DV2027 Sohbet Odası
-
@mertq yine gel özletme
-
kılavuz neden çıkmıyor bilmeyenler için paylaşalım
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@heyysanadiyom Alabiliyorsunuz. Bazı ülkeler daimi ikamet,çeşitli oturum vizeleri almak için yeşil pasaportlara vize vermiyorlar.bordo pasaport gerekiyor.
Bunları bilmiyordum fakat birisinin yeşil pasaport sahibi olup olmadığını öğrenmek zor olmamalı , her şey 1 maile bakar diye düşünüyorum yoksa bu elçilik konsolos vs ne işe yarıyor kötü niyetle yazmadım ha aynısı bizim ülke içinde olabilir ülkelerin bunları bilmesi lazım
-
Senato'nun hükümet fonlarını uzatma konusunda anlaşmaya varması, shutdown’in yakinda sona ereceğine dair yorumlanıyor 😉
https://www.cnn.com/politics/live-news/government-shutdown-flights-airports-snap-11-09-25
-
bu hafta onaylanırsa ay sonuna doğru kılavuz belki yayınlanır
-
Günaydın arkadaşlar hükümet açılıyormuş anlaşma olmuş artık bizde başvuru yapalım mülakat deneyimlerini okudukça çok mutlu oluyorum özellikle yıllarca başvurup sonunda gerçekleşmesi harika bir his ve bize ümit veriyor bu yüzden mülakat yazan arkadaşlar bu detayları da eklerse daha güzel olur teşekkürler herkese başarılar diliyorum
-
@bilalcobanoglu Bilal bey şahsi düşüncem Avrupa özellikle Hollanda gibi bir ülkede kalmayı ve yaşamayı tercih ederim bunun bir çok nedeni var benim için örneğin yaşam koşulları, hayat standartları, Türkiye-Hollanda arası daha kolay ulaşım, eğitim (çocuklar için), suç oranı azlığı, sosyal çevre vb. ben ancak bu durumda ABD ye gezmeye gider gelirim fakat bu kişisel bir tercih karar sizin.
-
@Ecehzr günaydın 2026 mülakat deneyimleri grubunda ayrıntılı anlatmış çok fazla insan var hem değişen durumları Sorulan soruları istenilen evrakları her türlü ayrıntı yer alıyor ☺️
-
@bilalcobanoglu merhaba sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki bende dahil Avrupa olsa orada yaşamak da cazip geliyor nedense sizin nedenleriniz varmı terketmek için yoksa sadece merak ettiğiniz için mi ABD
-
hükümet acılmış sanırım
-
@lamak-sadla keşke öyle imkanlarımız olsa da değerlendirebilsek ama en zor olan yol çoğumuz için tek çıkar yol maalesef :) haa çıkar çıkmaz o ayrı ama biz her an çıkacak gibi hazırlanıp hiçbir zaman çıkmayacak gibi de buradaki hayatımıza sarılmak durumundayız. Başka türlü yürümez zaten
-
@shadow-sharks-0 daha değil şimdilik antlaşma yapılmış
-
Merhaba başvurular hala açılmadı değil mi ?
-
@Ades88 dvprogram.state.gov resmi siteden kontrol edebilirsin
-
Neredeyse Kasım ayını yarıladık ve hala açılmadı başvurular.. Aşırı derecede canımı sıkıyor.
-
@Witch-Lilith Haftaya açılır diye tahmin ediyorum
-
@Ades88 hayır açılmadı daha
-
İlk kez başvuracağım bu sene bence o yüzden başlatmıyorlar. Özür dilerim hepinizden. :(
-
Amerika Batıyor mu yoksa? :D
Trump 2006 yıllarında yazdığı "Zengin olmanızı İstiyoruz" Kitabını okurken fark ettim. 10 Lafından 9'u Amerikan büyük bir borç içinde olduğu, Emeklilik sisteminin çökeceğini ve ülkenin karanlık günleri göreceğini anlatıyordu.Kitabı daha bitirmedim ama belki de propaganda amaçlı yazılmış da olabilir. Belki de o bahsettiği kötü günler bu günlere denk gelmiştir :D.
Kitap:

-
@mertq + bazı düşük zeka seviyesindeki arkadaşları - basmadan uyarayım. Bu aklıma geldi ve yorum yaptım. Hükümeti ben kapatmadim, kitabı ben yazmadim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum