Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Cemda tamam

• Bu ileti silindi!

• @Cemda silinme degil ama yuksek olasilikli fazla sayida eksi alinca gorunurlugu kayboluyor.
    vize turunun aciklari konusunda argumanlarinizi soylerseniz tartisabiliriz, avantaj ve dezavantajlari olan bir vize turu cunku.
    clickbait amaciyla yuklenmis olan videolarda yaniltici bilgiler olabiliyor, bilginiz olsun.

• @btek14 senin vize türün karışmış olabilir arkadaşım ..Bak buraya da istersen

• @Cemda sinirlenmenize gerek yok, H1B ile karistirmis olabilirsiniz diye yardimci olmak istedim ama sorun degil.
    eklediginiz makale ocak 2025'e ait ve potensiyel etkilerden bahsediyor.
    mevcutta ciddi bir backlog var zaten, umarim her sey olumlu olur. iyi gunler.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba bu vize bülteni neden açıklanmadı hala tek merak eden benim herhalde 😞

• @Duygu-Çelik Selamlar, az bir zamanınız kalmış görünüyor sizin. Bu nedenle herkesten daha fazla vize bültenine hassaslaşmanız gayet doğal. Umarım bizlerde o zamanlara geliriz. Ben 2026-2027-2028 yıllarında vize bülteninin normalden hızlı ilerleyeceğini düşünmekteyim. Böyle düşünmeme neden olan etkenler ABD devletinin kısıtlayıcı göçmen vizesi yasaları ve Greencard'ın 70den fazla ülkeye kapatılması, tüm ülkeler içinde 2026 yılında durdurulması muhtemelen sonraki yıllarda da aynı GC politikasını devam ettireceklerdir. En azından 2028 kasım seçimlerine kadar. Bu tür etmenler Amerika'nın vasıfsız işgücüne olan talepinde patlama yapacaktır kanaatindeyim. İş gücündeki eleman eksikliği etkilerini 1 yıl içerisinde görmeye başlayabilirler. Bakalım umarım öyle olur.

• @Duygu-Çelik

Selamlar. Sizin PD %99 ihtimalle 2026 içerisinde current olur gibi görünüyor. Zira 4-5 ay gibi bir fark kalmış arada sadece. En kötü ihtimal yeni mali yıla sarksa, sonbahar aylarında bir aksilik olmazsa current olursunuz. Tabi umarım yeterli vize sayısı ve aday sayısı dengesi oluşur ve daha önce alırsınız. Ama endişe etmenize pek gerek yok, bu yıl mülakat randevunuzu alırsınız hayırlısıyla 👍

• @emre911 Merhaba görüşünüz için çok teşekkür ederim ama ben Türkiye de bekliyorum biraz daha geride A tablosu belki dediğiniz gibi olur umarım olur avukatım da öyle dedi böyle devam ederse sonbahar yaza kadar gelir dedi

• @enesilbey Çok teşekkür ederim görüşünüz için inanın artık gitmek istiyorum 4 sene oldu sürekli takip ediyorum Türkiye de beklediğim için A tablosu biraz daha geri de ama B tablosunu yakalar diye umuyorum bende 😞

• @Ferhat-Kar vasıfsız işçiler icin ingilizce zorunlu degil

• Merhabalar,

EB3 kategorisindeyim, employment sponsorship olarak. Başvuru ve approve date'lerimi aşağıda paylaştım.

18 Mayis 2026'da DQ oldum. DS-260 formu icin, CEAC portalında açılan upload haneleri sadece şunlardı: passport, birth certificate ve police certificate. Ek olarak "additional form upload" kısmı da açıktı.
    Ben buraya ek olarak Formül A belgesini de ekledim (çok dilli).

DQ olduktan sonra interview date tahmini ne kadar süre içinde mail ile tarafımıza bildiriliyor?

Medical examination icin kac gun once gitmeyi onerirsiniz? Raporlar kac gunde cikiyor? F1 vizesi ile onceden 2021 yilinda TB asisi olmustum, tekrar yapilma durumu var midir? Deneyimlerinizi paylasabilir misiniz lutfen?

Son olarak, Ankara'ya giderken yanımızda hangi belgeleri götürmemiz gerekiyor? Ekstra sizlerden de baska bir belge talep edilgi oldu mu?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

PD date: 3 May 2024
    PERM approval: 8 Agustos 2025
    I-140 approval: 3 Mart 2026
    DS 260 submission: 11 May 2026
    DQ Date: 18 May 2026

• @Coyote Merhabalar,
    sadece bildiğim kısım için yorum yapmak isterim.
    DQ olduktan sonra interview date tahmini ne kadar süre içinde mail ile tarafımıza bildiriliyor? diye sormuşsunuz. Bunun için şunu biliyorum Mevcut bülten 2022 Şubat ayında. Mevcut Pd başvuru tarihinizi dikkate alırsak şuan bültende 2 yıldan biraz daha fazla bir süreniz var gözüküyor. Benim bildiğim bülten Current olmadan, yani A tablosu sizin için mayıs 2024e gelmeden. Interview date gibi konuların netleşmeyeceğini düşünüyorum. Bu aralar bültende A tablosu yılda 6-8 ay ilerliyor. Buna göre ne zaman current olacağınız konusunda tahmini bir süreç çıkartabilirsiniz.

• Selamlar EB-3 Skilled başvurusunu IT olarak yapıp kendi alanı üzerinden giden var mı? Sanırım genel olarak unskilled'a başvuruluyor, söylediğim alanda sponsor bulmak firma aracılığı ile bile imkansız gibi.

• @enesilbey Sizin Grandrapids için mi başvurunuz? Sanırım sizinle sürecimiz aynı zamanda ilerliyor. 1 Nisanda LC dosyalanmıştı eşim için de.. Biraz erken çıktı onayı. Biz ağustos eylül gibi bekliyorduk. Gerçi erken çıkması da çok bişey ifade etmiyor maalesef 😕 süreler biz basvururken 3-3.5 yıl denmişti. Bültene bakıyorum ve bana kalırsa 2028 yazına anca gideriz diyorum. Sizin düşünceniz nedir? I-140 sürecinde hızlandırılmış prosedür yaptırcakmısınız? Bence greencard bülteni böyle oldukca ona da bosa 2500 dolar ödemek de mantıklı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

• @iamhalocan 2028'de gitmeniz mucize olur.

• @Ephedra Valla bu vize bülteniyle en iyi ihtimal dedim hocam zaten. bu işe bir çözüm de bulmuyorlar yığıldıkça yığıldı. Dignity actten bahsediliyor ama o da ne aşamada bilmiyorum. Eb-3 vasıfsız kategorisi bu gidişle yeni başvuru almaz hale gelecek. Bülten kağnı hızında. Allah sonumuzu hayretsin. Bu gidişle işveren vazgeçecek😠

• @iamhalocan Selamlar evet muhtemelen aynı gruptayız. Chat'ten yazdım size.

• Selam herkese, benim de sponsorluk üzerinden PERM sürecim var. Şuan NVC'de welcome letter aldım ancak henüz formu doldurmadım, süreci AOS ile Amerika'dan yürütme ile Türkiye'den yürütme arasında kararsız kaldım. Türkiye'de de action filing date referans alınıyor artık bildiğiniz üzere şu an haziran 2024, benim tarihim ise Temmuz 2024, 1 aylık bir fark var. Current olma durumunda süreci Türkiye'den devam ettirirsem 4-6 ay içinde mülakat alınabildiği bilgisini aldım, bu süre gerçekçi ise Türkiye'den ilerlemek daha mantıklı geliyor, benzer tecrübesi olan arkadaşlar var ise bu konuda tecrübelerini paylaşırlar ise bana ışık tutmuş olurlar, şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |