Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB2 NIW en fazla ne kadar sürer?


  • EB2 NIW vizesine eşim çocuğum ve kendim için bir avukat aracılığıyla başvuralı 19 ay oldu, 140 sürecine başvurduk, ancak hala haber yok. bu üsreç daha ne kadar sürecek, ne kadar bekleyeceğiz? sürecin hangi aşamasında olduğumuzu bilmek içni ne yapmamız lazım.


  • @Rosesy keşke premium yapsaydınız hiç değilse bu kadar kaygılanmazdınız. Ben premium yaptım başvurunun ilk haftası onaylandı. Ücret düşündürücü oluyor ama bu kadar beklemekten bence daha iyidir. Hayırlısı olsun hakkınızda.


  • @vedat-Halitoğlu, içinde söyledi: EB2 NIW en fazla ne kadar sürer?

    @Rosesy keşke premium yapsaydınız hiç değilse bu kadar kaygılanmazdınız. Ben premium yaptım başvurunun ilk haftası onaylandı. Ücret düşündürücü oluyor ama bu kadar beklemekten bence daha iyidir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

    Sayin @Rosesy, buugn itibari ile USCIS tahminlerine gore I-140in EB2 NIW kategorisinden onayi 26.5 ay surmektedir. Vize numarasi mevcuttur. Sureniz doldu( 26.5 ay) ise hemen onalyi alabilmeniz gerekir. Basvuru tarihinizden itibaren 26.5 ay gecmedi ise daha sonuc almamaniz normaldir. Surec devam ederken de hizlandirma talebinde bulunabilirsiniz. Detayli bilgi icin bu linke bakiniz. https://www.uscis.gov/forms/all-forms/how-do-i-request-premium-processing. I-907 formu ile hizlandirma yapabilirsiniz, sonucu 45 gunde alma ihtimaliniz yuksektir ve ekstradan 2,965 USD odemeniz gerekecektir. Hizlandirma yaparsaniz basvurunuzu bir ust hizlandirilmis kategoriye gecirmis olursunuz ( Avukatinzdan talep sekliniz bu sekilde olacaktir "upgrade the petition to premium processing").


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    5 İleti
    407 Bakış
    electronics.egeE
    @redsat2000 teşekkürler.
  • 0 Oy
    3 İleti
    390 Bakış
    EylemE
    @claudia-j-muslu çok teşekkürler.
  • 0 Oy
    2 İleti
    332 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @color, içinde söyledi: 6 aydan fazla Amerika dışında kalmak naturalizasyon.... Merhabalar.... Pandemi sırasında 2020 yılı 11 ay Amerika dışında kalmak zorunda kaldım....Bu durum naturalizasyon başvurumu etkiler mi acaba pandemi olması ve olağanüstü durumların oluşması ( uçuşların olmaması ve devamlı yapılan seyahat etmeyin uyarıları....) Naturalizasyon sürecimiz kesintiye uğramış midir yoksa pandemi süreci için farklı bir bakış var mi acaba şu an için....ilgi paylaşıp yardımcı olmanız ricası ile.... Sayın @color, Altı aydan fazla ABD dışında kalışınızı vatandaşlık başvurusunda ekstradan açıklamanız gerekecektir. Açıklama pandemi nedeni ile uçuş yoktu ise ve bu gerçekten böyle idi ise bu durum kabul edilebilir. ABD’ye giris12 ay veya fazla gecikmiş ise bu durum vatandaşlık başvurusunu olumsuz etkiler. Bazen ekstradan zaman bekleyip sonra vatandaşlık başvurusunu yapmak gerekir. Teşekkürler.
  • EB2 mi EB3'e mi uygunum?

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    3 Oy
    3 İleti
    569 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Jackhead, içinde söyledi: EB2 mi EB3'e mi uygunum? Merhaba, Amerikaya şirket içi transfer olma durumum bulunuyor. Şöyle bir sorum bulunuyor; eğitimim mühendislik üzerine. 15 yıllık iş deneyimimin son 8 yılında aynı şirkette mühendislik değil finans alanında çalıştım ve müdür seviyesindeyim. Amerikadaki pozisyon da finans alanında manager pozisyonu ancak altında çalışanı bulunmuyor. Eğitimim mühendislik olsa bile, 8 yıldan fazla finans deneyimim olduğu için EB2 kategorisinden green card'a başvurabilir miyim?( Master'ım yok,) yoksa EB3'e mi uygun olur? çok teşekkürler Sayın @Jackhead, İşe alınacağınız pozisyon ile sizin özgeçmiş ve tecrübenizin uyumlu olması çok önemlidir. Aksi halde işyeri sizin için sponsor olsa bile ret alabilirsiniz. İşin tanımı ve özgeçmişine bakmadan hangi kategoriye uygun olduğunuz belirlemek mümkün değildir. Şirket içi transfer söz konusu ise L1 vizesi ile transfer yapabilirsiniz. Bazı şirketlerin L1 blanket başvuruları olduğu için transfer çok kolay olmaktadır. Transferden sonra genelde EB2 veya EB3 yeşil kart sureci baslar. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum