DV2020 bekleme odası
-
Arkadaşlar son günler geçmez diyenlere Netflix ücretsiz deneme sürümü tavsiye ediyorum ,çok meşgul değilseniz günde 1 sezon efsane dizilerden izleseniz zaman akıp geçer bence
başlarda hiç bulaşmayayım diyordum ama bayağı kaliteli yapımlar varmış , neyse reklama girmesin şimdi , kalan 28 gün , bol şans 
-
aynen güzel diziler var @annecik
-
@rhonster bizim türk milletin de hastalık bu avukatlık ben arkadaşa sordum da sen nie cevap verme gereği duydun onu anlamadım .
-
@ahmet-34 bende dedim ki sana ne ama önceki yazımda çok güzel anlattığı mı düşünüyordum demek ki anlatamamışım
-
@ahmet-34 yazdığınız yazı gidemeyeceksen niye başvuruyorsun belki içimizden gidebilecek birine çıkardı onun hakkını yiyorsun gibi basit bir ithama çıkıyor ya da ben öyle anladım yanlış anladıysam affola lakin yanlış anladığımı düşünmediğim için avukatlık yapmadan bize düşmez bunu sormak dedim ki bir sonraki cevabınız dediğimi kanıtlar nitelikte avukatlıkla yargılamak gibi
-
@ahmet-34 benim gc talihlisi arkadaşım var hiçbir birikimi yoktu kredi çekti gitti 10 senedir amerikada yaşıyor. Para sorun değil.
hepimize çıksa keşke ne güzel olur. -
@sinem bir kaç sayfa önce askeri terhis usüle geçilmişti
yani içinde bulunduğumuz günü artık bitmiş diye düşünüp saymıyoruz bir de 7 mayısı saymıyoruz
kısalsın diye elimizden geleni yapıyoruz... o yüzden 27 bugün 
-
Haydi bakalım az kaldi umarım hakeden kişilere çıkar

-
@omertug 27 yi ben diyecektim yaa
geceden yazmayayım diye beklediydim üzdün haha -
Zaman akıyor

-
@omertug DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem bir kaç sayfa önce askeri terhis usüle geçilmişti
yani içinde bulunduğumuz günü artık bitmiş diye düşünüp saymıyoruz bir de 7 mayısı saymıyoruz
kısalsın diye elimizden geleni yapıyoruz... o yüzden 27 bugün 
Yarın 26 kalmış olacak

-
@daydreamer 7 mayısta sonuçlanacak

-
açıköğretime kayıdım var 3. üniversite olsun dedik ama buraya takılmaktan çalışamıyorum, bırakın netflixi, işim ne derece yoğun bir bilseniz, evde iki çocuk, ev işi, çocuklar, yemek derken bile hala aklımdan sayıyorum, son 28 arkadaşlar.
-
Önümüzde mutlu. umutlu ve heyecanlı 28 koca gün var. Ben değerini bilip tadını çıkarıyorum, zira o büyük gün geldiğinde olumsuz bir netice ile karşılaştığımda bu mutlu günler son bulacak. Velhasıl, rahat rahat tadını çıkaracağım koca 28 günüm var

-
böyle bir gerisayım da ayarladık.

https://www.timeanddate.com/countdown/baby?iso=20190507T12&p0=179&msg=Green+Card+Lottery+2020&font=cursive&csz=1 -
Bizim artık kesin gibi bu sene de çıkmazsa Almanya'ya gidiyoruz pek istemesem de...çünkü yeni baştan bir dil öğrenmek zor, daha doğrusu zaman alıcak ama Amerika olsa hemen kaynaşırdım

-
@ahmet-34 tek bir cevap SANANE fazla merak iş açar başına
-
@ayvalik10 boşver abi ben başta insanca yazmıştım ama anlamadığı için zorlamaya gerek yok.
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rhonster bizim türk milletin de hastalık bu avukatlık ben arkadaşa sordum da sen nie cevap verme gereği duydun onu anlamadım .
Zaten sorduğunuz soruyla bir ayıba imza atmışsınız, bir de üzerine klişe klişe laflar..
Özel bir konu konuşmak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz, foruma yazdığınız mesajı okumak için üye olmak bile gerekmiyor, insanların üzerine yorum yapması kadar normal bir durum olamaz.. -
@burak DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
böyle bir gerisayım da ayarladık.

https://www.timeanddate.com/countdown/baby?iso=20190507T12&p0=179&msg=Green+Card+Lottery+2020&font=cursive&csz=1bebek dogacak diyosunn .:D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum