Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Selim-Burak-Yılmaz açılacak hocam takipte kalin

• ⭐⭐

merhaba arkadaslar suanda sizin buradaki gundeminizle alakasiz olacak belki ama birsey sormam lazim.. sari law yani sinan sarinin avukatlik sirketi merkezi new york sanirim ama texastada burolari olmasi gerek bir arkadasim onlarla goruserek o-1 vizesine basvuruyor para odemeye gelince gonderdikleri odeme araci mi yoksa buro mu belli degil suanda dolandiricilik uyarisi almis ve karti iptal olmus bankayi aramis banka bu sirketi taniyormusunuz diye sormus o da yuz yuze gorusmedim demis acmamiz kadin kartini yani blokeyi kaldirmamislar sonrasinda ankaradan aranmis bu firmayi taniyor musunuz diye o da tedirgin olmus dogal olarak ne yapabiliriz konuyla ilgili bu hukuk burosunu sinan sariyi mustafa akkusu taniyan onlarla calisan var mi ben onermistim arada kaldim kizada bisey diyemiyorum. ne diyosrsunuz bu insanlarla caliasan eden var mi bilginiz var mi

• Silindi.

• Bence başvurular şimdi başlamasın martta başlasın 2 ayda hallolsun bitsin hem tarihler çok karmaşa yapıyor 25te başvur 26da sonuç 27de gir hem beklemek insan psikolojisine negatif etki ediyor ki çıkarsa hem dosya aktivasyonu bekleme hem süreç takibi üstüne düzen kurma debelenmesi derken ülkene giren insanın 3 senelik birikmişliğini de alıyorsun.

Yap abi şu işleri 6 ayda hallolacak şekilde gelen adapte olamazsa düzen bozmadan döner geri. Bu dediklerim tüm ülkeler için gidenlerin çoğu gemileri yakmış oluyor dönemediği için orada yasadışı işlere meyledebiliyor.

• Arkadaşlar paylaştığım videoda bahsedilen gecikmenin hükümetin kapanmasıyla ilgisi olmadığı 1$ ücret geçişi ile ilgili olduğuna değinilmiş. Öngörü olarak da başvuru tarihlerine bağlı olarak çekiliş sonuçlarının da Mayıs ayında değil daha ileri tarihlerde açıklanabileceği ve green card takviminin (sonuç vize gibi) domino etkisiyle sarkabileceğine değinmiş. Linki bıraktım aşağıda dilerseniz izleyin.

• Yasaklı

@barisakkaya, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar paylaştığım videoda bahsedilen gecikmenin hükümetin kapanmasıyla ilgisi olmadığı 1$ ücret geçişi ile ilgili olduğuna değinilmiş. Öngörü olarak da başvuru tarihlerine bağlı olarak çekiliş sonuçlarının da Mayıs ayında değil daha ileri tarihlerde açıklanabileceği ve green card takviminin (sonuç vize gibi) domino etkisiyle sarkabileceğine değinmiş. Linki bıraktım aşağıda dilerseniz izleyin.

izlemedim ama abd'nin kendi paylaşımında vize randevusu alma döngüsü değişmeyeceği yazıyordu , sonucun açıklanması + başvuruların ne zaman başlayacağı ne olursa olsun , dönemler değişmeyecek

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar Hindistan'ın başvuramayacak olması çekilişi kazanma şansımızı nasıl arttırıyor acaba? Daha fazla mı kota verilecek

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@debbieLA77 bu numara arıyorsun +1 413-935-1884 daha sonra oradan Claudia Muslu ile görüşüp kendinin yeşilkart forumdan geldiğini ve sonrasında olayı anlatırsın. Sana muhakkak yardımcı olacaktır

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 hindistan avrupayı etkilemez bence

• @ayvalik10 Zaten Hindistan EU bölgesini etkilemiyor.. İngilterenin EU kotasına dahil olması çıkma şansını düşürüyor gelecekteki arkadaşlarımız için.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Selimdiskaya52 Hocam size de hayırlı olsun. İlk nereye gitmeyi planlıyorsunuz neler yapmayı düşünüyorsunuz? 🙂

• @Atlantis00 Teşekkür ederim, 20 Ocakta New York'a gideceğim kısa süreli gir çık yaptıktan evvel Türkiye'ye geri dönüp üniversitemi bitireceğim.

• @Selimdiskaya52 re-entry permit'e basvurmayi dusunuyor musunuz?

• @Hasan-Sevinç Hayır, Green Cardı alıp döneceğim toplam da ülke dışında 3-4 ay kalacağım için sorun yaşamam diye düşünüyorum

• @barisakkaya

Changes to Entry Period for 2027 Diversity Visa (DV) Program
    Last Updated: November 5, 2025
    The Department is implementing certain changes to the Diversity Visa (DV) entry process. We will announce the start date for the DV-2027 registration period as soon as practicable, as well as the date that DV-2027 selection results may become available through the Entry Status Check (ESC). These changes will not affect the visa application period for individuals selected for DV-2027, which will remain October 1, 2026, to September 30, 2027.

bu announcement'a bakilirsa vize verilen takvimin degismeyecegi soylenmis.

• ⭐⭐

@Atlantis00 Hintliler gecen yilda da yoktu ama sansimiz artmadi 🙂

• @EasternStar Hintlilerin olup olmaması EU bölgesinin şansını arttıran veya azaltan bir denklem değil.

Birleşik Krallığın'da DV'ye dahil olması EU kotasında şansızını düşüren unsur..

• @Selimdiskaya52 sonuçta hindistan 1.5 milyar nüfuslu bir ülke onların başvurması negatif etkiler toplamda 55.000 kisiye cikiyor her sene kotayı çok fazla dolduruyorlardı, katilmamaları tüm dünyayı olumlu anlamda etkiler tabii nüfusları fazla benim fikrim bu yönde

• Hindistan hiçbir zaman DV’ye katılmadı. Bu gidişat ile de yakın gelecekte çok zor. Her köşe başında duyduğunuzu doğru sanmayın.

• Yasaklı

Birleşik krallığı acaba neden dahil ettiler? Birde Rusyaya her yerden ambargo uygulayan ABD neden çekilişe dahil ediyor anlayamadım? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |