Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @Numan-Zafar PD tarihi 2024 olanlara welcome letter Ekim ayında gelmeye başladı; en erken DQ olanlar ise Kasım ayında onay alanlardı. Şu an DQ sürecini tamamlamış ve PD'si 1 Nisan'dan önce olan herkes mülakat mailini aldı. Şimdi sırada Kasım ile Şubat ayları arasında DQ olan grup var; sıradaki maillerin onlara gelmesi bekleniyor. Bu aralıkta çok büyük bir yığılma görünmüyor. Mevcut atmosferde 75 ülke yasağının kalkması ise neredeyse imkânsız.

• @biophys Ankara konsoloslugun yanindaki binada bir emanetci yazisi gormustum ben.

• benim avukat, instagram hesabından PD Temmuz 2025 olan EB2 NIW dosyasına ilişkin Şubat 2026 da gelen I-I40 onayı paylaştı. Ben bu konuda baya heyecanla bekliyorum açıkçası ilk aşamayı. İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz.

• 16 Nisana mülakat mailim geldi.

• Welcome letterim geldi mail ile ancak ceac da ödeme sayfasında işlem yapılamıyor şuan. İlerleyen saatlerde düzelir diye düşünüyorum

• 8 Nisan Mülakat geldi

• @mmeder hayırlı olsun hocam.

• Mülakat maili gelenlere hayırlı olsun

• @emkey çok teşekkür ederim.

• Tecrübesi olan arkadaşlardan bir bilgi rica edecektim. usvisascheduling doldururken sadece benim bilgilerimi girebiliyorum. eşim ve oğlum için hiçbirşey gözükmüyor. formu doldurmayı bu şekilde mi devam edeceğim yoksa grup oluştur ile mi? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• @mmeder Kendiniz için hesap oluşturup vize teslim randevusu alıyorsunuz, ilerleyen aşamalarda eşinizi ve çocuğunuzu dependent kısmından ekliyorsunuz. Sonrasında çıkan teslim barkodundan üçünüzün de bilgileri yer alıyor

• Mülakatlar, bekleyişler çok heyecanlı. Ama bu evrak işleri bitince esas macera ve kopuş başlayacak..Biz ailece 1 ay önce giriş yaptık, 1 hafta kaldık ve sarı zarflarımızı teslim edip, süreci başlattık. Esas yerleşmek için gidiş haziran'da olacak. Ev bulma, yerleşme, çocuğun okulu, iş arayışları, dil-kültür meseleleri.. Umarım ki güzel şeyler olur, sürecimizi buradan paylaşacağız. Heyecanla bekliyoruz..

• @emkey birkaç gün sürebiliyor.sonrasında açılıyor

• @media çok teşekkür ederim.

• @media tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. dependent kısmını göremiyorum. grup ekle seçeneği var bir de UID ile arama. UID zaten hiç bir yerde bulamıyorum.

• @sbsb2025 Hayirli olsun hocam insallah. Bu durumda green card için başka bir adres mi verdiniz acaba? Ayni adres DQ olurken form asamasinda da verilen adres mi acaba yoksa giris yaparken belirtmek yeterli midir?

• @caner1245 HAyırlı olsun Caner Hocam

• Mülakat Randevusu alan hocalarımıza şimdiden hayırlı olsun ...

• Merhaba arkadaşlar,

NVC’ye gönderilecek belgeler arasında vukuatlı nüfus kayıt örneği de yer alıyor. e-Devlet’te bu belge için üç seçenek bulunuyor: kişi, aile ve nüfus aile.

Aile seçeneğini seçtiğimde yalnızca kişinin kendisi, eşi ve alt soyu görünüyor.
    Nüfus aile seçeneğini seçtiğimde ise kişinin kendisine ek olarak anne ve babası da ayrı satırlarda yer alıyor; yani hem alt soy hem de üst soy bilgileri görünüyor.

Bu durumda vukuatlı nüfus kayıt örneği alırken sadece “aile” olanı mı seçmeliyiz, yoksa “nüfus aile” olanı mı seçmemiz gerekiyor?

• @caner1245 Hayıırlı olsun şimdiden başarılar...

Benzer Başlıklar

• 1
  • 40
  • 47
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |