Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• New yorka bir Turk arkadasimi ziyarete gidecegim ama , 5 yillik bir greencard sahibi olarak biraz streslendim acikcasi. Hicbir suc gecmisim yok ama yasadigim yerde ve ziyaret edecegim yerde bircok ICE faaliyeti oldugunu duyuyorum. Biraz insan avliyorlarmis gibi geliyor ve neredeyse gitmekten vazgecmek uzereyim. Greencard sahiplerinden daha once Ice tarafindan durdurulan oldu m ? Ne oluyor ne yapmali ? Bosuna mi stres yapiyorum ? Yas 28

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ist-to-NY amerika çıkış tarihlerin çok sık değilse zaten vatandaşlık için başvurun gelmesi gerekiyor. Ondan dolayı bu stres panik gerek yok sen kuralları bilen nasıl davranmasını bilen kişisin. Ondan dolayı gidip gönlünce eğlenirsin

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ist-to-NY permanent resident kartiniz ve real ID'niz yaninizda olsun seyahat esnasinda, olasi bir kontrol icin durdurulmaniz halinde sakin kalarak panik yapmadan sorulan sorulara kisa ve net cevaplar vermeniz yarariniza olacaktir. Fazla stres yapmissiniz mevcut statunuz dogrultusunda, tatilinizin tadini cikarmaya calisin. Daha fazla haklariniz ve NYC bolgesi hukuki yardim icin https://assets.nyclu.org/kyr_ice_english.pdf

• Merak etmeyin ICE en fazla cayinizi icip geri doner. Green kartiniz varsa baska ID niz yaninizda olsun yeter.

• Harikasiniz cok tesekkur ederim ! Tennessee bolgesi biraz kotu suanda . Hergun deport edilenleri duyuyoruz maalesef

• @Ist-to-NY neden korkuyorsun ki ilticacı yada overstayci değilsin.Kapı gibi dv ile almışsın vatandaşlıl gününü bekliyorsun ....gereksiz hayıflanmalar bunlar ama arkadaşın yada çevren bunlardan biri ise sende kendini onlarla aynı sanma ama malum insan sürekli takılınca onların sorunları da sanki senide ilgilendiriyormuş gibi oluyor

Benzer Başlıklar

• 74
  • 34
  • 19
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |