[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@cevocevo belki biz ds260da çocugumuzu yazdığımız için olabilir, bilemiyorum ama bizim sürecimiz bu şekilde işledi :)
-
@bsk DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@cevocevo belki biz ds260da çocugumuzu yazdığımız için olabilir, bilemiyorum ama bizim sürecimiz bu şekilde işledi :)
O yüzden olduğunu sanmıyorum. Haksız bir para tahsil etmişler sizden, hatta bence talep ederseniz iade bile alabilirsiniz o parayı. Yine de sağlık olsun, umarım bir an önce vizelerinizi alırsınız
-
@daydreamer Evet olabilir, dediğim gibi benimde düşüncem sizin gibiydi ama inanın artık sorgulamıyoruz biran önce sonuçlanmasını diliyoruz tabiki olumlu olarak. Belirsizlik çok yıpratıcı bir süreç oldu. İyi dilekleriniz için cok teşekkürler.
-
@muhendis87 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar
Ds260 formunda greencard in geleceği geçici bir adres yazmıştık Mayis daki mülakatimiza. houston a gidiyoruz orda oturan biri varsa adres konusunda yardımcı olabilir mi veya baskatavsiyesi olan var miilgili konu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek -
@cevocevo hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@bsk DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@daydreamer merhaba teşekkür ederiz, nedenini bilmiyorum ancak bize gelen mailde de zaten bu belirtiliyordu.
Bir karisiklik olmus olmali. Sadece vize alacak kisiler icin $330 vize ucreti aliyorlar. Eger kiziniza DS260 formu doldurduysaniz ya da sizinle beraber mulakata girdiyse yanlislikla almis olabilirler, eger geri almak istiyorsaniz email gonderin, sizi yonlendirirler. Sizin dosyaniza bakan konsolos yerine oradaki yardimci memurlar genelde bu tur islemleri yapiyorlar, bastan sona kadar tek bir kisi isleri yurutmedigi icin boyle karisikliklar olabilir.
-
@crazycells yönlendirme için teşekkürler dediğiniz gibi olmuş olabilir. İdari işlemimiz bittikten sonra bununla ilgili mail atacağız.
-
Arkadaslar birseyi merak ettim haftaya randevusu olan herkesin mi tarihi ertelendi?
-
Ankaradan email geldi esim icin yazan bolumde ds260 formunu tamamlayin diye yaziyor biz daha once tamamlamistik hatirlatma amaclimidir yoksa eksik birsey mi yaptik acaba? Yardimci olurmusunuz
-
@ayktsglm DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Ankaradan email geldi esim icin yazan bolumde ds260 formunu tamamlayin diye yaziyor biz daha once tamamlamistik hatirlatma amaclimidir yoksa eksik birsey mi yaptik acaba? Yardimci olurmusunuz
Eger tamamladiysaniz sorun yok.
-
@crazycells cok teşekkürler
-
Arkadaşlar uscis ücretinin ödenmesine yönelik gidilecek tarihten 1-2 hafta önce yatırın gibi bir öneri olduğunu gördüm. Bunun özel bir nedeni var mıdır. Yani ben şimdi ödeyip Eylülde gitmeyi planlıyorum. Çok erken ödemenin bir dezavantajı var mı acaba.
-
@the-black-eagle DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar uscis ücretinin ödenmesine yönelik gidilecek tarihten 1-2 hafta önce yatırın gibi bir öneri olduğunu gördüm. Bunun özel bir nedeni var mıdır. Yani ben şimdi ödeyip Eylülde gitmeyi planlıyorum. Çok erken ödemenin bir dezavantajı var mı acaba.
Önerilen genelde gitmeden "en geç" 1-2 hafta önce ödemeyi yapmaktır. Daha erken ödemenin olumlu veya olumsuz bir etkisi olmaz.
Biz Uscis ödemesini Nisan ayında yapıp girişi Ağustos'ta yapmıştık.
-
@knnrn teşekkür ettim. Ödeyelim çıksın aradan o zaman 😊
-
sayın @bsk anlattgınız şeylere göre benzer yönlerimiz var bizimde.mesajlarınızı okuyunca sormak istedim.memur olmayı sizce neden sorun ediyolar?sormamın nedeni eşimde memur mecliste.diğer sorum hesaptaki fazla paradan kastınız çok büyük bir paramı?
-
@nwtzki merhaba, açıkcası bende bunlardan dolayı ap bırakıldığını forumda öğrendim, ilgili konu başlığı FY2019 Administrative Process, burada Ticaret bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı Yabancı Varlıklar Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dış işleri Bakanlığı Uluslararası Güvenlik ve Yaygınlaştırma Bürosunda calısanların ap kaldığı belirtilmiş, her memur kalmıyor anladığım kadarıyla, para konusunuda bilemiyorum yüklüden kasıtları nedir önemli olan o gelirin kanıtlanabilir olması, zaten bizim kalma sebebiz tahminimizce aklımıza gelen bişeydi eşimin isminden dolayı bu konuyu daha detaylı ilgili başlıkta anlattım, daha öncede yaşadığımız bir konu.
-
@bsk iyi akşamlar yazdıklarınızı okudum da bankada 2 yıllık birikmiş nakit imiz var hayvancılık ile uğraşıyor eşimin ailesi ama şirket falan değil mülakat gününde bu para nereden kazandınız dediklerinde hayvancılık diyecez ama resmi kağıtüzeri değil AP ye bırakırlar mı bu yüzden
-
@bsk ben ne kadar çok para o kadar şansımız yüksek sanıyordum
-
hesaptaki yüksek miktarlı para sorun yaratmıyor, dert etmeyin .
-
@yılmaz merhaba burda bi yanlış anlaşılma oldu galiba 😊 biz parayla alakalı bir konudan dolayı idari işleme kalmadık, zaten o yönde bir soru dahi sorulmadı, devlet memurluğu, bankada yüksek miktarda para, yurtdışına cok seyahat gibi nedenlerden dolayı kalındığını ben örnek olarak yazdım bende bunları forumda okudum. bankadaki yüksek paradan kasıtları yada limitleri nedir detaylı hiç bir bilgim yok. bu konuları sayın @crazycells daha detaylı biliyor olabilir, ben neden ap kaldığımızla ilgili düşüncemizi FY2019 başlığında detaylıca yazdım oradan bakabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum