17 yasinda amerikaya turist vizesi ile gitme.
-
Abiler merhaba ben 15 yaşındayım seneye 2027nin sonundayken vize basvurusu yapmayi planliyorum zaten randevu gelene kadar 17 yasina ayak basarim turist vizesi bu arada. Konsoloslukta calistigini iddia eden bir abi 18 yasindan once yasal olarak hic bir ulkeye giremezsin dedi yanın da yasal valin olmalı dedi gercekten boyle mi butun planlarım çöp mü? 2 haftalık gidip gezmek istiyorum seneye pasaport alacağım 5 yıllık
-
@akn 2019 ve 2020'deki yazdıklarınızla bugünkü mesaj arasında belirgin bir üslup farkı var. O yüzden merak ettim bu hesabı hala aynı kişi mi kullanıyor, yoksa başka birisi mi erişim sağladı?
-
Evet, gidebilirsin. Anne ve babandan noter onaylı muvafakatname alman gerekiyor, onun dışında bir sorun olmaz. Bunu söyleyen kişi yanlış bilgi vermiş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum