Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @LSkae , öncelikle geçmiş olsun. Eğer yeşil kartı kazanırsanız bunu mutlaka sağlık muayenesinde veya mülakatta sağlık sorunlarınız sorulursa belirtiniz. Olur da bunu söylemeden ABD'ye giriş yaparsanız ve bu sonradan yetkililerin gözüne çarparsa daha üzücü sonuçlara neden olabilir sizin için. Nerede olursak olalım dürüst olmalıyız.

• @TTKvY bunu söylersem direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@LSkae 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuşsun. Ancak cevabını forumda aramayıp gidip başka yerlerde aramışsın. Kaldıki yalan yanlış bilgi bulmuşsun. Sonra buraya gelip bu yalan bilgiyi yazmaman gerekiyor. Eğer başka yerlere gidip araştırmak yerine forumda araştırsaydın @ssoydan88 üyemizin aynı hastalık olmasına rağmen amerikaya gittiğini görürdün.

• @ayvalik10 onla özelden konuştum bile. 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuyorum ayrıca. Yalan yanlış bilgi verdiğimde yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@LSkae
    b0817461-8f5e-4747-9d31-08c3366d1bac-image.png

532ef58b-9175-4bba-8c47-1cab3083db7c-image.png

buradaki kişi senin ismin dimi. LÜTFEN araştırmadan cevap yazma. Yalan yanlış bilgi vermiyorum dediğin 3 yukarı ileti sen yazmadın mı yoksa senin hesabına girip başkası mı yazıyor bu cümle senin iletinden almadım mı şimdi

" direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor"

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@LSkae Merhaba öncelikle sorularınız bir kaç kere bende denk geldim ben sizin için kısa bir araştırma yaptım eşine greencard çıkıyor ayrıca eşinde bipolar teşhisi konmuş bir kişinin deneyimini okumanız için size atıyorum

image.png

Kişinin tüm yazılarına ulaşmak için bu bağlantıyı kullana bilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/user/ssoydan88

şöyle bir bilgi vereyim eğer arma yerine sizin merak ettiğiniz bir kelime olursa onu yazarsanız o konuyla ilgili bütün yazılara ulaşırsınız Bu kişi greencard alıyor sürecini tamamlıyor amerikaya yerleşiyor karamsar olmanıza gerek yok @ATS16 'da sorduğunuz soruda size söylediği gibi ''Bipolar bozukluğunuzun olmasi saglik muayenesi esnasinda yonlendirileceginiz/yonlendirirse goruseceginiz psikologun degerlendirmesine kalmis, konu ile ilgili kesin yargilara varmayin'' herşeyden hayırlısını dileyin ve kendinizi sürecin akışına bırakın

image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici eşi özelden muayene olmuş hiç devlete gitmemiş devlette bipolar yanışı yok onlarda bu sebeple hiç söylememeyi tercih etmiş ben özel mesajdan konuşmuştum. İlginiz için teşekkürler.

• ⭐⭐

@LSkae Bence karamsar olmayın siz önce bir kazanın inanın olacağı varsa zaten olur şuanda karamsar olmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olacaktır. sonuçta bu kişi özele muayene olsa bile aldığı ilaçlar siciline işlediğini düşünüyorum 8 yaşında yeğenime geçtiğimiz aylarda doktor bir ilaç yazmış eczanede çalışan arkadaşım eğer bu ilacı kullanırsanız siciline işler ileride aşçı olmak isterse olmaz bu ilaç tırnak diplerine kalıntı bırakıyor bu ilacı kullananlar aşçılık yapmaz demişti doktora sorduğumda evet dedi bize başka bir ilaç yazdı bence siz moralinizi yüksek tutun bipolar tanısı koymuş biri vizesini aldı ben neden almayım diye düşünün

• @T-C-Kubilay-Dikici Allah razı olsun hayal işte türkiye’de yaşadığımızı unuttuk bu hayalle 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici

"Olacağı varsa oluyor" müthiş bir söz. Süreç gerçekten öyle işliyor çünkü, 23 Aralık günü mülakata girdim 16-17 sinde girip vizesini alanlar var..

• @T-C-Kubilay-Dikici

"Olacağı varsa oluyor" müthiş bir söz. Süreç gerçekten öyle işliyor çünkü, 23 Aralık günü mülakata girdim 16-17 sinde girip vizesini alanlar var..

• Çılgın sayısal Loto 1 Milyar Tl olmuş, ikramiye size çıksa yinede ABD’ye taşınmak istermiydiniz? 😀🫡

• ⭐⭐

@LSkae bilgilendirme için teşekkürler az önce sisteme 10 kolon oynattım 🙂 alırsam dünyayı gezerim 🙂

• @LSkae Evet giderdim çünkü burda Bağcılarda 3+1 eve 5 milyon para vereceğime biraz daha üstüne koyup California'da bir villa alırdım 😃

• @LSkae dolaylı yoldan bile neler neler çalınıyor bu ülkede. Doğrudan keş parayı sana bana yar ederler mi sanıyorsun?

• arkadaşlar dv2027 bu ay veya haziranın ilk yarısında başlar mı sizce ?

• @nvd05 Onu keşke biz de bilsek 😃

• @Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@nvd05 Onu keşke biz de bilsek 😃

Dvlottery tarihinde hiç atlanan yıl olmamış sanırım bu yıl olursa ilk olur valla eğer yapılacaksa bu yıl DV27 artık bence en geç haziran ayı içinde başlaması gerekiyor. başvuru süresi 1 ay olsa temmuzdan itibaren 3 ayda anca başvuruları kontrol ederler zaten.

• DV2018'den beri Has not been selected, bu senede durduruldu. Bizdeki bahtsızlık nedir arkadaş.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |