Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Öncelikle merhabalar, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

I-130 başvuru süreciyle ilgili bir konuda görüşünüze başvurmak istiyoruz.

Ben ve ABD vatandaşı olan eşim bir ay önce Türkiye’de evlendik. Evlilik sonrasında eşimin soyadı değişmiştir; ancak güncel ABD pasaportunda hala evlilik öncesi soyadı (kızlık soyadı) yer almaktadır.

I-130 başvurusunu yapmadan önce, eşimin pasaportunu yeni soyadıyla yenilemesi zorunlu mudur? Yoksa Türkiye’den aldığımız resmi evlilik cüzdanı, isim değişikliğini belgelemek adına başvuru aşamasında yeterli kabul edilir mi?

Değerli bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

• Muslu Law Firm

@Can-Sansar, içinde söyledi: CR1 vizesi başvurusu ve eş pasaport bilgileri

Öncelikle merhabalar, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

I-130 başvuru süreciyle ilgili bir konuda görüşünüze başvurmak istiyoruz.

Ben ve ABD vatandaşı olan eşim bir ay önce Türkiye’de evlendik. Evlilik sonrasında eşimin soyadı değişmiştir; ancak güncel ABD pasaportunda hala evlilik öncesi soyadı (kızlık soyadı) yer almaktadır.

I-130 başvurusunu yapmadan önce, eşimin pasaportunu yeni soyadıyla yenilemesi zorunlu mudur? Yoksa Türkiye’den aldığımız resmi evlilik cüzdanı, isim değişikliğini belgelemek adına başvuru aşamasında yeterli kabul edilir mi?

Değerli bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Sayin@Can-Sansar, oncelikle tebrikler ve omur boyu mutluluklar dilerim. Basvuru asamasinda esinizin mevcut pasaportu, dogum veya vatandaslik belgesi, ve evlilik cuzdani ve evliligin gerck olduguna dair diger gerekli dokumanlar, ornegin beraber yasadiginiza dair deliller (kira anlasmadi veya ortak ev tapusu gibi), finansal birlesmeyi gosteren deliller ( ortak hesaplar, ortak kredi kartlari), ortak araba ve saglik sigortalari gibi yeterli olacaktir. Esinizin butun dokumanlarinda soyadini ayni sekilde kullanmasi daha sonraki problemlerin olusmasini engelleyecektir. Sosyal guvenlik karti, ehliyet, vs. devlet ve eyalet yetkilileri tarafindan verilen butun dokumanlarin yeni isim degisikligi ile yenilenmesi gerekecektir.

• @Can-Sansar biz başvuru yapmadan önce herhangi bir sorun çıkmaması adına yeni soyadım ile pasaportumu yenilemiştim.

Benzer Başlıklar

• 2
  • 3
  • 4
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |