@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@LSkae , öncelikle geçmiş olsun. Eğer yeşil kartı kazanırsanız bunu mutlaka sağlık muayenesinde veya mülakatta sağlık sorunlarınız sorulursa belirtiniz. Olur da bunu söylemeden ABD'ye giriş yaparsanız ve bu sonradan yetkililerin gözüne çarparsa daha üzücü sonuçlara neden olabilir sizin için. Nerede olursak olalım dürüst olmalıyız.
@TTKvY bunu söylersem direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor
@LSkae 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuşsun. Ancak cevabını forumda aramayıp gidip başka yerlerde aramışsın. Kaldıki yalan yanlış bilgi bulmuşsun. Sonra buraya gelip bu yalan bilgiyi yazmaman gerekiyor. Eğer başka yerlere gidip araştırmak yerine forumda araştırsaydın @ssoydan88 üyemizin aynı hastalık olmasına rağmen amerikaya gittiğini görürdün.
@ayvalik10 onla özelden konuştum bile. 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuyorum ayrıca. Yalan yanlış bilgi verdiğimde yok.

buradaki kişi senin ismin dimi. LÜTFEN araştırmadan cevap yazma. Yalan yanlış bilgi vermiyorum dediğin 3 yukarı ileti sen yazmadın mı yoksa senin hesabına girip başkası mı yazıyor bu cümle senin iletinden almadım mı şimdi
" direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor"
@LSkae Merhaba öncelikle sorularınız bir kaç kere bende denk geldim ben sizin için kısa bir araştırma yaptım eşine greencard çıkıyor ayrıca eşinde bipolar teşhisi konmuş bir kişinin deneyimini okumanız için size atıyorum

Kişinin tüm yazılarına ulaşmak için bu bağlantıyı kullana bilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/user/ssoydan88
şöyle bir bilgi vereyim eğer arma yerine sizin merak ettiğiniz bir kelime olursa onu yazarsanız o konuyla ilgili bütün yazılara ulaşırsınız Bu kişi greencard alıyor sürecini tamamlıyor amerikaya yerleşiyor karamsar olmanıza gerek yok @ATS16 'da sorduğunuz soruda size söylediği gibi ''Bipolar bozukluğunuzun olmasi saglik muayenesi esnasinda yonlendirileceginiz/yonlendirirse goruseceginiz psikologun degerlendirmesine kalmis, konu ile ilgili kesin yargilara varmayin'' herşeyden hayırlısını dileyin ve kendinizi sürecin akışına bırakın

@T-C-Kubilay-Dikici eşi özelden muayene olmuş hiç devlete gitmemiş devlette bipolar yanışı yok onlarda bu sebeple hiç söylememeyi tercih etmiş ben özel mesajdan konuşmuştum. İlginiz için teşekkürler.
@LSkae Bence karamsar olmayın siz önce bir kazanın inanın olacağı varsa zaten olur şuanda karamsar olmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olacaktır. sonuçta bu kişi özele muayene olsa bile aldığı ilaçlar siciline işlediğini düşünüyorum 8 yaşında yeğenime geçtiğimiz aylarda doktor bir ilaç yazmış eczanede çalışan arkadaşım eğer bu ilacı kullanırsanız siciline işler ileride aşçı olmak isterse olmaz bu ilaç tırnak diplerine kalıntı bırakıyor bu ilacı kullananlar aşçılık yapmaz demişti doktora sorduğumda evet dedi bize başka bir ilaç yazdı bence siz moralinizi yüksek tutun bipolar tanısı koymuş biri vizesini aldı ben neden almayım diye düşünün
@T-C-Kubilay-Dikici Allah razı olsun hayal işte türkiye’de yaşadığımızı unuttuk bu hayalle 
"Olacağı varsa oluyor" müthiş bir söz. Süreç gerçekten öyle işliyor çünkü, 23 Aralık günü mülakata girdim 16-17 sinde girip vizesini alanlar var..
"Olacağı varsa oluyor" müthiş bir söz. Süreç gerçekten öyle işliyor çünkü, 23 Aralık günü mülakata girdim 16-17 sinde girip vizesini alanlar var..
Çılgın sayısal Loto 1 Milyar Tl olmuş, ikramiye size çıksa yinede ABD’ye taşınmak istermiydiniz?
🫡
@LSkae bilgilendirme için teşekkürler az önce sisteme 10 kolon oynattım
alırsam dünyayı gezerim 
@LSkae Evet giderdim çünkü burda Bağcılarda 3+1 eve 5 milyon para vereceğime biraz daha üstüne koyup California'da bir villa alırdım 
@LSkae dolaylı yoldan bile neler neler çalınıyor bu ülkede. Doğrudan keş parayı sana bana yar ederler mi sanıyorsun?
arkadaşlar dv2027 bu ay veya haziranın ilk yarısında başlar mı sizce ?
@nvd05 Onu keşke biz de bilsek 
@Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@nvd05 Onu keşke biz de bilsek
Dvlottery tarihinde hiç atlanan yıl olmamış sanırım bu yıl olursa ilk olur valla eğer yapılacaksa bu yıl DV27 artık bence en geç haziran ayı içinde başlaması gerekiyor. başvuru süresi 1 ay olsa temmuzdan itibaren 3 ayda anca başvuruları kontrol ederler zaten.
DV2018'den beri Has not been selected, bu senede durduruldu. Bizdeki bahtsızlık nedir arkadaş.