Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, posta ile başvurumuz sonrası mülakat gerekli yazısını aldık biz de. Falat 3 gündğr sistemden randevu alamıyoruz.
    Başvurunuzun mevcut durumu nedeniyle planlamak mümkün değildir. Oturumu kapatın 1 saat bekleyin... vs

Bu durumla karşılaşan oldu mu acaba? Sonrasında ne zaman ve nasıl düzeldi?

Destek dosyası açtım halen cevap beklemekteyim

Teşekkürler

• ⭐⭐

@dilaradrk Merhaba vereceğim bilgi daha önce sizinle aynı durumu paylaşan bir deneyimde okuduğum cevabı vereceğim deneyimi aradım bulmadım bu yüzden net bir bilgi yada güncel bir bilgi olmayacaktır. daha doğru net bilgiyi deneyimleyenler verecektir.

Sizinle aynı durumu paylaşan bir forum kullanıcısı vardı o şu şekilde çözmüştü seyahati yakındı bu yüzden giderken yanında eksi pasaport (vize basılı) + yeni pasaportu ( yeni soy isimliolan) + boşanma evrakları ( ingilizceye çevrilmiş ve onaylı) + nufus kayıt örneği ( soy isim değişikliğini gösterir şekilde) bu evraklarla gittiğini amerikada geçişinde memur sorduğunda ise boşandım soy ismim değiştirdim demiş ve sorunsuz geçtiğini söylemişti

• @T-C-Kubilay-Dikici desteginiz için çok teşekkür ederim

• @burcuyilmaz inanin ben o kadar cok sorun yasadim ki neyi nasil cozdum tam hatirlayamiyorum. Yanilmiyorsam mevcut basvurumu kapatip, yeni basvuru acmistim, ama emin degilim.

• @T-C-Kubilay-Dikici mevcut vizemin de iptal edildigini daha sonradan ogrendim.
    @dilaradrk benim tavsiyem mevcut vizeniz varken yenilemeye basvurup da risk almamaniz yonunde olur.
    Vizeme guvenip gidis donus bilet almistim o da yandi.

• ⭐⭐

@fafaynk bilgilendirme için teşekkürler @gucarslan bey sizin de bilginiz olsun

• Merhaba. Bugün, vize yenilemek için teslim ettiğim pasaportum, mülakata katılmam gerektiği belirtilen yazının yanına tik atılarak beyaz bir kağıt ile teslim edildi. Ayrıca, 3 ay daha geçerli olan vizem iptal edilmiş. Bundan sonraki süreç için tecrübesi olanlardan yardım rica edeceğim.

-Randevu için “Başvuruyu Kapat ve Yeni Başvuru Başlat” kısmından mı yeni randevu oluşturmam lazım? Bura değil ise hangi başlık altında bu işlemi gerçekleştireceğin?

-Önceki vize mi bekarken almıştım. Şu anda evliyim ve bür çocuğum var. Sürece tek mi devam etmeliyim yoksa beraber mi girmrmiz mantıklı olur? (Eşim ve oğlumun hiç yurtdışı geçmişi yok)

Şimdiden değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• @fafaynk çok teşekkür ederim

• @cigogo merhabalar
    Sizinle aynı durumdayız. Sonrasında takip başlığı altından yeni bir tarih seçmek gerekiyor. Biz bu moktada bir hata alıyoruz.

Eğer hata almazsanız direkt orada tarihler çıkıyor.

Başvurunuza ailenizi eklediğinizde süreç nasıl ilerler onu bilemiyorum maalesef.

Konsolosluk ile görüştüğümde hata nedeni ile ilgili birkaç gün beklememiz gerektiğini söylemekteler.
    Başvurunuzu ancak hata alırsanız kapatmanız ve yeniden açmanız noktasında Sizin de telefon ike destek almanızı öneririm

• @cigogo Bende de durum aynı. Konsoloslukla iletişime geçtim ve bana kesinlikle eski başvuruyu kapatmamam gerektiğini bildirdiler. İlerleyen günlerde mevcut başvuru durumum sisteme işlendikten sonra yeni bir başvuru seçeneği görüneceğini ve oradan randevu almam gerektiğini bildirdiler. Şayet bir hafta içinde yeni başvuru seçeneği görünmezse, müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirmemi istediler ve bu konuda bir kayıt oluşturacaklarını ilettiler bana.

• Cevaplarını için çok teşekkür ederim. @nxtime müşteri hizmetleri derken, VFS mi yoksa konsolosluğu mu kastettiniz?

• @cigogo Konsolosluğun iletişim numarasını kastettim. Telefon numarası şu. +90 850 390 1950
    Gün içinde onlarla tekrar iletişime geçeceğim, çünkü herhangi bir güncelleme olmadı.

• Merhabalar, sistemdeki hata hala devam ediyor. Randevu alabilen var mıdır acaba?

• Merak ettiğim bir konu var. Diyelim ki evliyken vize aldık ancak daha sonra ditmeden önce bir sıkıntı oldu ve boşandık. Vize sıkıntıya düşer mi? çünkü pasaportta isim değişecek. Mesela greencardda da sıkıntı olur mu bu?

• @nxtime teşekkürler. Yarın da güncelleme olmazsa ben de arayayım.

• ⭐⭐

@çapa_12k Merhaba bir kaç ileti üstünüzde bu soru sorulmuştu bir göz geçirmeniz daha iyi olacaktır bu konu hakkında başka sorunuz var ise size ilgili konu başlığını atıyorum

Evlilik Sonrası Soyadı Değişikliği ve Eski Pasaporttaki Vize

• @burcuyilmaz @cigogo 3 gün önce mail gönderdim ve randevu alma bölümünün aktif olmadığını belirttim. Bu sabah yüz yüze randevu almam gerektiğini belirten mail'i aldım. Daha sonrasında usvisascheduling sitesinde yeni randevu almam için gereken button göründü ve randevumu planladım.

• @nxtime Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

• @nxtime Gözünüz aydın, bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Hangi adrese mail atmıştınız acaba? Hergün arıyorum, profilimden case açıyorum ama henüz bir gelişme olmadı maalesef

• @burcuyilmaz Teşekkür ederim. [email protected] adresine, Durumunuzu anlatan bir yazıyı, adınız soyadınız, pasaport numarası ve başvuru numarasını (AA ile başlayan) mail olarak gönderiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |