Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@akara

Frankfurt’ta connection bekleme süresi ne kadar? Bir de PHL - FRA uçuşlarını her iki yönde de code share antlaşması olan Discover Airlines mı icra ediyor? Bekleme süresi uzun değilse iyi fiyat bu bagaj hakkı ile. İyi uçuşlar 🙏🏻

• @ATS16 evet aynen discover airlines yapiyor. Turkiye almanya arasi luftansa, amerika ucusunu discover airlines yapiyor. Bekleme suresi 5-6 saat daha oncede ayni güzergahı kullandim. Fiyat performans olarak gayet iyi sagolun.

• Air Serbia ile bazen İstanbul’dan New York’a Belgrad aktarmalı, 350–400 USD civarında ve 1×23 kg bagaj dahil biletler görüyorum. Daha önce deneyen oldu mu? Nasıl değerlendiriyorsunuz?

• @zakaria bunu bende gördüm bir kaç ileti önce sormuştum yakın zamanda deneyimleyen oldu mu diye sanırım ben bu şekilde gideceğim hafta sonu biletimi alacağım şubat sonu veya mart başı için

• @zakaria gecen sene ucmustum, gayet iyiydi.

• @ucangeyik teşekkürler o zaman alma zamanı geldi 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Lufthansa Group, uçaklarında powerbank (taşınabilir şarj cihazı) kullanımını yasaklayan ilk Avrupalı havayolu oldu. Yeni uygulama 15 Ocak 2026'dan itibaren yürürlüğe girdi.

Power banks on board: updated regulations starting 15 January 2026

Lufthansa tüm şirketlerinde 'powerbank'i yasakladı

Yasak Lufthansa Group’u da kapsıyor

Powerbank yasağı yalnızca Lufthansa ana markasıyla sınırlı değil. Lufthansa Group bünyesindeki şu havayolları da uygulamadan etkilenecek:

Swiss International Air Lines
    Austrian Airlines
    Brussels Airlines
    Air Dolomiti
    Edelweiss Air
    Eurowings
    Discover Airlines
    SunExpress
    ITA Airways

• Merhabalar ABD den Turkiyeye uçak bileti almak icin hangi uygulamaları kullanmayi önerirsiniz?

• @pearly

• @ATS16, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Lufthansa Group, uçaklarında powerbank (taşınabilir şarj cihazı) kullanımını yasaklayan ilk Avrupalı havayolu oldu. Yeni uygulama 15 Ocak 2026'dan itibaren yürürlüğe girdi.

Power banks on board: updated regulations starting 15 January 2026

Lufthansa tüm şirketlerinde 'powerbank'i yasakladı

Yasak Lufthansa Group’u da kapsıyor

Powerbank yasağı yalnızca Lufthansa ana markasıyla sınırlı değil. Lufthansa Group bünyesindeki şu havayolları da uygulamadan etkilenecek:

Swiss International Air Lines
    Austrian Airlines
    Brussels Airlines
    Air Dolomiti
    Edelweiss Air
    Eurowings
    Discover Airlines
    SunExpress
    ITA Airways

yani yasaklamamislar sadece bir duzenleme getirmisler . Gazete haberi basligi sanki tamamen yasakmis gibi lanse ediyor ama bir duzenleme getirmisler . Kabin icinde carry onla beraber overhead bin ' e konulmadigini nasil kontrol edecekler , o kisim cok eglenceli.

• ⭐⭐⭐⭐

@cnpist

uçuş esnasında cep telefonu, tablet ve benzeri elektronik cihazları powerbank kullanarak şarj etmeyi “yasaklamışlar”, yapılan düzenleme bu.

Artık uçağa binerken iki seçenek var, birinci seçenek full şarj ile bineceğiz. İkinci seçenek kablo var ise ekran altındaki usb veya koltuk altı priz varsa onu kullanabileceğiz sadece.

Baş üstü dolaba koymamak yolcunun sorumluluğunda olmalı zaten, dolapta çanta içerisinde powerbank’ta olası bir sorun sonucu uçakta ölümcül bir sıkıntı oluşunca canından olacak/zarar görecek kişi zaten yolcunun kendisi olacak ve o uçuştaki diğer kişiler.

• @ATS16 evet ama gazete basligi oyle bir atiyor ki, ingilizce de regulation derken turkcede yasak kelimesi kullanmislar. Sozum size degil, tik almak icin yapilan haber basliklarina .

• Merhabalar

Sürekli Chicago’ya Thy ile uçtuğum için Avrupa aktarmalı hiç uçmadım malum Thy ile biletleri çok pahalı . Lufthansa ile Antalya - İsviçre - Chicago bileti çok uyguna buldum Greencard ile aktarmada sıkıntı yaşar mıyız deneyen varsa yada farklı önerdi olan var mıdır

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiEce, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Merhabalar

Sürekli Chicago’ya Thy ile uçtuğum için Avrupa aktarmalı hiç uçmadım malum Thy ile biletleri çok pahalı . Lufthansa ile Antalya - İsviçre - Chicago bileti çok uyguna buldum Greencard ile aktarmada sıkıntı yaşar mıyız deneyen varsa yada farklı önerdi olan var mıdır

Teşekkürler

Daha önce birden çok kez aynı kombinasyonu kullandık, aktarma çok rahat. SunExpress AYT - ZRH ve Swissair ZRH - ORD biletlerinizin aynı PNR altında olduğundan emin olun (tek bilet). Zürih havalimanı tek terminalden oluşuyor, indikten sonra gidiş terminaline ulaşmak çok kolay. Biletinizi Lufthansa sitesinden alıyorsunuz muhtemelen, ZRH - ORD seferini gerçekleştirecek havayolu Swissair, ekranları takip ederken buna dikkat etmeniz iyi olacaktır.

Benzer Başlıklar

• 11
  • 572
  • 9
  • 13
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |