Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV 2020 istanbul adaylari burada mi?

• Anadolu yakası Avrupa yakasına göre daha sakin. İnsan, trafik vb. eğer yapabiliyorsanız Anadolu yakası daha yaşanılabilir. Ben Avrupa yakasına geçtiğimde sanki başka bir ülkeye geçmişim gibi hissediyorum.

• @omertug iş olarak sorsam çok mu genellemiş olurum. Yoğunluk olarak

• @nilfersev İstanbul çok büyük olduğu için çok merkezli bir şehir. İş olanakları da aynı şekilde dağılmış durumda. Hangi sektörde çalıştığınıza göre değişecektir sorunuzun cevabı.

Yoğunluk konusunda da Avrupa-,Anadolu diye ayrıştırmaya katılmıyorum şahsen. Avrupa yakasında Göktürk'e gidin inanılmaz sessiz ve sakin bir semt, aynı şekilde Anadolu yakasında da Göztepe-Bostancı gayet kalabalık benim algılarıma göre sakinlikten uzak..

Bence gelip kendiniz deneyimleyip o şekilde karar vermeniz doğru olur.

• ⭐⭐

İstanbul / Levent

Herkese iyi şanslar diliyorum. Umuyorum hayallerimiz gerçek olur.

İstanbul'a yerleşmeyi düşünen üyeye de sabır diliyorum şimdiden. Nereye yerleşirsen yerleş trafik, çarpık kentleşme, kaos, gürültü kirliliği, hava kirliliği, balık istifi toplu taşıma, kalabalık...

Üniversiteden mezun olur olmaz arkama bakmadan kaçağım bu şehirden. Tabi hayalimiz GC ile Amerika. :)

• @nilfersev Diğer arkadaşlarında dediği gibi çok merkezli bir şehir İstanbul. Şu sektör Anadolu yakasında bu sektör Avrupa yakasında genellemesi yapamayız. Sektöründe en büyüklerden bir firmanın merkezi Tuzla' dayken diğerinin Beylikdüzü' nde olabiliyor. Benim iş hayatı için kendi çemberim mesela; Anadolu yakasında Kadıköy' den Bostancı - Avrupa yakasında Beşiktaş' tan M.köy, Levent arasıdır. Kolay kolay dışına çıkmamaya çalışıyorum. Kolaylıklar dilerim.

• İstanbul - Bakırköy ...

• Merhabalar hayırlısı inşallah

İst-üsküdar-çamlıca

• sonuçlardan önce bence bir araya gelerek yeni arkadaşlıklar kurmalıyız gidecegmiz yeri belirleyip birbirimize destek olarak gitmeliyiz maliyetlerimizi düşürmeliyiz sonucta çogumuzun tek atımlık kurşunu var mesela iyi niyetli arkadaşlar 4 5 kişilik grup yaparak maliyetleri baya düşüre bilir en azından barınma masrafları vb bilmem mantıklımı ama kusura bakmayın yeniyim öyle bir yorumlama yapıyım dedim

• Bende ist güngören görüşelim buluşalım bir ara😊#29#

• toplu bir görüşme olmalı bence birbirimize destek amaclı buluşmak isterim tşk.

• @yasinusa DV 2020 istanbul adaylari burada mi? içinde söyledi:

sonuçlardan önce bence bir araya gelerek yeni arkadaşlıklar kurmalıyız gidecegmiz yeri belirleyip birbirimize destek olarak gitmeliyiz maliyetlerimizi düşürmeliyiz sonucta çogumuzun tek atımlık kurşunu var mesela iyi niyetli arkadaşlar 4 5 kişilik grup yaparak maliyetleri baya düşüre bilir en azından barınma masrafları vb bilmem mantıklımı ama kusura bakmayın yeniyim öyle bir yorumlama yapıyım dedim

evet, forum bulusmalarini takip edin. Bulusmalarda kafa dengi arkadaslarla birlikte hareket edebilirsiniz.

• Çekmeköyden selamlar :)

• ⭐⭐⭐⭐

@nilfersev DV 2020 istanbul adaylari burada mi? içinde söyledi:

Herkese merhaba arkadaşlar.
    Benim siz İstanbul grubuna bir sorum olacak. İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyoruz. Siz yaşayanlar daha iyi bilir. Semt olarak ulaşım olarak verebileceğiniz tavsiye var mı acaba ? İnternette ki sitelerden evlere bakınca hepsi çok güzel ama çevreyi ve ulaşımı bilmediğimiz için kararsız kalıyoruz . Şimdiden teşekkürler

İş yeriniz belli olmadan ne kimse tavsiye versin ne de siz karar vermeye çalışın..
    Çünkü yerleşeceğiniz bölgeyi iş yeriniz belirleyecek biraz.
    O yüzden anadolu avrupa diye şartlandırmayın kendinizi, ikisinin de çok güzel ve çok zor yerleri var.
    32 yıl avrupa yakasındaydım, 6 yıldır da anadolu yakasındayım. Dediğim gibi ikisinin de farklı güzellikleri ve avantajları var. Canlı bir çevre istiyorsanız belli semtler, sakinlik yeşillik huzur istiyorsanız farklı semtler.. yani işinize ve sonrasında işinizin bağlı bulunduğu semte ulaşımı kolay olabilecek çevre semtleri değerlendireceğiniz kriterler önemli. Sonrası kolay.
    Ben arkadaşlara şu anlamda katılmıyorum, istanbul benim aşklarımdan biri.. evet yaşanması bazen zor olabiliyor ama verdiği haz da mukayese kabul etmez, pardon :) eğer kazanç anlamında sıkıntınız olmayacaksa istanbul a gelin bence de, bambaşkadır.. istanbul kalp ben :)

• @aysegul teşekkür ederim. evet kazanç anlamında sıkıntımız olacağını sanmıyorum mesleklerimizden dolayı. şuan rolanti aşamasındayız desem yeridir. bakalım sonuç ne olacak

• ⭐⭐⭐⭐

@nilfersev hayırlısı olsun :)

• @sadikcagan Beylikdüzü

• Dv2020 kazanıp abd de buluşuruz inşallah

• Istanbul Avcılar
    selamlar !

• ⭐⭐

yakın zamana kadar bizde kağıthanedeydik

• İstanbul avcılar dan

Benzer Başlıklar

• DV 2022 & Akraba Vizesi mi ?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    218 Bakış
    crazycellsC
    @Adnan-Sohtorik, içinde söyledi: DV 2022 & Akraba Vizesi mi ? @Rhonster, içinde söyledi: DV 2022 & Akraba Vizesi mi ? @Adnan-Sohtorik ilgili konu başlığını gözden kaçırdınız galiba linki aşağıda. soruları ilgili konu başlık altında soruyoruz forum kuralları dahilinde eğer ilgili konu başlığı yoksa yeni bir başlık oluşturabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak?_=1600902278072 Teşekkürler, ayrıca green card için başvuru yapmamıza gerek yok anladığım kadarıyla, burada ABD Vatandaşı demiş ama sitelerinde Green Cardı olanların kardeşleri de olabiliyor diye okudum. Maalesef GC sahipleri, kardesleri icin gocmenlik surecini baslatamazlar. Su iletiyi okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/80
  • Dv 2020 Gerekli İşlemler

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    214 Bakış
    Z
    Merhaba @lalezar bu başlık altında sorunun cevabı bulunmakta.
  • dv 2020 talihlisiyim

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -3 Oy
    3 İleti
    425 Bakış
    A
    @ismailcanbolat dv 2020 talihlisiyim içinde söyledi: iyi akşamlar arkadaşlar geçen sene ben ve eşim ayrı ayrı başvuru yapmıştık eşimin başvurusu kabul oldu başvuru formunda beni ve iki kızımı da eklemişti ds 260 formunu her birey için ayrı ayrı mı mi dolduracağız ? ayrıca ilk doldurması gereken kişi eşim mi olmalı,? ve en önemlisi sıra numaramız biraz yüksek 38663 bu sıkıntı oluyormu? ds 260 formunu en kısa zamanda doldurursak şansımız artar mı ? ankaraya mülakata sadece kazanan eşim mi katılacak ? ilginizden dolayı şimdiden teşekkür derim. Tebrik ederim yolunuz acik olsun http://bit.ly/2V0zMOz Bu forma da bilgilerinizi işlerseniz güncel durum takibi yapılabilir
  • 15.000 Dolar mi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    770 Bakış
    crazycellsC
    Su konulari gozden gecirmeden yeni bir baslik acmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k