Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Seyduna dün greencard grubunda okumuştum bunu ; dili ingilizceye çevirip hesaba tekrar girince barkodlu sayfa çıkıyormuş isterseniz son 30 iletiyi okuyun orda daha ayrıntılı yazıyor eksik yazmış olabilirim bende bakayım uid varmı diye 🙂

• Meraktan denedim oldu valla 🙂 barkodlu sayfa çıktı

• @Refiks benim de görünmüyordu doktordan antikor testi aldım kanıtladım aşı olduğumu ama kabul etmediler sadece orijinali alıyorlar.

• @ahmetZ kabul etmiyorlar ben yaptım dediğini

• @umutmuftahi Ya gerçekten çok teşekkür ediyorum. Artık çıldırma noktasına gelmiştim. 2 kez başvuruyu kapat yeniden oluştur yaptım. Caresi ingilizce kullanmakmış, sağolsun bir arkadaşımız link gönderdi onlara tıklayınca daha kolay ulaştım 🙂 Bu sorunun da çözümünün burada olması iyi oldu birazda ama inşallah bir sorun yaşamam mülakatta ya

• @umutmuftahi nereden ulaştınız yardımcı olurmusunuz

• @kasım-doğan us traveldocs a giriş yaptıktan sonra sağ üstte isminize tıklayın altında profil çıkıyor oraya girin dil tercihini türkçeden ingilizceye çevirin log out yapıp tekrar giriş yapın ve transaction completed a basın barkodlu belge çıkıyor

• @Seyduna Rica ederim … Siz ilk mülakata girenlerden olucaksınız
    .Sizin deneyimleriniz bize de faydalı olucak.Hepimiz stresliyiz ama bence güzel olucak sonu

• Merhaba https://www.usvisascheduling.com/en-US/profile/ isim soyisim İngilizce karakter olarak yazmışız pasaport ile uyumlu olması gerekiyor diye bir ibare var sizce sorun yaratır mı

• @Refiks Merhaba, aşı kartı şartı yok. Sağlık için gelen mailde son 30 gün içinde düzenlenen belgeleri kabul etmediklerini belirtmişler. Aşı kartınız varsa getirebilirsiniz ama bizim için geçerliliği yok anlamlarını taşıyan ibareler var. Kızımın bütün aşılarını yaptırmamıza rağmen birçok aşısı yapılmamış görünüyor. Benim ki sistemde zaten görünmüyor. Bulunduğumuz bölgede kızımın aşılarını yaptırdığımız aile hekimliğine gidip yapılan aşılarla ilgili belge istedim ama o zamanki dosyalama sistemiyle şimdiki aynı değil birçok aşısı yaptırılmamış görünüyor dediler. Yine bir belge aldım ama geçerli sayacaklarını düşünmüyorum.
    Bizim doktor randevumuzda yarın bilgi edinebilirsem aşılarla ilgili sormak istediğim birkaç soru var.

• Merhaba premium location öncelikli seçmiştim sonrasında premium deliverye çevirdim mail de geldi ödemenin alındığına dair ama sistemde hala premium location gözüküyor daha önceden bu durumu yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim

• @serdil en son mulakata iki gun kala saglik muayenenizi yaptirabilirsiniz siz cok ucu ucuna denk getirmissiniz.

• @yeşim-yıldırım öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hastane ile iletişime geçtim sorun olmayacağını ilettiler benim gibi üç gün öncesinden alan varsa bilginize

• @Turhan-0 cok iyi olur, Turhan bey, asi karti varsa elinde tekrar ayni asiyi yapmamalilar. Nasil bir asi karti kabul oluyor?. E-devlette vurulan asilari gorurlerse bu yeterli olur mu? Umarim yarin ki randevunuzda bir sorun cikmaz ve bu sorulara hem kendiniz icin hemde bizler icin yanitlar bulursunuz. Gecmis olsun simdiden.

• Önemli bir şey sormak istiyorum arkadaşlar, NVC’ye mülakata girmeden önce yeni dosya yükleme şansımız hala var mı?

• @yeşim-yıldırım Mülakat mektubunda (email) güncel belgeleri yükleyebilirsiniz diyordu

• @serdil İngilizce olmayan karakter yazsaydınız sistem hata verirdi zaten. Doğru şekilde yapmışsınız

• @Bircan Doktordan gelen e-mailde aşı kartı orijinaliyse ve güvenilir bulursak kabul edebiliriz, son 30 gün içinde hazırlanan aşı kartlarını kabul etmiyoruz demiş. (Zaten sitede son 30 gün aşı yaptırmayın diyordu.) Bağışıklık testlerini kabul etmiyorlar

• @serdil rica ederim, hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |