Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)


  • Mülakatta benden ustraveldocs çıktısını almadı memur. Ben alıyorlar diye biliyordum, bir yanlışlık mı oldu acaba?


  • @ulgen vsf ofise gönderdiyseniz daha hızlı işleme alınıyor ben konsolosluğa göndermiştim sonuçta bakıldı onay aldık ama süreç daha yavaş ilerliyor. Vsf aracılığıyla gönderdiyseniz önümüzdeki hafta içi güzel haberler alırsınız inşallah


  • @Turhan-0 tebrikler 🍾


  • USAtraveldocs çıktısı lazım siteye kayıt olamıyorum hiç bir şekilde olmuyor sürekli hata veriyor nedenini bilen var mı ?


  • E-postal veya isim mi kabul etmiyor? Bende de öyle oldu hala almadım çünkü


  • @Merve-Khan ne yapacağız o zaman


  • Ben de yazmıştım ama cevap veren olmadı ne yapacağız bilmiyorum nvc ye ikinci bir e mail verdiniz mi acaba onunla denesek nasıl olur?


  • @Merve-Khan ikinci bir mail vermedim bir mail üzerinden işlemleri yaptım


  • Mail mi atsanız acaba bu konula alakalı bir tanıdığımda da öyle olmuştu mail atmıştı ve düzelmişti


  • @Turhan-0 valla Ankara konsolosluğuna yolladım ben ama ceac sistemine eksik evrak yükleyeli 10 gün oldu ben boşuna onlardan pasaportlari yollayın maili bekledim şimdi pasaportlari onlar nezaman görüpte sisteme bakarlar acaba


  • @Merve-Khan mail attım bakalım gorecegiz


  • @ahmetZ
    Ben de bilmiyorum. Ama bilmeden kolayca yapmıştım. Sonra buradan başkalarının Türkçe olan alternatifle gittiklerinde sorun yaşadıklarını gördüm. Ingilizce siteden deneyin diyorlardı. İngilizceniz yeterli değilse bile en azından İngilizce bilen bir yakınınızdan yardım rica edin. Mesela eşim için başvuruyorum ben de İngilizce bilmediği için ben o kısımlarını yapıveriyorum (sponsor boşuna olunmuyor 🙂 ). Sizin eşiniz uzaktaysa yakında, hemen bakacak İngilizce bilen bir tanıdık olsun yanınızda. Sistem zor ve fazla bekleyince zaman aşımı oluveriyor ve sistemden düşüveriyorsunuz, tekrar şifre girmeniz gerekiyor, o yüzden hemen yanınızda birisi olsun diyorum eğer İngilizceniz yeterli değilse. İngilizce sistemden gitmeyi deneyin.

    adresinde 'Turkiye, Republic of' yazan yerdeki linke tıklayın. Türkiye Cumhuriyeti yazan yere değil. O sizi şu linke gönderir: https://www.ustraveldocs.com/tr/en/
    Oradan 'an immigrant visa' linkine tıklayın.
    Sizi şu sayfaya gönderir:
    https://www.ustraveldocs.com/tr/en/immigrant-visa

    Buradan da Select Document Delivery Address başlığı altındaki 'To register your document delivery return address online, select here ' linkine tıklayın. (Tabii sizin de pasaportunuzu teslim edecekleri adresi girip gerekli kargo ödemesini yapacağınız ve en sonunda barkod numarası alacağınız sisteme girmeye çalıştığınızı düşünüyorum) Barkodu en son sayfada gormeden sayfayı kapatmayın.

    Sizi işleme başlayacağınız sayfaya gönderecektir. Linki uzun: https://atlasauth.b2clogin.com/atlasauth.onmicrosoft.com/oauth2/v2.0/authorize?p=B2C_1A_ATOPRODUCTION_ATLAS_CLAIM_PROFILE&client_id=607d08d6-b63b-4735-ad82-05dfcff7efa4&nonce=defaultNonce&redirect_uri=https%3A%2F%2Fwww.usvisascheduling.com%2Fen-US%2FSignIn&scope=openid&response_type=id_token&prompt=login&ui_locales=en-US

    Ben oradan üyelik oluşturup yaptım. Biraz bekleyince tekrar tekrar şifre soruyor güvenlikten dolayı. Ama bu adımlardan sonra oluyor. Üye olduktan sonra tekrar tekrar bilgi soruyor hepsini doldurun. Şİfreyi şimdi girmiştim gene mi başka bilgi gireceğim demeyin. İki üç adımlı giriş gibi düşünün. Biz o şekilde tamamladık.


  • @Refiks Benden de almamışlardı


  • @ahmetZ Ceac sistemine girin iletişim bilgilerinize ikinci bir mail adresi ekleyin ve eklediğiniz ikinci mail ile kargo için yeni bir üyelik oluşturmaya çalışın. Sitenin uzantısı tr olduğu için vpn kullanmanızı onermem.


  • Ceac sistemine girdim iletişim bilgilerine girmek istedim sadece bu yazı çıktı iletişim bilgilerim görünmüyor “Case Has Been Transferred
    Your case has been transferred to your U.S. Embassy or Consulate General for processing. Please contact the U.S. Embassy or Consulate where your interview will be conducted to make any changes.”


  • @Refiks Tebrikler. 🙂 Vizenizi sorunsuz alacağınız için tebrik etmek istedim. Bizler de sevindik. Bana sanki onun çıktısını görmek istemeleri daha çok en başından bizim unutmadığımızdan emin olmaları içinmiş gibi geliyor. Çünkü sistem gereği zaten onu göreceklerdir. Ama açıkçası o konuda önde olan sizsiniz.
    Belki sizden öncekiler vizesini ve pasaportunu almış olan birileri tecrübesini aktarır. Bizler aynı soruyu bir ay sonra sorabiliriz.


  • @ahmetZ Vpn Kullanmayın olacaktı klavye hatası olmuş kusura bakmayin.


  • @ahmetZ Hala evrak yüklemeye açık olan bir site (ceac) acaba neden mail adresi eklemenize izin vermedi anlamış degilim. Dilerseniz bu konuda "hesap acamadiginizi ve baska bir mail adresi kullanmak istediginize dair konsolosluğa bir mail yazın veya onların müşteri temsilciliği ile iletişime gecin.


  • @Refiks yine sevindirici bir haber daha! cok sanslisiniz özellikle 221 g ya da baska bir sorun cikacagini bilerek gidip onay almaniz hediye gibi gelmistir size, tebrik ederim 🙌 bu arada bu sitenin gercekten sihirli bir gücü var ve insanlara çok yardimci oluyor psikolojik sürec ve enerji acisindan, kolektif güc birligi de yükseliyor bilgili insanlara denk geldigimizde, kendini verip sürece odaklanmak ve bilgi toplamak yetiyor gercekten.


  • @ahmetZ oradaki yardim destek hattını arayin sayfada numarasi var ama suan tam ismini hatirlamiyorum üst kisimlarda olmasi lazim mutlaka arayin ve net bir sekilde sorunu anlatin


Benzer Başlıklar

  • 22
  • 1589
  • 9
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum