Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Ozden-0 meslek finans pasif gelir oluşturma niyetim var ülke gidişatı güven vermiyor en azından bir ek geliri olması gerekli. Başka ülke konusuna gelecek olursak çok fazla seçenekler var irlanda ankara antlaşması gibi direkten bile döndük ben vize aldım eşim alamamıştı ben gidecektim eşim 1 sene sonra aile birleşimi ile gelecekti ama ben herşeyi birlikye yapma taraftarıyım bu yüzden bu seçeneği eledim amerika kıtasını isteme sebeplerinden biri bana çok şey katacağını düşünüyorum işim gereği bir çok firma sahipleri ile çok yakınım hepsi amrika pazarına girmeye can atıyor ama nereden başlayacaklarını bilmiyorlar orada sistemi öğrendikten sonra herşey yaparsın yapamadın mı dönerim türkiyeye 31 yılda verdiğim emeği yıkmayı düşünmüyorum zaten satmayı da gelir buradna başlarım ama dil gibi bir altın bileziğim olur iş tecrübemle onu daha verimli kullanırım..

Benimde honda 2018 model 8 yaşına geldi yavaş yavaş değer kaybetmeye başladı şuan rabet varken satıp ev alıp kira geliri ile faizsiz finan kuruşlarına yazılırsam 7 8 aya alırım 1 sezon motorsuz kalacağım 🙂

• Çok güzel düşünmüşsün, kalbi de güzel bir insansın eşinle beraber gitmeyi düşünerek bazı şeylerden feragat bile etmişsin. Her şey gönlünüzce olsun hocam, bakarsın bu seneyi o sene yaparız. 🙂

• ⭐⭐

@Ozden-0 inşallah '' ben ne zaman evlencem ya'' diyen mustafa gibi oldu bana ne zaman çıkacak diye geziyorum 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici ahahahahahahaha 😃

• Bence ellerine yuzlerine bulastirip 1 dolar olayini bu sene iptal edecekler 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici En mantıklısını düşünmüşsün. Evin kira getirisi aylık 10 bin lira bile olsa küçümsenmeyecek bir rakam. Bu her zaman bir güvence demek. Özgürlük demek. Her yatırımın riski olduğu gibi bununda riski kötü kiracıya denk gelmek fakat gerekirse evi satabilirsin de. Risksiz iş olmaz sonuçta.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici Hocam ileriki zamanda sizinle bu evim şirketleri hakkında özelden konuşma fırsatımız olursa çok sevinirim. Şu an değil tabii birkaç ay sonra inşallah

• ⭐⭐

@Atlantis00 Tabi yardımcı olurum eşim evim sektöründe bir şirkette şube müdürü aklınıza takılan sorularınız olursa özelden sorabilirsiniz

• @Atlantis00 Evet hocam aynen dediğiniz gibi tehlike daha yüksek ama en azından bir şey olsa bile gözün açık gitmezsin yani canını okuyorlar suçu işleyenin bizim gibi sokağa salmaca yok o açıdan içim rahat.

Ama bu video bana çok bir etki etmedi attığınız video. Açıkcası Iryna Zarutska'dan sonra ben o işin zirvesine ulaştım o olay çok ayrı bir seviyeye taşıdı adam toplu taşımada kızı öldürdü. Bir de o videoyu izlediyseniz kızın suratındaki ifade çok acıydı öldüğünü anladı kız. O son bakış çok net gösteriyor ben ölüyorum diye bakıyordu acayip korkutucuyudu!

Yani görüntüyü bırakıcağım bu arada Adminlerden özür dileyerek paylaştığım şey sorun teşkil ediyorsa kaldırılabilir kurallara kast etme düşüncem kesinlikle yok. Bunun haricinde şu aşağıdakilerin biri yaratık biri insan. Sonra diyorlar ABD'de siyahi olan yerlerden korkuyorum diyince ırkçı sanıyorlar Irkçılık değil hayatta kalma stratejisi. Cinayet ve ölüm kaynaklı suçların büyük kısmını bu adamlar işliyor. Şiddet suçunun büyük kısmı bu insanlardan geliyor ki verilerle sabit. Defalarca konuşuldu. Diyicek bir şey yok... Mutlu olmak için gittiğimiz bir yerde mutluluğu buluruz umarım ben hala inanıyorum hala Türkiye'den daha iyi olucağına inanıyorum bu inancım bitmedi.

Ama Elimde fırsat olsaydı bana dünyanın bir ülkesi seçim senin deselerdi şakasız İsviçreye gider bir daha arkama bakmazdım o da ayrı konu...

COMP-Watch-the-Chilling-Reactions-Moments-After-Brutal-Charlotte-Stabbing-0-5-screenshot.jpg

• Yasaklı

@jumalus, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Bir çok kişi başvuru için keşke ücret yüksek olsa demiş. Arkadaşlar bu bir çeşitlilik vizesi. İnsanların gücü olmayabilir. Bunu savunanlar yarın biz bu çeşitliliği sadece golden kart ile sağlıyoruz 5M$ ı olan gelsin dersele ne yapacak? 1$ ücretin amacı otomatik başvuruları, sahte başvuruları engellemek. Pasaport ise giden kazanan herkesin zaten sahip olması gerekecek bir şey olduğundan bence zorunlu olması mantıklı.

yazdığın sayılar abartılı olmuş , 5 milyon dolar istense bu çeşitlilik olmaz SEÇİCİLİK olur

• merhabalar herkes ödeme için kredi kartı belirtmiş ama benim banka kartım ile ödeme yapamıyıcakmıyım ? bunu merak ediyorum..hesap kartım yurt dısından steam uygulamasından dolar olarak oyun satın alıyorum bu arada

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozden-0 hangi ülkelerin katılımları engellenmiş?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar pasaport şartı kesinleşti mi? Kesin mi şu an acaba?

• @T-C-Kubilay-Dikici Son gün, ortalarda ve İlk gün hepsini denedim 😀

• ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 1$ ücret dışında kesinleşen hiç bir şey yok şu an. Pasaport vs hepsi sadece söylem sosyal medya etkileşimi şu anda

• Emre durum net bu pasaport olayı şu an resmen yürürlükte değil, sadece proposed rule olarak yani taslak aşamasında. “Millet baksın, yorum yapsın” diye yayınlanmış. Ama süreç, o getirilen 1 dolarlık kayıt ücreti nasıl adım adım ilerlediyse aynı şekilde gidiyor.

Geçmişte niye iptal edildiğine gelince

2019’da Trump döneminde pasaport şartını koydular ama işi doğru yapmadılar.
    – Kamuoyu süreci düzgün yürütülmedi
    – Gerekçeler eksikti
    – Etki analizi yapılmadı

Mahkeme de 2022’de “bu böyle olmaz” deyip komple iptal etti.

Şimdi yaptıkları şey çok basit:
    Aynı şartı bu defa hukuken sağlamlaştırmak.
    Yani “yarın biri dava açsa da bu kural çökmesin” diye Federal Register üzerinden resmi prosedürü işletiyorlar. Kamu yorum dönemi → değerlendirme → final rule → yürürlüğe giriş… Klasik ABD bürokrasisi.

Bu PDF’deki mevzu, pasaport şartını bu kez yasal temele oturtup kesinleştirme hamlesi.

PDF de burda kendinde okuyabilirsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@barisakkaya soru basit cevapta basit. Pasaport şartı kesin mi hayır değil, gelmeyecek demedim zaten şu an bir pasaport şartı yok. Pasaport şartıyla ilgili bir öneri var ancak bu sene özelinde uygulanıp uygulanamayacağı henüz kesin değil doğal olarak bu basit sorununda cevabıda basit

• Bu ileti silindi!

• @barisakkaya gardaşım adam sana iğneleyici bir şey dememişki neye tepki gösteriyorsun

• Başvurular açıklandımı dikkatli olun yeni yönergeyi okumadan formu doldurmayın dostlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |