Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Arkadaşlar selam ülkeye girişten kaç gün sonra ssn geliyor bilgisi olan var mı ve tecrübeli olan arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim

• @yeşim-yıldırım ben dünden beri bilgilerimi giriyorum ana bilgiye erişemiyorum bu durumu yaşayan var mı 😞

• Ceac visa check statusten durumu kontrol etmek istediğimde hiçbirşey çıkmıyor 😞

• @serdil Şuan denedim, çalışıyor. Belki bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekir, farklı tarayıcılardan da deneyin belki düzelir

• @Seyduna teşekkür ederim denedim buldum ready yazıyor benden 1 gün önce girene ulaştı pasaport sizce yapmam gereken birşey var mı

• @serdil yani henüz o aşamaları deneyimleyemediğim için ne söylesem yalan olur ama tek yapmamız gereken beklemek gibi görünüyor 🙂

• @serdil Issued yazması gerekiyor basılıp kargo firmasına verilmeye hazır haldeyse. Issued yazdıktan 2-3 gün sonra geliyor genelde

• @gigi25 @Seyduna teşekkür ederim desteğiniz için

• @serdil sizin viza onaylanmisti degil mi? Bana bir hafta icinde gelecek vizeniz dedi memur ama araya tatiller girdi gectigimiz pazartesi de onlarin resmi bir tatili varmis o yuzden calismiyorlarmis bugun toplam bir hafta oldu ama ses soluk yok :(.

• Bu ileti silindi!

• @Refiks, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Askerlik belgemin tercümesini aylar önce yüklemiştik ve karşısın da kabul edildi yazıyordu, zaten yüklemesek DQ olamazdım… bir kaç saat önce mail aldık askerlik belgenizi yükleyin diyor… ceac’e girip baktım askerlik belgesi yüklü olarak duruyor, böyle bir saçmalık yaşayan oldu mu daha önce arkadaşlar? İlla askerlik belgesi olarak değil herhangi belge de aynı durumu yaşayan birileri de olabilir mi?

problemim hala günceldir arkadaşlar*

• @yeşim-yıldırım evet Cuma günü onaylandı 1 hafta içinde göndereceğiz dediler bende merak ediyorum ses soluk yok 😞

• Merhabalar herkese, bugün 10.45'te sağlık randevum vardı.10.15'te oradaydım ama tam saatinde 10.45'te işlemlerime başlandı. İlk çıktığımız 4.kat inanılmaz yoğundu.Ve birkaç türk vatandaşı dışında herkes iranlıydı.İlk başta 5.katta kan vermek için çıktım. Buradaki hanımefendiler çok güleryüzlüydü. Burada 2.000 tl ödedim. Sonra 3.kata indim röntgen çekilmek için çok hızlı ve kısa sürdü işlemler. En son doktor hanıma kontrol olduk. Ama burada önlükle kontrol var. Pek anlam veremedim ama deri kontrolü yazıyordu duvarda galiba bundan dolayı.Doktor Hanım çok tatlıydı sohbet ettik, mesleğimi sordu, eşimin yaşadığı eyaleti sordu.Biz konuşurken o da aşılarımı yapıyordu, hiçbir acı ve semptom yaşamadım. Sonra muayenem bitti ve çıktım. 19.000 tl burada ödedim. Saat 3'e kadar aramazsak dönebilirsiniz dediler. Bir sorun olmadan atlattım çok şükür, darısı diğer arkadaşlarımın başına. Şimdi sırada mülakat var artık 🙂

• Benim dosya 221g sonrası refused oldu sponspordan dolayı Allah rızası için yalvarıyorum bir sponspor gerekiyor yok mu bir allahın kulu yardımcı olabilecek

• @seda-2 Benzer durumlardayız. e devletten alınan tarihi gecmiş barkodların yenilerini alıp yüklesek veya en azından yanımıza alsak fena olmaz gibi.

• @rock Benimkisi 25 yıl öncesinin bilgisi ama fazla değiştiğini sanmıyorum. İlk hafta SSN ofisine gidiyorsunuz. Hatta ilk gün bile gidebilirsiniz ve başvuruda bulunun. Daimi bir adresiniz olsun. Adresinize bir ay veya o civarda bir sürede geliyor. Ama bu arada işvereninize başvuruda bulunduğunuza dair bilgi veriyorsunuz ve SSN beklerken çalışmaya başlayabiliyorsunuz. Benimkisi hatta güvenliği bol bir şirketti orada bile sorun çıkmamıştı, kendileri de araştırmışlardı hatta. Fakat başvuruda bulunmanız önemli. Şahsen gidiliyordu.

• @Yuri-Spaky geçmiş sayfalar da mülakat görevlisine online yüklediğim dosyaları mı yoksa güncel olanlarımı istersiniz diye soran bir arkadaşa görevlinin; güncel olanlarını dediğini görebilirsiniz.

• @serdil simdi aradim ustraveldocs yardim sayfasindaki numarayi 10 is gunu icerisinde gonderilir pasaportlar 6 is gunu gecmesi normal hatta erken sayilir ve herkesin dosyasinin gonderilme suresi farklidir bu vizenizin onaylanmadigi ya da bir problem oldugu anlamina gelmiyor dedi kadin. Icimiz rahat olabilir yani

• @yeşim-yıldırım Pazartesi Martin Luther King day idi. Resmi tatil.

• @Refiks Ben de nereden okudum diyordum. 🙂 Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 41
  • 22
  • 9
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |