Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selam. Nvc letter Ev adresine mektup mu geliyor? Mail box’a e-mail mi geliyor? Uscis portalimiza guncelleme bilgi mi geliyor? Guvercin mi getiriyor? Nvc geldi yazan cok olmus ama nasil geldi kimse yazmamis 😁

• @dolunaysudex saglık kontrollü nasıl oldu peki ?

• Merhaba, k1 vizesine yakın zamanda başvuru yapıp süreci tamamlayan var mı? Özellikle mülakat, evrak süreci ve genel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

• Sağlık kontrolünde bir şey yoktu doctorun sayfasından randevu alıyorsun en geç mülakatından 2 gün önce almalısın oraya gidince aşı ve muayene oluyorsun sonuçlarını 1 gün sonra alıyorsun @nurbekar

• @ONRONR mail 🙂

• Arkadaşlar USCIS portalına K1 vizesi için kayıt olmak zorunlu mu? Biz başvuru yaptık ama kayıt olmadık , bir sorun olur mu ?

• @JemappleG hayır bir sorun oluşturmaz Amerikaya geldikten sonra Aos başvuru yaptığında onlar sana hesap açman için bir kod verecekler

• @JemappleG ama yine de ac para ile degil ;)) her asamani nvc ye transfer dahil vize alasaya kadar ve sonrasinda gerekli olacak

• Selam, mart ayi sonunda K1 vizesi için mülakata girdik. Her şey normaldi, sadece bizden ek olarak bazı belgeler istediler. “Petitioner’ın sağlık sigortası, eş için sigorta yaptırabileceğini ve bunu ödeyebileceğini gösteren bir belge” talep ettiler ve bunu yazılı olarak verdiler. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Biz bunu gonderdik refused olmuşdu bekledik. Update yine refused. Son refused april 29 2026. Ne zaman issued ola bilir?
    Ve Kongreye mektup yazmak olurmu? Biraz daha çabuk bitmesi için? Teşekkürler!

• Merhaba arkadaslar Ds160 formu doldurdum
    Us vize hesabimda dpgum tarıhımı yanliş yazdim nasıl düzeltirim bilgisi olan varmi

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 1
  • 148
  • 61
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |