istenen özellikleri kendi varolan bir vesikalığımın üzerinde oynayarak bir şekilde başvurmuştum. Ama şimdi check edeyim diyince bir baktım ki cm'si uygun, gözler doğru yerde, kulaklar açık vs ama iş çene kısmını kontrole gelince "çeneniz buraya mı denk geliyor?" Yazan kısmın dışında kalmış çenem. Sizce bu durum mülakatta sıkıntı çıkarır mı
Yoksa fotoğraftan elenme mevzuları seçildikten sonra doldurulan belgelerdeki fotoğrafta yanlış yapınca mı geçerli sevgili dostlar?
Green card çıktıktan sonra elenenlerin çoğu fotoğraftan elenmiyor, hatta bunun örneğini burada hiç görmedik sanırım. Ancak yalan/eksik bilgi beyan etme, hiçbir maddi yeterlilik sağlayamama, sağlık raporu alamama gibi ciddi sebeplerle ancak elenebilirsiniz ki bunlarla da çok sık karşılaşılmıyor.
Eğer selected ekranını görürseniz fotoğraf sıkıntı değil demektir diyebiliriz. Muhtemelen fotoğraf ayıklamaları (bununla ilgili kesin bilgi yok sanıyorum) önceki aşamalarda oluyordur, yani talihlilerin açıklanması aşamasından önce gibi.
@tanti tüm yazdıklarına harfiyen katılıyorum eldende birşey gelmiyor
illa olacak

@aysegul 10 dakikadır bunu düşünüp duruyordum, internette bu konu hakkında bir şeylere bakarken fotodan giden çok oluyor gibi haberlerle karşılaştım da zaten pek güvenilir kaynak gibi durmuyordu o siteler
çok teşekkür ederim cevabın için, içimi rahatlattın
@tanti Ben de öyle tahmin ettim ama düşünmek istemedim.
@Calibraturbo ben de izliyorum İlkay Zaman'ın videolarını ve eminim ki burada izleyen başkaları da vardır. Neden gereksiz ve lüzumsuz keko izleyici olduk şimdi? Ayrıca, ne yavşağız ne de mülteci. Eğer doğru anladıysam bu yorumunu aynen iade ediyorum bilesin!
@hato-santa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese iyi günler,
arkadaslar yazmislar ama ben de vurgulamak isterim. Bugune kadar fotograftan elenen hickimse duymadik. Bu, sizi korkutmak isteyen danisman firmalarin yalani maalesef. Korkup, onlara para verip, onlar ile basvuru yapmanizi saglamaya calisiyorlar.
#24 Plaka Erzincan diyorum 
Arkadaşlar bir şey kafama takıldı . Ssn ve greencard larımız Amerikaya giriş yaptıktan sonra basılıp gönreliyor yoksa biz Amerikaya girmeden basılıyor da ds260 formunda belirtilen adrese gönderiliyor ?
Diğer ülkerinde böyle GC gibi kart hiç şart sunmadan alım yapsalar ben değerlendiririm ama YOK. bir nevi o yüzden...
@tanti Diğer ülkerinde böyle GC gibi kart hiç şart sunmadan alım yapsalar ben değerlendiririm ama YOK. bir nevi o yüzden...
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar bir şey kafama takıldı . Ssn ve greencard larımız Amerikaya giriş yaptıktan sonra basılıp gönreliyor yoksa biz Amerikaya girmeden basılıyor da ds260 formunda belirtilen adrese gönderiliyor ?
Burada bahsedilmiş
https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
ABD'ye giris yaptiktan sonra basiliyor.
Sayılı günlere başladık
Herkese bol şans ^^
Bu arada forumda cok fazla kisinin abd gitmeye hevesli oldugunu goruyorum fakat gordugum kadariyla kimse bir adim atmiyor. Gc ye basvurup bekliyor ya cikarsa diye. 11-12 yildir bekliyorum bende ama f-1 ile gittim geldim simdi f1 denedim olmadi turist denicem yakin zamanda green card aciklandiktan sonra. Gitmek isteyenler de f-1 veya b1/b2 ile sanslarini denemeliler diye dusunuyorum. Bence bu baslik bekleme odasi degil de harekete gecme odasi olmalidir. 
@vermaynen
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
ilk sayfasında ne yazıyor almak için şartlar. Eğitim - iş davetiyesi - tanıdık yada tatil peki herkesin gitmesi için eğitim olsa en düşük dil okulu
iş için zaten bu seçeneği eledik.
tanıdık oda yok
tatil desen minimum 1.000 euro
kısacası insanlar bahsettiğin vizelerle GİDEMEZLER. Ondan dolayı green kart olayına zamk gibi yapıştılar. Başka bir çıkar yol yok.