Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici biraz konuyu detaylı açıklarmısınız...yeni gelişen sistem nedir ?

• ⭐⭐⭐

Arkadaşlar selamlar nasılsınız?
    Çok uzun bir süredir yoktum açıkçası denk geldide bi girdim. Şöyle eski mesajlara falan baktımda ABD hayallerinin üstünden abartısız yıllar geçmiş.
    Tabi birçok değişiklik olmuş süreçte çok istediğimiz o başvuru ücreti gelmiş, pasaport şartı geri getirilmiş 🙂 Olumsuz olarakta birçok şey yaşanmış mülakatlar pause edilmiş vs vs..
    Gitmek isteyen herkese bol şans 🤞

• ⭐⭐

@waterman, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar selamlar nasılsınız?
    Çok uzun bir süredir yoktum açıkçası denk geldide bi girdim. Şöyle eski mesajlara falan baktımda ABD hayallerinin üstünden abartısız yıllar geçmiş.
    Tabi birçok değişiklik olmuş süreçte çok istediğimiz o başvuru ücreti gelmiş, pasaport şartı geri getirilmiş 🙂 Olumsuz olarakta birçok şey yaşanmış mülakatlar pause edilmiş vs vs..
    Gitmek isteyen herkese bol şans 🤞

Gidebilen gitti gidemeyen kaldı özetle 🙂 ABD'nin bir gün bu işi kaldıracağını biliyordum ama kapıların çat yüzümüze kapanmasını hissetmek gene de hoş kalmadı. "Has not been selected" yazısını görmeyi bile özleyeceğim aklıma gelmezdi.

• ⭐⭐⭐

@Chromium hayırlısını dileyelim ne diyelim 🙂

• ⭐⭐

İmzanızı gördüm de Amerika olmamış olsa bile günün sonunda en azından Türkiye'den kurtulmuşsunuz. Karadağ birkaç seneye AB'ye falan girerse sizin açınızdan tam anlamıyla harika olur durumlar ne bilmiyorum ama.

Baktığım zaman geleceği parlak görünen bir yerdesiniz..

• ⭐⭐

@Serhat-Tarhan-0 Okuduğumm araştırdığıma göre ortada net birşey henüz yok ama I-485 Başvuları etkileniyor yani bu şu demek sen greencard kazandığında amerika içinde aos yaparak greencard alımı bitti yada trusit vizesi ile gittin amerika içinde greencard başvuru yapmak bitti gibi duruyor netleşince adminler detaylı bir paylaşım yapacaklarını düşünüyorum I-485 Formunu artık amerika içinde yapılamayacak gibi duruyor açıklama direk söylüyor '' kalıcı vize başvurusu için kendi ülkelerine geri dönmelerini zorunlu kılıyor''

1a7c95df-da54-4954-8e70-12a43452eae4-image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici cevabınız için tşk ederim..detayına kadar anlatmanız beni onurlandırdı.bu gelişme amerikaya kaçak gidenler için ve o yoldan para kazanan karteller için üzücü oldu..turist olarak mesela brezilyaya gitmek istiyordum.amerikaya kacak gidicek diye düşünen thy uçaga alırmı endısesı kalkmıs oldu benım ıcın..saygılar sevgıler herkese

• ⭐⭐⭐

@Chromium, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

İmzanızı gördüm de Amerika olmamış olsa bile günün sonunda en azından Türkiye'den kurtulmuşsunuz. Karadağ birkaç seneye AB'ye falan girerse sizin açınızdan tam anlamıyla harika olur durumlar ne bilmiyorum ama.

Baktığım zaman geleceği parlak görünen bir yerdesiniz..

Yanlış anlaşılma olmasın ben Karadağ’da yaşamıyorum sadece Karadağ kökenli bir ailem olduğu için 2045 yılına kadar geçerli kalıcı oturum iznim var. Vatandaşlığa dönmesini bekliyorum halen Türkiye’de yaşıyorum

• @mlsscu aynen. Kardeşim 2 yildir orda doordash yapiyor. Hiçte öyle zengin memgin olamadı. Ustelik uzin saatler calışiyor. Ilk yil tamamini newyork ta sonrasında miamide denedi simdi kalifornia da. Sanirim bu ay tr ye geri dönecek. Desiğine göre bu isi ilk yapanlar kaymağını yedi simdi ögrenen herkes atladı bu işe. Sallasan bu isi yapana carpiyor. Yani anlayacagınız abd de kesinlikle iyi bir el becerisi gerektiren meslek lazım

• @Mika1 adamlar mulakati geçip greencard ı onaylananlara bile vizelerini vermediler. Bu dediğinizi hiç yapmazlar.

• @Chromium Sizin yüzünüze kapanmış bir kapı yok. İmzanızda belirttiğinizin aksine program iptal edilmedi..

• @waterman selamlar iyiyiz siz nasılsınız

işin özeti şöyle maalesef talihsiz kazanan biri olarak vize sürecinde olumlu onay almış ama hükümet politikaları nedeni ile vizeleri alamama dönemi içeresindeyiz. Gerek Pause olsun Gerek AOS üzerinden GC ya başvuruları olsun hepsini tek tek iptal yada süreç uzatmaya götürüp Hakların yanmasına mani oluyorlar ne yazıkki + olarak GC başvurularıda yapılmamakta ekim ayı içeresinde başvurular açılmadı. Şuanki Süreçte Green Card ı tamamen bitirmeye yönelik elinden geldiğince hükümet çalışıyor. Kazanılan Bizler gibi (Resmi İdari Yasal) İşlemlerden geçmemize rağmen bizi dahil edecek şekilde süreci durdurdular. Kısaca Hükümet Ve Yanlıları Tamamen Green Card ı bitirmeye çalışıyor. Ve süreçlerin hepsini askıya alıp. Süreç Bitimi için işi uzatıyor.
    herşey olumlu olsaydı 3.5 ay önce ben ve benim gibi arkadaşlar vizelerini alıcaktı ama demekki nasip değilmiş diyorum. Ve Hergün de keşke bana çıkmasaydı diye yakarıyorum 😃 hayali olan herkes için bol şans ama bu saatten sonra zor. Allaha Emanet Vesselam

• @Coestar Umarım bir gelişme olur da o hayali önce siz sonra ardınızdan biz gelerek yaşarız. Umudunuzu yitirmeyin.

• DV2028 açılır mı? onunla ilgili bir habet var mı hiç?

• @ozz bu sorunun cevabını ben dahil forum içerisinde bulunan kimse bilemez 🙂 https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news.html adresinden gelişmeleri takip etmenizi öneririm

• @Coestar sende allaha emanet ol. 🫡 1 aya ne olup olmayacağı belli olur zaten. hayırlısı

• @BerkanCaliskan çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Hepimiz işin sonunda kazanalım ama görünende bir gerçek var benim için en azından kabullendim olmayacağına 😃

• @Seteve-Carlos hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah 😃 🤞🏻

• @ozz DV29 olur da ondan oncekileri zaman gostericek. Dv27'nin ilk bultenine yetismei isteniyosa en gec temmuzda kayitlarin acilmasi lazim yani 5 hafta icerisinde ogrenecegiz olur da yil icinde acilirsa da artik kota nasil tamamlanacak pause ne durumda olacak belli degil.
    insallah acilir diyelim ama bu admin varken 27'den de 28' den de beklenti icine girmemek lazim. iyiyi gorursek surpriz olur seviniriz

• Arkadaşlar ABD Dışişleri Bakanlığı sitesinde hâlâ “en kısa sürede duyuracağız” mesajı duruyor.
    Programda iptal edilmedi, o hâlde hâlâ umut var.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |