Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• EB2 NIW vizesine eşim çocuğum ve kendim için bir avukat aracılığıyla başvuralı 19 ay oldu, 140 sürecine başvurduk, ancak hala haber yok. bu üsreç daha ne kadar sürecek, ne kadar bekleyeceğiz? sürecin hangi aşamasında olduğumuzu bilmek içni ne yapmamız lazım.

• @Rosesy keşke premium yapsaydınız hiç değilse bu kadar kaygılanmazdınız. Ben premium yaptım başvurunun ilk haftası onaylandı. Ücret düşündürücü oluyor ama bu kadar beklemekten bence daha iyidir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

• Muslu Law Firm

@vedat-Halitoğlu, içinde söyledi: EB2 NIW en fazla ne kadar sürer?

@Rosesy keşke premium yapsaydınız hiç değilse bu kadar kaygılanmazdınız. Ben premium yaptım başvurunun ilk haftası onaylandı. Ücret düşündürücü oluyor ama bu kadar beklemekten bence daha iyidir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Sayin @Rosesy, buugn itibari ile USCIS tahminlerine gore I-140in EB2 NIW kategorisinden onayi 26.5 ay surmektedir. Vize numarasi mevcuttur. Sureniz doldu( 26.5 ay) ise hemen onalyi alabilmeniz gerekir. Basvuru tarihinizden itibaren 26.5 ay gecmedi ise daha sonuc almamaniz normaldir. Surec devam ederken de hizlandirma talebinde bulunabilirsiniz. Detayli bilgi icin bu linke bakiniz. https://www.uscis.gov/forms/all-forms/how-do-i-request-premium-processing. I-907 formu ile hizlandirma yapabilirsiniz, sonucu 45 gunde alma ihtimaliniz yuksektir ve ekstradan 2,965 USD odemeniz gerekecektir. Hizlandirma yaparsaniz basvurunuzu bir ust hizlandirilmis kategoriye gecirmis olursunuz ( Avukatinzdan talep sekliniz bu sekilde olacaktir "upgrade the petition to premium processing").

Benzer Başlıklar

• 2
  • 5
  • 3
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |